Balnojam (chipuojam) broliai auto :))

Pradėjo Kestutis777, Sausis 08, 2010, 23:30:02 PM

« ankstesnis - sekantis »

AVENSIS D4D CHIP

Citatafennix parašė:
siaip duju oktaninis skaicius didesnis ;) Beje ir traukia normaliai :D nu aisku nelyginkim eko benzo su cipuotu dyzeliu :) bet jei nori- galiu duot pamegint pavaziuot su saviske ant duju :) 210 pasiekia... ar neuztenka?
Uztenka, svarbu  tik ,kad nepakiltu;)

Kestutis777

Citatafennix parašė:
aisku nera teke :) tik su necipuotu... Zinau kad traukia normaliai. reikiea to tiketis. Taciau benzas yra benzas... o dar geriau dujos. Vis dar fantazuoju det turba i saviske :) bus 200 ag 250 nm.... eis geriau negu noriu.... bet va viskas i finansus remias... ir netikejima kad to reikia...

o tau butina maxima is visko ispesti? :)) jauciu, jei tave kasnors gatveje uzpultu ir tu turetum duju balioneli, tai tu jam tiesiai i burna supustum ji visa :D kad efektas didesnis butu :D
Nebutina taip viska iki galo ispausti ;)

fennix

is 1.5 litro benzininio variklio galima isspausti 1000 ag jeigu jau apie maksimuma prakalbom. O jeigu deginsim nitrometana tai is vis nerelus efektas nes jam net oro nereikia paduot kad degtu.... Nors siaip geriau su oru... didesnis efektyvumas....
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

Kestutis777

Citatafennix parašė:
is 1.5 litro benzininio variklio galima isspausti 1000 ag jeigu jau apie maksimuma prakalbom. O jeigu deginsim nitrometana tai is vis nerelus efektas nes jam net oro nereikia paduot kad degtu.... Nors siaip geriau su oru... didesnis efektyvumas....

Zmogau :) Siusk CV i Ferari gamykla :D Manau, ten tokiu kaip tu labai reikia ;)

AVENSIS D4D CHIP

Citatafennix parašė:
Aha sudedi i auto dujas istatai turbo an virsuas nitrometano ir gausis IGNALINOS ATOMINE:Dgalesi energija gamint;)

zally

Nesuprantu, turint Celika idet i ja dujas.Tyciojiesi is masiniuko zmogau.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

fennix

ne nezinau kuo Celica skiriasi nuo kitu masinu kad i ja negalima det duju... galeciau ir dyzelini varikli idet, bet ar prasme yra??? Dujos del to kad pigiau ir tiek. Vaziuoja tvarkingai, galia nenukritus. Problemu nematau...

AVENSIS D4D CHIP

Citatafennix parašė:
ne nezinau kuo Celica skiriasi nuo kitu masinu kad i ja negalima det duju... galeciau ir dyzelini varikli idet, bet ar prasme yra??? Dujos del to kad pigiau ir tiek. Vaziuoja tvarkingai, galia nenukritus. Problemu nematau...
idek dujas pamatysi ar problemu nebus;)

fennix

AVENSIS D4D CHIP

Citatafennix parašė:
tai kad pas mane dujos :)
lietuviskas auto variantas 1,8+dujos:D butu AUDI100 +DUJOS tai tikras lt butum;):D

fennix

vis tiek nesupratau ka norejai pasakyt... Taip as lietuvis. Taip as neturiu tiek lesu kad galeciau svaistyt... Ir ne- man ne prie sirdies audi...Ir variantas pas mane ne sportinis- galva FE o tai reiskia fuel econmy...  Beje 1.7 pas mane :)

Kestutis777

Na, kas kaip nori, tas taip vaziuoja :) Kas su dujom, kas su dyzeliu, kas su benzu ir elektra ;)
Nesvarbu kuom varomas auto, svarbu, kad nekeli pavojaus kitiems ir megaujies vairavimu ;)

aviko

Jau nukrypom i sali,
geriau parasyk apie realias kuro sanaudas.
Beje, maniskes kompas kompas apie jas beveik nemeluoja.
Kompo parodymai 7l/100km, realus 6.8l/100km.:D
Aisku tikrinau tik 1 karta. Pravaziavau 660 km is ju 400 uzmiestyje ir 260 mieste.
Teorija - kai žinai, kaip viskas turi veikti,bet vis tiek neveikia.
Praktika - kai viskas veikia, bet nežinai kodėl.

Kestutis777

Citataaviko parašė:
Jau nukrypom i sali,
geriau parasyk apie realias kuro sanaudas.
Beje, maniskes kompas kompas apie jas beveik nemeluoja.
Kompo parodymai 7l/100km, realus 6.8l/100km.:D
Aisku tikrinau tik 1 karta. Pravaziavau 660 km is ju 400 uzmiestyje ir 260 mieste.
OK ;) Mieste prasukau apie 400km, buvau nulekes iki Kauno. Kompas rodo 8ltr. Realiai paskaiciavus 8.5ltr. Pries cipavima rode kompas 9.6ltr. Vazineju linksmai ;) Begius keiciu prie 2500aps. Kazkai nesigauna eko rezimu vazineti.... :)

AVENSIS D4D CHIP

Citatafennix parašė:
vis tiek nesupratau ka norejai pasakyt... Taip as lietuvis. Taip as neturiu tiek lesu kad galeciau svaistyt... Ir ne- man ne prie sirdies audi...Ir variantas pas mane ne sportinis- galva FE o tai reiskia fuel econmy...  Beje 1.7 pas mane :)
ir is kur toks variklis?gal nuo opelio?:)dar tokio negirdejau kad 1,7 su fe galva:D