Nuajas Hibridinis Rav4

Pradėjo Sarunas5, Gruodis 01, 2019, 16:58:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

xaudrius

Citata iš: Henris Įrašytas Spalis 15, 2022, 13:08:48 PM
tai tu gali bet kada aptarnauti bet kuriioj kitoj Toyota oficialioj atstovybej, nebutinai ten kur isigijai auto, visos garantijos ir pagal jas remontai galioja visose atstovybese.
Žinau,bet man patogiau ten,nes centras.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

Henris

gal plauni tunelinese plovyklose?
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Logistas

Nope, H2O visada arba rankinese. Gal siaip atsisuko koks laikantis varztas. Nuvesiu, tegul ziuri, nes gali buti, kad norint priverzti ten reikes lubu apdaila nuimineti. Neisivaizduoju, bet nelabai lystipats noriu🙂

Henris

nu paciupinejau ir as snd savo peleka :) tai nera is tikruju ten stabilumo isikunijimas :)

Logistas

Reikia koki City bee nuciupineti, arba salone nauja kai padangas keis 🙂

Gal cia taip ir turi buti, bet man atrodo, kad labai jau laisvas..

IcetomLT

2023 m. bus ir nauja GR Sport komplektacija:). Pasirodė, kad sėdynės medžiaga turėtų būti smagesnė nugarai komforto atžvilgiu bei gauni sėdynės atminties funkciją, ko nėra Style komplektacijoje :think:

https://newsroom.toyota.eu/new-gr-sport-gives-toyota-rav4-the-edge/

Įdomu bus pamatyti koks kainos skirtumas su Style bus:)

Citata iš: edgarasg Įrašytas Rugsėjis 10, 2022, 08:39:22 AM
Gal yra planuojančių atsinaujinti į 2023 modelį? Pristatymas per 6-8mėn. Tikslios kainos niekas negali pasakyti :think:

https://newsroom.toyota.eu/new-2023-toyota-rav4-focusses-on-multimedia-connectivity-and-safety-upgrades/

IcetomLT

Mes Style rinkomės jau vien dėl to, kad pradedant šia komplektacija žibintai yra projekcinio ne "refleksinio" tipo. Iš patirties susukus su nauju Golf Variant 7,5 kartos virš 30k km su jų LED žibintais. Mūsų RAV4 artimos šviesos šviečia taip pat gerai, o va tolimosios atstumu ir kokybe nusileidžia naudotam Golfui. Gaila, kad Europoje niekas iš auto aožvslgų puslapių nedaro žibintų  testavimo:(. Kas, ypač, pas mus labai aktualu

Citata iš: edgarasg Įrašytas Rugsėjis 12, 2022, 12:20:55 PM
Aš asmeniškai naudojausi dealsonwheels.lt paslaugomis. Style antrą kartą nepirkčiau dėl blizgių plastmasių ant kėbulo - labai greitai susibraižo.

Henris

Nu va siryt praejau pirma technikine. Malonus toks diedukas inspektorius pasitaike, pasidomejo ar as patenkintas auto, kiek ryja :) Kiek uz gesintuvo galiojimo pratesima mokejau :) Vistik viena trukuma irase, kad nesureguliuotas vienas priesrukinis zibintas, bet lapa gavau zalia TA, tai ir nesuku galvos del to sureguliavimo :) Bet siaip patenkintas Tuvlitos Avizeniu terminale patikrinimu, jokiu itampu ar streso :)

kixxoff

Citata iš: Henris Įrašytas Spalis 20, 2022, 14:41:14 PM
Nu va siryt praejau pirma technikine. Malonus toks diedukas inspektorius pasitaike, pasidomejo ar as patenkintas auto, kiek ryja :) Kiek uz gesintuvo galiojimo pratesima mokejau :) Vistik viena trukuma irase, kad nesureguliuotas vienas priesrukinis zibintas, bet lapa gavau zalia TA, tai ir nesuku galvos del to sureguliavimo :) Bet siaip patenkintas Tuvlitos Avizeniu terminale patikrinimu, jokiu itampu ar streso :)
Pas mane irgi taip pat technikinė praėjo - rūko žibintas nesureguliuotas  :-]
Tuvlitoj gal manualas yra - per pirmą technikinę rūko žibintas (nei nėra ką daugiau rašyt). Kaip jis fakin gali būt nesureguliuotas...  :think:

