Nuajas Hibridinis Rav4

Pradėjo Sarunas5, Gruodis 01, 2019, 16:58:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

Henris

realiai reiktu uzsakinet dabar, nes manajai jau bus sueje beveik 5 metai :) bet nesiruosiu to daryt :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Logistas

Mototojo siandien pasake, kad naujo NX hybrido laukti reikia - 12men, o plug-in- 2metus...

Nesamone kazkokia... 😕

Henris

Siuo metu uzsakinet nauja auto, kai tokia pasauline infliacija beprotybe, nebent nera kitos iseities. Jei dabar uzsakai, kai jis atkeliaus i rankas, ko gero rinka bus stabilizavusis ir galesi nauja modeli uzsakyti jau normaliom kainom gal ir normaliu terminu.

Logistas

Manau, kad taip. Jau dabar dalis gamintoju nebeparduoda taip greitai nauju auto kaip pries puse metu. Tiketina, kad dar 2023 gamins i sandelius, o po to pradides ir akcijos / atrakcijos norint pirkeja privilioti 🙂

xaudrius

Citata iš: Logistas Įrašytas Spalis 25, 2022, 19:21:40 PM
Manau, kad taip. Jau dabar dalis gamintoju nebeparduoda taip greitai nauju auto kaip pries puse metu. Tiketina, kad dar 2023 gamins i sandelius, o po to pradides ir akcijos / atrakcijos norint pirkeja privilioti 🙂
Parduoda jie tas mašinas. Net JAV yra pusė metų eilės,jau nekalbant apie mažas rinkas. Ir parduos,kol baigsis vagonais spausdinti ir dalinti pinigai. Rinkose daug turbulencijos ir visur tai jaučiama. Gal kiek pagelbės palūkanų didinimas, kai paskolos išbrangs. O šiaip tai nenormali situacija dabar,kai mano dviejų metų auto yra brangesnė,nei aš už ją salone mokėjau,glosto širdį,be kita vertus,o ką nupirksi ją pardavęs?
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

Henris

Man irgi Mototoja sake, kad nupirktu mano 3 metu auto uz naujos kaina, kuria mokejau 2019, bet o ka as nupirkciau uz tuos pinigus? nelabai ka :)

Henris

Mane neramina vistik, kad LT atstovybes nepilsto i Dynamic Force variklius tinkamos klampos tepalo, nu tikrai nesuvokiu, kaip gamintojas leidzia aptarnauti auto su netinkama alyva.

Letas

Laba diena. Dėl tepalo klampumo tai man irgi mįslė. Tokvila negali paaiškinti kodėl pila 0w20. Ar kas nors pylėt 0w16?

Henris

Tai, kad Lietuvos Toyota atstovai visi pila tik w20. Idomu ar keistu atstovybe jei atsivezciau savo tepala w16 ar ne, kad galiotu garantinis? Juolab visada perpila to tepalo virs max. Pila jie norma pagal manuala, bet va pasiziurejus Toyota mechaniko is JAV video, kuris turi Camry su tokiu pat motoru, sako, kad apie 300ml reiktu pilti maziau nei pagal manuala :)

katana7

Toyota leidžia į variklį pilti 0W20 alyva, todel varikliui nieko neatsitiks.

Henris

Leidzia su salyga, kad kuo greiciau butu pakeista i 0w16. Gal paciam varikliui ir nieko neatsitiks, bet klampa yra svarbi optimalesniam alyvos cirkuliavimui, kad ypac saltuoju metu laiku greiciau pasiltu motoras, nuo ko priklauso ir kuro sanaudos ir emisijos, juolab hibridui, nes ziema hibridai retai kada dirba darbinej temperaturoj. Plius tepalo pompa, gauna didesnes apkrovas uzpumpuojant reikiama slegi su klampesne alyva, jau cia kyla klausimas pompos resursui.

kixxoff

Citata iš: Henris Įrašytas Lapkritis 02, 2022, 12:05:10 PM
Leidzia su salyga, kad kuo greiciau butu pakeista i 0w16. Gal paciam varikliui ir nieko neatsitiks, bet klampa yra svarbi optimalesniam alyvos cirkuliavimui, kad ypac saltuoju metu laiku greiciau pasiltu motoras, nuo ko priklauso ir kuro sanaudos ir emisijos, juolab hibridui, nes ziema hibridai retai kada dirba darbinej temperaturoj. Plius tepalo pompa, gauna didesnes apkrovas uzpumpuojant reikiama slegi su klampesne alyva, jau cia kyla klausimas pompos resursui.
Bandei kada Mototojoj paklausti? Man Tokviloj kažką suvėmė, kad tipo galima pilti ir 0w20...

balticam

Citata iš: Henris Įrašytas Lapkritis 02, 2022, 11:39:49 AM
Tai, kad Lietuvos Toyota atstovai visi pila tik w20. Idomu ar keistu atstovybe jei atsivezciau savo tepala w16 ar ne, kad galiotu garantinis? Juolab visada perpila to tepalo virs max. Pila jie norma pagal manuala, bet va pasiziurejus Toyota mechaniko is JAV video, kuris turi Camry su tokiu pat motoru, sako, kad apie 300ml reiktu pilti maziau nei pagal manuala :)

Tas pats ir UK. 0W20 i visas musu darbinio parko turimas auto. Ir taip jau 3+ metai. Nesukit galvos kolegos, viskas OK su W20, tikrai. Viena auto jau 327k prabego, jokiu problemu. Kitos irgi virs 200k

Henris

Mototojoj klausiau pora, kartu, tai abu atsakymai buvo, kad w16 skystas kaip vanduo :) toks atsakymas netenkina manes. Balticam o w20 pilsto i 2.5 dynamic force motorus? Ar i kitokius?

balticam

Citata iš: Henris Įrašytas Lapkritis 03, 2022, 22:03:08 PM
Mototojoj klausiau pora, kartu, tai abu atsakymai buvo, kad w16 skystas kaip vanduo :) toks atsakymas netenkina manes. Balticam o w20 pilsto i 2.5 dynamic force motorus? Ar i kitokius?

Taip, i 2.5 dynamic force motorus taip pat. Turejau ir as abejoniu del viso sito bet atsovas pasake aiskiai- bus bet koks variklio gedimas, sutvarkysim viska uz dyka. Juk sako viskas aptarnavimo saskaitoje aiskiai irasyta, tepalu tipas taip pat. Tai as jau nesuku galvos.