Naujas Yaris Cross

Pradėjo Purifier, Sausis 30, 2022, 13:10:24 PM

« ankstesnis - sekantis »

Letas

Citata iš: Purifier Įrašytas Gruodis 06, 2022, 16:21:49 PM
Tai kad reikejo metus laukt ... Zinai kaip buna.... Kada kada, kada kada...  :E
As tai auto zmonai perku, sau nauja pernai pasiemiau kai sandeli dar buvo kazka imanoma rast, tai rasineju labiau del azarto  8:8, o tiesa pasakius geras jausmas, linkiu ir tau kada toki pajaust  (j)
Aš irgi pernai sau paėmiau RAV4, laukiau truputį virš 3 mėn., bet  kad beveik metus laukti...

Purifier

As ziurejau Rav4 bet man nepatiko, pasiemiau CX5...

Letas

Citata iš: Purifier Įrašytas Gruodis 07, 2022, 16:10:44 PM
As ziurejau Rav4 bet man nepatiko, pasiemiau CX5...
Ar patenkintas Mazda?

Purifier

Labai... Kaip sakoma, tphu tphu per kairi peti, bet supratau kodel youtubej amerikonai vos nesmauko del sio auto... Vienintelis minusas kuri radau, tai su mano ugiu vairuotojo sedyne galetu daugiau atsitraukt... O kad ner atsarginio rato komplekte kaip ir ner prasmes minusuot nes dauguma nauju autobsu ta pacia beda..

Ingry

Tai vat, jau gavau pranešimą iš atstovybės, kad automobilis greit bus Lietuvos logistikos centre  (aa)

Yaris-team

Sveiki! Irgi gavau laišką, kad automobilis išsiustas iš gamyklos. Užsakytas gegužės mėn. Matomai visus metų užsakymus atvež vienu metu. :)

Purifier

Musu uzsakytas tipo dar Švedijoj tranzite... :-]

Memelender

Užsakeme 2021.12.27. Tik dabar atvažiavo i "Solorina"

Purifier

Citata iš: Memelender Įrašytas Gruodis 30, 2022, 10:45:00 AM
Užsakeme 2021.12.27. Tik dabar atvažiavo i "Solorina"

Dar nepasiemet ?

pecionka

Teko ką tik pasedėt yaris cross.
Klaustrofobija sergantiems nepatariu, vietos nerasta.
Teko kėdę atsistumt iki galo kad tilpt už vairo, tai už manęs jau niekas neatsisėstų ir šiaip gale vietos nėra.
Corolla cross situacija daug geresnė, jau tempia link lengvojo automobilio parametrų.

Henris

Man isedus i CHR jau klaustrofobija kvepejo, Yaris Cross dar mazesnis kiek suprantu. O Corolla Cross tarp CHR ir RAV4 turetu buti.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Purifier

Is kur Yaris Cross vietos, ir ner ko ten jos ieskot...  :-] tai grynai miesto automobilis madam... (o) rado gudrociai apie ka rasinet  :P

Yaris-team

Man atstovybėje pasakė, kad iki sausio galo mašinytė atvyks  :)

Purifier

O tu app turi ? Ten rodo kad jau automobilis, bent musu, jau Estijoj.... (y)