Nuajas Hibridinis Rav4

Pradėjo Sarunas5, Gruodis 01, 2019, 16:58:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

Henris

trumpi atstumai irgi yra nepalankios salygos. O tepalus keisti yra pigiau, nei po to remontuot motoro agregatus. Plius reglamentas tai yra tik minimalus reikalavimai gamintojo, dar kai tiesioginis ipurskimas dalyvauja ir procentas benzo atsiranda tepale ir dar kai ji ne tokios klampos pas mus pilsto. Visa tai kai sudedu ir dar pasiziuriu mechaniku rekomendacijas, tai kazkaip abejoniu man nebekyla, kad tepala keisti reikia kas pusmeti arba 7k km :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Ralfas

Jeigu keistum kas du menesius tai amzina masina butu :D

Henris

Deja :) siuolaikiniai VD varikliai kaip is plastmases :)
Tiesa, dar neseniai pamaciau tik, kad variklio desinej pusej yra kazkokia dirzine pavara su skyvu :) Galvojau, kad hibridai neturi jokiu dirzu varomu prietaisu. Vairo stipr - elektrinis, stabdziam vakuma sudaro - elektrinis "genys". Generatorius stovi planitarinej dezej. Vandens pompa irgi elektrine.
Kondiskes kompresorius? gal zinot?

Ralfas

o normalu, kad rasoja tas trikampis priekiniame stikle kur sudetos visos kameros ir davikliai pagalbiniu sistemu? :D :D nes kiek esu turejes automobiliu su tais paciais reikalais gyvenime tokiu cirku nesu nei mates nei turejes :D

xaudrius

Ką tik skambino Tokvila,atšaukia auto. Priežastis- softo naujienos ir hibridinės sistemos rėlės defektas. Rekomendavo nedelsti.  Darbai bus padaryti nemokamai.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

kixxoff

Citata iš: xaudrius Įrašytas Vasaris 22, 2023, 16:19:00 PM
Ką tik skambino Tokvila,atšaukia auto. Priežastis- softo naujienos ir hibridinės sistemos rėlės defektas. Rekomendavo nedelsti.  Darbai bus padaryti nemokamai.
Aš šiand kai užsiregistravau, man irgi pasakė, kad keis rėlę.
Dėl multimedijos ir mikrofono nžn ką daryt. Pas mane stovi iš interneto atsiųstas multimedijos softas (toks pat kaip originalas), tai vis atsisakydavau šito keitimo. Turiu AA ir AC jau seniausiai. Kas nors keitėt tą mikrofoną, geriau jus girdi pašnekovai?

Henris

Man keite Mototojoj kai updatino su Carplay, ar geriau girdi kas nors per ta mikrofona, tai nesigilinu :) o del hibrido reles recall as dar nesulaukiau zinios.

xaudrius

Man jau perkant buvo įdėtas AA. Su mikrofonu visada buvo gerai, tai net neįsivaizduoju,kas per updeitas.

Henris

xaudrius kelintu metu tavo Ravas? nes patikrinau pagal VIN, kolkas man atsaukimo nemato jokio. Pas mane 2019 hybrid awd-i

kixxoff

Citata iš: Henris Įrašytas Vasaris 22, 2023, 18:15:19 PM
xaudrius kelintu metu tavo Ravas? nes patikrinau pagal VIN, kolkas man atsaukimo nemato jokio. Pas mane 2019 hybrid awd-i
Henris, man VIN irgi nerodo atšaukimo, bet Tokvila parašė, kad keis relę.

Henris

Nu nuvarius aiskintis del tu tepalu reiks uzklaust ir del to recall.

kixxoff

Citata iš: Henris Įrašytas Vasaris 22, 2023, 18:54:29 PM
Nu nuvarius aiskintis del tu tepalu reiks uzklaust ir del to recall.
Radau savo postą 41 puslapyje. Prieš du metus man keitė kažkokią relę. Įtariu tas pats bus.

Henris

Jo paskaiciau ta posta tavo apie rele. As tai nusipirkau obd2 scanneri visada turiu masinoj po Toyota CableGate :) Tai jei kur kelionej nepasikurtu auto del hybrid system malfunction, prisijungi su scanneriu ir trini klaida, kad nereiktu evakuatoriaus ieskot kokiam uzkampy :)

xaudrius

Citata iš: Henris Įrašytas Vasaris 22, 2023, 18:15:19 PM
Mano 2020 galo. Yra oficialus atšaukimas.

https://photos.app.goo.gl/Ad5Dpq9yzWawzLfXA

pecionka

Aš galiu pakomentuoti dėl paprasto benzininio RAV ir tepalų lygio.
Nuo pat pradžios visada buvo virš normos ir šaltam ir šiltam.
Klausiau Tokvilos, tai sakė, kol darysi aptarnavimus pas mus (net pasibaigus garantijai pagal tą toyotą care programą) tol visi variklio gedimai turėtų eiti kaip garantiniai gedimai. Bet tas žodis "turėtų" matyt reiškia kad yra išimčių.
Tai manau važinėkit ir nesukit sau galvos.  :P