Henris

Man isvis klausimas ar jis ten reguliuojasi :)  Nes pries gera savaite dariau aptarnavima, tai Mototoja sake, kad zibintus sureguliavo ir siaip del TA netureciau turet jokiu problemu, auto gerai priziuretas.

xaudrius

Citata iš: Logistas Įrašytas Spalis 16, 2022, 15:11:01 PM
Reikia koki City bee nuciupineti, arba salone nauja kai padangas keis 🙂

Gal cia taip ir turi buti, bet man atrodo, kad labai jau laisvas..
Pažiūrėjau,mano irgi kažkaip laisvokas, nu bet dar nekrenta...

Logistas

Buvau Mototojoje. Pasake, kad viskas ok - nenukris. Sako jei netycia nukris tai pakeisim pagal garantija, bet dar niekam nebuvo nukrites 🙂

Salone paklibinau 2 auto pelekus tai taip pat laisvoki, matyt toks jau surinkimas. Zmona vairuoja nauja Corrolla Touring. Man kazkaip atrodo, kad Corrolos surinkimo kokybe geresne nei RAV 😕😕

Rav vaziuojant per ismaltas Vilniaus gatves girgzda tiek bagazines plastmases, tiek dureliu apdaila, kai alkune psidedi.. Corrolla tokiu barskesiu nera. Turbut dar islys, nes Corrola tik 10k begusi.
Nesinori tiketi, kd Corrola butu kokybiskiau surinkta.

xaudrius

Citata iš: Logistas Įrašytas Spalis 22, 2022, 20:00:31 PM
Buvau Mototojoje. Pasake, kad viskas ok - nenukris. Sako jei netycia nukris tai pakeisim pagal garantija, bet dar niekam nebuvo nukrites 🙂

Salone paklibinau 2 auto pelekus tai taip pat laisvoki, matyt toks jau surinkimas. Zmona vairuoja nauja Corrolla Touring. Man kazkaip atrodo, kad Corrolos surinkimo kokybe geresne nei RAV 😕😕

Rav vaziuojant per ismaltas Vilniaus gatves girgzda tiek bagazines plastmases, tiek dureliu apdaila, kai alkune psidedi.. Corrolla tokiu barskesiu nera. Turbut dar islys, nes Corrola tik 10k begusi.
Nesinori tiketi, kd Corrola butu kokybiskiau surinkta.
Keista,pasukau su savo raviku 30000. Tenka dažnai maltis miško keliukais ir net miškais. Tylu,jokių girgždesių. Šiandien pravažiavau Baltarusijos pasieniu,žiauroki keliai,jei juos galima keliais vadinti ir net stebėjausi,kad tylu salone. Girdisi tik didesnių akmenukų barškėjimas. Gal prastesnis surinkimas būdingas 19 metų modeliui? Mano 20 galo.

Henris

2015 aurise ties 40k km irgi buvo atsirade girgzdesiu durelese, vaziuojant per nelygumus, ant ravo biski girgzdejo apdaila prie galiniu dureliu, girgzda klipsai kurie laiko paneles prie kebulo, atlupau biski guma sandarinimo ir papurskiau ant klipsu wd silicono iki siol tylu ten.
Beda tame, kad po visais klipsais plonos popierines tarpineles, butu gumines storesnes negirgzdetu manau.

pecionka

Tai va, jei kas galvojate apie RAV4 prime tai geriausiu atveju pristatymas 2023.12
Kosmosas kažkoks.