Nuajas Hibridinis Rav4

Pradėjo Sarunas5, Gruodis 01, 2019, 16:58:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

xaudrius

Mano europinis, garsas tikrai yra. Toks vaiduokliškas... Ir jo garsumas, jei neklystu, reguliuojasi per diagnostikos kompą, kur galima šviesų jautrumą, langų valdymą per pultelį ir pan. junginėti.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

Henris

pas mane Europinis, jokio 90uju kosminio laivo garsu nera :) Ir nesiruosiu jo ijungti, nes tokio shudo seniai negirdejau. Itariu, kad nuo 2020 gamybos kompuose kaip default ijunge ta garsa.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

xaudrius

Citata iš: Henris Įrašytas Rugpjūtis 24, 2021, 00:13:02 AM
pas mane Europinis, jokio 90uju kosminio laivo garsu nera :) Ir nesiruosiu jo ijungti, nes tokio shudo seniai negirdejau. Itariu, kad nuo 2020 gamybos kompuose kaip default ijunge ta garsa.
Atsidaryk langus, įvažiuok į garažą, ar šiaip į kokią patalpą. Ir stovėdamas ijunk pavarą. Net nevaziuojant įsijungia tas keistas zumeriukas. Kaip video https://youtu.be/SlQ8y_2cPt8

Kristis300

Pas mane irgi taip cypia. Jau galvojau, kad kas   negerai.

Henris

dar karta sakau, pas mane niekas neskleidzia to nesamoningo garso, kasdien griztu i pozemini parkinga prasiveres langa, girdisi tik specifinis labai tylus inverterio garsas, bet ne sitas kosminis kaip youtube. Pas mane 2019.
Pas ka tas garsas yra, itariu, kad reiktu jungtis su adapteriu per OBD ir ieskot kur ta garsa galima isjungt. Cia jis paleistas tik tam, kad aplinkiniai girdetu kieme ar parkinguose kad kazkas juda is esmes tai saugumo sumetimais, bet ji atjunge jokiu KET nepazeidziat.

xaudrius

Citata iš: Henris Įrašytas Rugpjūtis 24, 2021, 10:21:26 AM
dar karta sakau, pas mane niekas neskleidzia to nesamoningo garso, kasdien griztu i pozemini parkinga prasiveres langa, girdisi tik specifinis labai tylus inverterio garsas, bet ne sitas kosminis kaip youtube. Pas mane 2019.
Įdomu,ar garsas išjungtas,ar nėra zumerio? Kiek teko matyti naujesnius hibridus,visi buvo su dvasių šaukliu.

Henris

jei zumeriu vadinamas garsiakalbis po priekinem grotelem, tai kazkoks yra vizualisi matomas, bet ten pypyne, nebent gamintojas ta garsa ir leidzia per ta pypyne, jei ten stovi universalus garsiakalbis. Kazkaip nematau prasmes deti atskira prietaisa vien del to garso, nu bet zinant japonus, gali visko buti :)

Dalius7

Prisijugęs pažiūrėjau, ką Carista duoda konfigūruoti. Deja tokio settingo nėra (garsas pas mane yra)

xaudrius

Citata iš: Henris Įrašytas Rugpjūtis 24, 2021, 10:36:06 AM
jei zumeriu vadinamas garsiakalbis po priekinem grotelem, tai kazkoks yra vizualisi matomas, bet ten pypyne, nebent gamintojas ta garsa ir leidzia per ta pypyne, jei ten stovi universalus garsiakalbis. Kazkaip nematau prasmes deti atskira prietaisa vien del to garso, nu bet zinant japonus, gali visko buti :)
Va kur tas garsiakalbis. https://youtu.be/CPw4Aqctz1c

Henris

nu jei per groteles imanoma pamatyt, paziuresiu, bet tos plastikines apsaugos nesiruosiu nuominet vien tam, kad paziuret ar yra ten kolonke :)

xaudrius

Citata iš: Henris Įrašytas Rugpjūtis 24, 2021, 15:23:10 PM
nu jei per groteles imanoma pamatyt, paziuresiu, bet tos plastikines apsaugos nesiruosiu nuominet vien tam, kad paziuret ar yra ten kolonke :)
Tikrai neverta. Smulkmena.

kixxoff

Citata iš: Henris Įrašytas Rugpjūtis 24, 2021, 10:21:26 AM
Pas ka tas garsas yra, itariu, kad reiktu jungtis su adapteriu per OBD ir ieskot kur ta garsa galima isjungt. Cia jis paleistas tik tam, kad aplinkiniai girdetu kieme ar parkinguose kad kazkas juda is esmes tai saugumo sumetimais, bet ji atjunge jokiu KET nepazeidziat.
Pas mane irgi tylu ramu požeminiam. hi-5

Henris

as tai galvoju pas tuos kur yra ta kolonke su garsu is video matosi, kad yra fiske, tai ja atjungt tiesiog, jei klaidu i ekrana nemeta ir vazinet taip :)

xaudrius

Citata iš: Henris Įrašytas Rugpjūtis 25, 2021, 10:29:42 AM
as tai galvoju pas tuos kur yra ta kolonke su garsu is video matosi, kad yra fiske, tai ja atjungt tiesiog, jei klaidu i ekrana nemeta ir vazinet taip :)
Biški pasidomėjau, tai ką labai trikdo šitas dalykas, tai atjungimas yra kaip ir paprasčiausias būdas. Dar padeda izoliacinė juosta 😄
Bet aš neatjungsiu, nes jau keli žmonės puolė aikštelėje po ratais, negirdėdami net šito dvasių šauksmo.

Henris

siaip aikstelej visada reiktu priparkuoti galu auto, kad is stovejimo vietos isvaziuotum priekiu, to moko ir vairavimo mokyklose, pajudedamas is parkingo vietos viska matai priekyje ir labiau kontroliuoji situacija. Bet dabar aukstose komplektacijose yra ir auto stabdymas jei fiksuojamas judejimas auto gale.