RAV4 (5 serijos) tobulinimas

Pradėjo Dalius7, Lapkritis 05, 2020, 14:19:41 PM

« ankstesnis - sekantis »

Henris

nes gamintojas nenumates tam tikru funkciju, kurias galetum keisti per standartini user meniu. Toyotai atrodo, kad vartotoja gali prigrybaut ir palieka tam tikru funkciju koregavima tik servisam.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

balticam

Citata iš: Henris Įrašytas Vasaris 18, 2021, 15:45:17 PM
bet uz eilini servisa tai moki? cia kitas atvejis.
Yra ir tokiu atstovu, kurie 5 metus duoda nemokamus TA bet dazniausiai tai jau buna iskaiciuota i masinos kaina :)
Reiktu nepamirsti, kad atstovai pagrinde uzdirba is serviso, is auto pardavimu jie ten ne toki dideli komisa pasiima, juolab jei dar kelios tos pacios markes atstovybes regione, tai dar ir konkuruot turi.

Na eilinis tarpinis servisas man atseina £180 ir manau kad visai normaliai kaina: tepalas, tepalo filtras, stabdziu sistemos isvalymas ir sutepimas. Masina issiurbia ir nuplauna bei isvaksuoja uz ta kaina.
Pilnas servisas-£275, kai keicia kuro filtra, salono oro filtra, stabdziu skysti,tepalus ir filtrus. Paskutini darant uz ta kaina dar ir freono papilde kondiskei.

Saulio

Sveikas,

Galvoju tokį kroviklį užsakyti.
Spėju krauna labai lėtai ir jei naudoji GPS tai tik palaiko bateriją?
Taip pat klausimas ar telefonas nečiuožineja ant to dėklo?

Citata iš: Henris Įrašytas Sausis 24, 2021, 12:21:50 PM
isidejau wireless charger is aliexpress uz 43eur. Siaip kitaicai labai stengiasi paskutiniu, metu, panaudotos siam prietaisui kokybiskos medziagos (jau vien is svorio jauciasi, kad rimtesnis daiktas) po indukciniu pakrovejo itaisytas ventiliatorius, kuris isijungia tik tada, kai bevieliu kraunasi telefonas. Papildomi du usb-a ir usb-c ikrovimo lizdai. Galu gale pakuote i kuria buvo supakuota, atrodo, kad kokio auksto brando gamintojo butu, nors no name'as, instrukcijos, atsuktuviukas ir pan.
Instaliavimas uztruko siek tiek, nes pasitrigau ant prikurkes isemimo is originalios konsoles :) Bet kazkaip pavyko.
Viskas veikia, wireless veikia, prikurke veikia, usb originalus veikia. Tik nenufotkinau, kai buvau nusiemes ta konsole kuria keiciau, tai po ja atjungiau dvi fiskes USB ir prikurkes 12V, bet buvo gamykline tokia pilka dar nepajungta. Idomu kam ji skirta? Gal gamykliniam wireless chargeriui?

Henris

krauna gerai bent jau iphone. Kad neciuozinetu yra tokios gumines linijos ant tos krovimo ploksteles, kasangi mano telefonas dar ir dekle siliconiniam tai neciuozineja.

Saulio

Gal linką rastum iš kurio pirkai? Ačiū

Citata iš: Henris Įrašytas Gegužė 02, 2021, 14:48:32 PM
krauna gerai bent jau iphone. Kad neciuozinetu yra tokios gumines linijos ant tos krovimo ploksteles, kasangi mano telefonas dar ir dekle siliconiniam tai neciuozineja.

SML

Sveiki,

Ar kas nors esate pasikeitę aukšto dažnio garsiakalbius priekyje? (klausimas tiems kas neturi JBL garso sistemos) Net ir su mano tragiška klausa, rav4 standartinių kolonėlių skleidžiamas garsas nėra pats geriausias.

Jeigu tikėti žmonių atsiliepimais, tai aukšto dažnio kolonėlių pakeitimas į JBL 3020 (ar kitos firmos atitikmenį) smarkiai pagerina situaciją. Kaip suprantu ten viskas gražiai įsistato, nereikia jokio kolchozo daryt, tereikai tik naujų kolonėlių ir adapterių gamyklinėms fiškėms.

Vienas iš daugelio video Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=40DqOh3cUew
Toyota RAV4 2020

Henris

pas mane nera jbl ir nekeiciau auksto daznio garsiakalbiu. Taip garsas siaip sau. Nors labai priklauso nuo iraso. Jei padoresnis ir naujesnis gabalas per usb ar carplay dar galima klausyt, bet FM tai jo nieko gero

kixxoff

Nematau prasmės investuoti nei 1ct į auto audio aparatūrą :) Geriau namie

Henris

siaip jo juolab po 3 metu grazint reiks :)

SML

Na čia jau skonio reikalas su visom modifikacijom vieniem svarbu audio kokybė geresnė, kitiems salono apšvietimas baltesnis , dar kitiem gal džiausgmą kelią "sport" lipdukas ant bagažinės dangčio. :)

Šiaip bendrai paėmus jeigu po trijų metų reik jau grąžinti į atstovybę automobilį tai bet kuri modifikacija nebetenka prasmės bet juk yra kam ir nereikės automobilio grąžinti.

Prie tos pat garso temos norėjau pasidalinti visai paprasta ir bent jau subjektyviai žiūrint, pavykusia modifikacija - papildoma gumos tarpinė tarp durų ir kėbulo. Anksčiau važiuojant autostrada, girdėdavosi vėjo švilpimas, atrodė kad langas praviras. Dabar rodosi situacija ženkliai pagerėjus, bet vėlgi čia toks subjektyvus dalykas nes jeigu matuoti triukšmo lygi, tai prietaisas rodys tą patį, prieš ir po. Daugiau info čia:

https://www.youtube.com/watch?v=_F_lZGsA32E

Toyota RAV4 2020

Rookie

Patvirtintas variantas jei kam rupi Carplay bevielis, sandelys buvo Belgijoje. https://www.aliexpress.com/item/1005001874594241.html Isijungia per 20-30s.

rav2driver

Sveiki,

Gal kokių variantų yra dėl nuotolinio variklio užvedimo  ? Per programėlę galima stebėti auto buvimo vietą, buvusius maršrutus, bet užvedimo funkcijos nėra.

xaudrius

Citata iš: rav2driver Įrašytas Gruodis 09, 2021, 08:53:21 AM
Sveiki,

Gal kokių variantų yra dėl nuotolinio variklio užvedimo  ? Per programėlę galima stebėti auto buvimo vietą, buvusius maršrutus, bet užvedimo funkcijos nėra.
Vienas variantas yra - palaukti feislifto. Ten jau bus.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

IcetomLT

Citata iš: Henris Įrašytas Spalis 19, 2021, 13:43:41 PM
pas mane nera jbl ir nekeiciau auksto daznio garsiakalbiu. Taip garsas siaip sau. Nors labai priklauso nuo iraso. Jei padoresnis ir naujesnis gabalas per usb ar carplay dar galima klausyt, bet FM tai jo nieko gero
Aš ir nematau prasmės kažką keisti garso sistemoje. Svarbiausia naudoti per Apple Carplay ar atitinkamai Android Auto. Garso kokybė diena ir naktis FM vs internetinis radijas kaip Tunein. Nespėjau tik dar paleisti Apple Music  losless įrašų palyginimui. Visai neblogai subalansuota ta standartinė RAV4 garso sistema (turiu namuose rimtą sistemą, tai turiu šiokio tokio supratimo apie skambėjimą).