Naujas Yaris Cross

Pradėjo Purifier, Sausis 30, 2022, 13:10:24 PM

« ankstesnis - sekantis »

xaudrius

Citata iš: Yaris-team Įrašytas Sausis 13, 2023, 08:34:50 AM
Ir dar, kaip yra su antikorozinė danga, ar iš gamyklos visiškai be jokios apsaugos pagaminamas, ar papildomai čia dar padarot? :think:
Aš irgi pirkau su žieminėmis LM005 padangom. Žiemą su jomis negaliu važinėti. Atkentėsiu šią žiemą ir mesiu,nes guma kieta,net ant šlapio asfalto startuojant buksuoja, nekalbant apie ledą. Ant sniego pusė velnio . Dėl antikorozinis,tai gamykliškai padarytas minimalus. Italijoj jo pakanka,pas mus tikrai ne. Dar gerai,kad galima užpūsti papildomą garso izoliacinį sluoksnį. Pasiteisino.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

Purifier

Citata iš: Yaris-team Įrašytas Sausis 13, 2023, 08:34:50 AM
Ir dar, kaip yra su antikorozinė danga, ar iš gamyklos visiškai be jokios apsaugos pagaminamas, ar papildomai čia dar padarot? :think:

Solorina daro, tai uzsisakiau nes pigiau paprase nei antikoras. Kol lietuviskos druskos dar nemate, geriau pasidaryt, garso izoliacija irgi daro, bet su auto bus trinamasi po miesta, tai ne labai aktualu....

Henris

Is gamyklos tiesiog grunto sluoksnis kazkoks ir matiniai dazai. Pas mus daro normalu antikorozini, tik klientas renkasi ar Dinitrol ilgalaike apsauga tokia kaip minksta smala, bet ja dengiasi tik nejudancios dalys, dugnas slenksciai, kai kurios vidaus ertmes. Arba kasmetine skysta Krown apsauga, kuri purskiasi praktiskai ant visu pakabos daliu, bet ja turi perdengt kas sezona ir kadangi ji dar kokias dvi savaites varva, tai visas tas aliejus nulasa ant dugno apsaugu is vidaus, jei ten pateks smelio, nuo svorio susimaisius su tuo aliejum, gal plastikines dugno apsaugos issigaubti i isore, jau yra buve tokiu variantu, bet visos sakes traukes ir ju antgaliai nekoroduoja ir tie patys varztai :) Pas mane dinitrol dengta ta smala, tai po metu iskart matosi ant sakiu virinimo siules varztai ryzi pavirsine korozija, nes varztu japonai necinkuoja, o suvirinimo siules yra is maziau atsparaus korozijai misinio.
Ir dar atsovybes pacios antikorozinio nedaro, tiesiog nuvaro auto i specializuota antikoro centra ir ten padengia. Cia siaip info kam aktualu.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

xaudrius

Henri,bent jau Tokvila tikrai patys daro antikorą. Man jie patys darė. Jų metodas kaip ir Dinitrol. Man jau trečia žiema. Taip,kai kurios detalės,varžtai jau kaip reikiant ryži pasidarė.

Henris

nu netikiu, kad Tokvila butent Dinitrol patys dengtu, jei Krown dar patikeciau, nes su Krown maziau reikalu su padengimu. Bet dengiant Dinitrol tai ten visiskai atskiri boxai turi buti nuo serviso, tie boxai neatsiplauna nuo tos smalos. Gal jie turi atskiras patalpas skirtas tik tam, nors labai labai abejoju. Nu bet gal Tokvila isimtis, bet ka ju vadybininkai sako klientam, ne viskuo reikia tiket, nebent pats savo akimis matei, kaip dengia Dinitroliu pas save.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Purifier

Citata iš: xaudrius Įrašytas Sausis 13, 2023, 13:08:41 PM
Henri,bent jau Tokvila tikrai patys daro antikorą. Man jie patys darė. Jų metodas kaip ir Dinitrol. Man jau trečia žiema. Taip,kai kurios detalės,varžtai jau kaip reikiant ryži pasidarė.
Solorinos dealeris Klaipedoje mane tikino kad jie patys dengia irgi.....
Vaizdelis Solorinos aikstelej  :D

xaudrius

Henri,apžiūrėjau atsiimdamas,nes irgi nelabai tikėjau. Bet arkos buvo tikrai šviežiai nupūstos, nemačiusios purvo. Paliečiau,pirštai lipo ir kvapas tas net nosį rietė. Prieš eilę metų,kai darė Dinitrole,jie to ir neslėpdavo, dar ir ten kažkokį pažymėjimą palikdavo. Dabar tikrai patys daro ir pakankamai švariai purškia tiek patį auto,tiek ir aplinką neteršia.

Purifier

Šiandien radau toki dalyką benarsydamas... Bandysiu delerio klaust kiek kainuotu uzsakyt jei uzsakineja.. susitaupytu vietos bagazineje su atsargine padanga...
https://www.toyota-tech.eu/aimuploads/c77dee18-f345-4424-a0a9-5e03c9f634c8/Yaris-Cross_Spare_Tyre_XXXX_AIM_006_143_0.pdf

Ingry

Citata iš: Purifier Įrašytas Sausis 13, 2023, 16:04:40 PM
Solorinos dealeris Klaipedoje mane tikino kad jie patys dengia irgi.....
Vaizdelis Solorinos aikstelej  :D

o kiek prikepta :D tarp šių yra ir Jūsų?

Purifier

Yra  :-], speliojau kuri kai atveziau padangas, kol neidejom i viena  (o)... Nes is 70 % atvaziavusiu baltos su juodu stogu ir tokia pat komplektacija (sprendziu pagal head up displeju ) :-]

Ingry

Citata iš: Purifier Įrašytas Sausis 16, 2023, 15:10:48 PM
Yra  :-], speliojau kuri kai atveziau padangas, kol neidejom i viena  (o)... Nes is 70 % atvaziavusiu baltos su juodu stogu ir tokia pat komplektacija (sprendziu pagal head up displeju ) :-]

O Elegant komplektacija turi HUD (head up display) ar čia papildomai įėjo į kažkokį priedą? (H-)

Purifier

Citata iš: Ingry Įrašytas Sausis 17, 2023, 10:57:11 AM

O Elegant komplektacija turi HUD (head up display) ar čia papildomai įėjo į kažkokį priedą? (H-)

Papildomai Dynamic opcija

Yaris-team

Gal kas nors yra užsakė kietą bagažinės uždengimą?

Purifier

Citata iš: Yaris-team Įrašytas Sausis 20, 2023, 16:09:42 PM
Gal kas nors yra užsakė kietą bagažinės uždengimą?
Net nemaciau tokio pasirinkimo..... :think:

Yaris-team

Yra kur priedai visokė, manau geras dalykas palyginus su tuo tinkleliu kuris standarte eina, ir turetu tyliau būti viduje. (+)