RAV4 (5 serijos) tobulinimas

Pradėjo Dalius7, Lapkritis 05, 2020, 14:19:41 PM

« ankstesnis - sekantis »

Ralfas

gerai subalansuota toyotos audio? Jus turbut juokaujat arba negirdejot kaip groja kitose masinose. Gal jeigu sudeta harman cardon toyotoj ar ka jie ten deda, tada kazkas ir groja, bet jeigu standartas tai ten tik klausos gadinimas ir nesvarbu ar tu FM leisi ar tu leisi kazka kito. Maks pasidarai tai tas maks net neuzgozia garso is lauko.

Henris

ne apie garso izolke eina kalba o apie audio kokybe is standartines garso sistemos
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Rookie

Na apie audio kolonėles (ne JBL) gal geriau nekalbėti jei jų nematėte. Aš pakeičiau jas į JBL. Originalios yra mazi plastiko ir popieriaus gaminukai, sveriantys gal kaip degtuku dezute. Nu negali toks sudukas buti gera kolonele is principo, nereikia net ijungti

Logistas

Ar pagerejo kokybe vien tik koloneles pakeitus? Ar reikia ir stiprintuva deti?

balticam

Is esmes man garsas nera toks jau blogas 2017 Avensyje jei klausaisi per DAB ar pasileidi Spotify. Issiardes buvau visas koloneles, priekinese duryse gan geros, visos kitos ne ka, bet bendram fone skamba. Problema yra pagrindine multimedija. Tikrai taip, yra masinu kur skambesys geresnis. Bet as niekada neteikiau didelio demesio muzikos klausymui masinoje. Daugiausia groja kaip fonas ir tiek. Reikia namuose tureti gera audio sistema ir nereiks verkt kad masinoj prastai skamba. Aisku jaunimeliui tas negalioja, jie nori pradarytais langais pasirodyti kieno sustresne audio sistema ir bosas kieno geriau musa. Kiekvienam savo, kaip sakoma...

Logistas

Nu jo, bet su Toyota turbut nelabai ir pasirodysi, ne ta masina "pakazuchoms" 😃
Jei garsas pageretu vien tik koloneles pasikeitus tai svarstyciau, bet jei reiktu investuoti i stiprintuvus tai jau tiek to 😉

Ralfas

Citata iš: balticam Įrašytas Vasaris 08, 2022, 19:43:14 PM
Is esmes man garsas nera toks jau blogas 2017 Avensyje jei klausaisi per DAB ar pasileidi Spotify. Issiardes buvau visas koloneles, priekinese duryse gan geros, visos kitos ne ka, bet bendram fone skamba. Problema yra pagrindine multimedija. Tikrai taip, yra masinu kur skambesys geresnis. Bet as niekada neteikiau didelio demesio muzikos klausymui masinoje. Daugiausia groja kaip fonas ir tiek. Reikia namuose tureti gera audio sistema ir nereiks verkt kad masinoj prastai skamba. Aisku jaunimeliui tas negalioja, jie nori pradarytais langais pasirodyti kieno sustresne audio sistema ir bosas kieno geriau musa. Kiekvienam savo, kaip sakoma...
o tai kai tam toyotos kibire praleidi po 6000km kas mėnesį vistiek nesvarbu kaip groja ir tik namų audio sistema gera reikalinga ar vistik turi groti muzika ir automobilyje?

balticam

Ralfai, kaip ir sakiau: kiekvienam savo. Su Toyotom daugumoj vazineja tokia liaudis, kuriai uztenka ziniu pasiklausyt per radija 😁
Bet is kitos puses, as nemaciau kad bet kuri kita masina turetu super duper audio sistema. Kalbu apie gamykline. Taip, isskirciau Audi A4 Vorsprung top modifikacijos. Turi 19 B&O garsakalbiu, garsas super. Aisku McLaren GT, su Bowers&WIlkins kolonelem.  Bet situ masinu kaina irgi super.

Logistas, pakeitus vien koloneles, garso kokybe pageres. Bet tik truputi. Reikia stiprintuvo ir zemu dazniu koloneles. Bet kaip i Toyota, tai tikrai neverta detis. Garsiau paleidus visos plastmases ir skardos barskes. Zinau kas isidejo, klausiau, todel tikrai neverta.

pusepenkiu

Citata iš: Logistas Įrašytas Vasaris 08, 2022, 19:32:20 PM
Aš pasikeičiau priekinėse durelėse ir prie priekinio stiklo, tai rezultatas juntamas žymus, ypač klausant Spotify. Pagerėjo garso kokybė, švarumas. Pirkau Focal firmos rinkinuką, pritaikyta Toyotoms.
Čia palyginimui kaip atrodo originalios ir naujosios priekinėms durelėms skirtos kolonėlės
https://drive.google.com/file/d/1qipWWesi3MoSIF4h1KByaenhRMHNDNfZ/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1fZ4s7KwkU2ebl3oeE1GTn7nEkZ9w4nlF/view?usp=sharing

LM

Citata iš: Ralfas Įrašytas Vasaris 09, 2022, 11:32:04 AM
o tai kai tam toyotos kibire praleidi po 6000km kas mėnesį vistiek nesvarbu kaip groja ir tik namų audio sistema gera reikalinga ar vistik turi groti muzika ir automobilyje?
Ralfai, pareik namo vieną kartą, gana toyotoj gyvent  :-{ :-] :-] :-]

Henris

Ralfas siaip cia yra Toyota gerbeju klubas, davai varyk i savo turetos numyletos Skodos kluba ir ten gali stumt ant Toyotu kiek tik nori, nes jau uzpisai...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

kixxoff

Man taip pat muzikos skambesys mašinoje mažai rūpi. Užtenka, kad ir taip bapkes kišam be sustojimo į auto, tai dar ten kolonkes ir stipriakus dėt?  :-]
Geriau namuose audio updgrade darytis.
Bet, kiekvienam savo :)

Rookie

Citata iš: Logistas Įrašytas Vasaris 08, 2022, 19:32:20 PM
taip pagerejo ir zenkliai. As nesakau, kad tai idealu, nes is tikro tai ir multimedija yra pradinio lygio. Bet norejosi su minimaliais pinigais pagerinti bent tiek. Koloneles galima paciam pasikeisti, ten labai paprasta. Kainuoja viskas tik apie 3x60€

Rookie

Citata iš: balticam Įrašytas Vasaris 08, 2022, 19:43:14 PM
kai turi namuose gera aparatura, tai masinoje nesinori blogo garso girdeti  :)

Ralfas

Citata iš: Henris Įrašytas Vasaris 09, 2022, 15:49:58 PM
Ralfas siaip cia yra Toyota gerbeju klubas, davai varyk i savo turetos numyletos Skodos kluba ir ten gali stumt ant Toyotu kiek tik nori, nes jau uzpisai...
tai aš gi vairuoju Toyotos kibirą. kame stumimas? Faktų išsakyme ar kur čia mylėtojo savimeilė buvo įžeista? Ar kita nuomonė nelimpa? :D :D  ir ką reiškia gerbėjų? Klubas yra tam, kad būtų išsakomos visos nuomonės ir visi pastebėjimai apie vairuojama auto, o ne vien tik geros nuomonės kokia tai nuostabi markė :D :D  ar tu vistik teigi, kad afigienai Toyotoj groja? :D :D Čia kaip mano bratkis, Toyotistas iki negaliu, nieko kito nevairaves, bet žino, kad visos kitos mašinos šūdas :D :D o pats važinėju su šita vargo vakarienę, kalu faktus kas ne taip, tai tas vistiek aiškina, kad ne, taip nebūna ir nėra :D :D