Nuajas Hibridinis Rav4

Pradėjo Sarunas5, Gruodis 01, 2019, 16:58:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

Henris

Patys tuos niekinius postus ir uzvelet, pasiskaitykit Topica.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Letas

Citata iš: Ralfas Įrašytas Kovas 06, 2023, 16:26:08 PM
pagal mane masina turi teikt dziaugsma :) ir jeigu uz lango 2023 tai auto ir turi atitikt atitinkama laikmeti, o ne 2023  but kaip is 2000
Ralfai, varyk į Maserati klubą ir ten krušk visiems protą. Aiškiai ne ten patekai!

Ralfas

Citata iš: Letas Įrašytas Kovas 06, 2023, 17:51:31 PM
Ralfai, varyk į Maserati klubą ir ten krušk visiems protą. Aiškiai ne ten patekai!
sakai ne ten? :D o kas yra? Kur netiesa pasakyta? :D

pecionka

Nu ir užkurėt čia hate'inimo temą. Trūkumų yra, čia niekas nesiginčyja.
Bet toyota niekad nebuvo prabangi markė bet patikima.
Nusiperki ir tikrai žinai, kad 5 metus tik tepalus keisi ir benzą pilsi. O gal ir ilgiau.
Nuomos bendrovės nuomoja toyotas 5 metų laikotarpiui kai kitoms markems apsiriboja 3 metų terminu, spėkit kodėl? Nes pradeda lįsti gedimai ir kai kurie gan rimti.
DSG dežės laiko ilgai jei nenulipi nuo greitkelio, o kas malasi mieste pastoviai, retai sulaukia 100k km ribos be patvarkimo.

Šiaip vertę už pinigus toyotos laiko. Jei praeina 3 metai ir tau pasiūlo tiek pat pinigų už automobilį kiek tu mokėjai imdamas iš salono tada pagalvoji, kad tokia karvė reikalinga pačiam.

Ralfas

Citata iš: pecionka Įrašytas Kovas 07, 2023, 09:17:28 AM
Nu ir užkurėt čia hate'inimo temą. Trūkumų yra, čia niekas nesiginčyja.
Bet toyota niekad nebuvo prabangi markė bet patikima.
Nusiperki ir tikrai žinai, kad 5 metus tik tepalus keisi ir benzą pilsi. O gal ir ilgiau.
Nuomos bendrovės nuomoja toyotas 5 metų laikotarpiui kai kitoms markems apsiriboja 3 metų terminu, spėkit kodėl? Nes pradeda lįsti gedimai ir kai kurie gan rimti.
DSG dežės laiko ilgai jei nenulipi nuo greitkelio, o kas malasi mieste pastoviai, retai sulaukia 100k km ribos be patvarkimo.

Šiaip vertę už pinigus toyotos laiko. Jei praeina 3 metai ir tau pasiūlo tiek pat pinigų už automobilį kiek tu mokėjai imdamas iš salono tada pagalvoji, kad tokia karvė reikalinga pačiam.
po triju metu uz masina tiek pat pasiulys tik dabar, nes tu kai pirkai visai kitos kainos rinkoje buvo taip kad cia ne rodiklis, nes su bet kuria marke dabar yra tas pats :) nu ir nerasykit apie tuos 5 metus tik benzo pilima ir tepalu keitima :D jeigu tu vaziuoji normaliai, o ne 20km per diena tai remontuosi kaip didelis tuos toyotos kibirus.

kixxoff

Citata iš: Ralfas Įrašytas Kovas 07, 2023, 09:23:11 AM
po triju metu uz masina tiek pat pasiulys tik dabar, nes tu kai pirkai visai kitos kainos rinkoje buvo taip kad cia ne rodiklis, nes su bet kuria marke dabar yra tas pats :) nu ir nerasykit apie tuos 5 metus tik benzo pilima ir tepalu keitima :D jeigu tu vaziuoji normaliai, o ne 20km per diena tai remontuosi kaip didelis tuos toyotos kibirus.
OK, remontuosim savo toyotas kibirus, šūdus paskutinius.
Ar patenkintas?  :-]

PS RAV4 hibridas, būdamas gan nemažas automobilis, "ryja" 6.7 litro benzino vidutiniškai miestas/užmiestis/žiema/vasara, stabdžių kaladės dyla lėtai, kamščiuose važiuoji išjungtu varikliu ir nesiparini, kad starteris pareis nuo debiliško stop/starto, nes starterio ten tiesiog nėra (y)
Tepalo nereik dapilinėt nei lašo (a, nu jo, autorizuoti servYZai patys per daug ipila, tai irgi kibiras/šūdas). Žodžiu, viskas blogai :-)

Ralfas

Citata iš: kixxoff Įrašytas Kovas 07, 2023, 09:42:22 AM
OK, remontuosim savo toyotas kibirus, šūdus paskutinius.
Ar patenkintas?  :-]

PS RAV4 hibridas, būdamas gan nemažas automobilis, "ryja" 6.7 litro benzino vidutiniškai miestas/užmiestis/žiema/vasara, stabdžių kaladės dyla lėtai, kamščiuose važiuoji išjungtu varikliu ir nesiparini, kad starteris pareis nuo debiliško stop/starto, nes starterio ten tiesiog nėra (y)
Tepalo nereik dapilinėt nei lašo (a, nu jo, autorizuoti servYZai patys per daug ipila, tai irgi kibiras/šūdas). Žodžiu, viskas blogai :-)
i ka vidus to ravo tavo panasus?? :D Kas ten per kluonas? Kas per plasmases? Kur garso izoliacija? Kur visa tai kas turi buti siuolaikiniame auto? Kur kokybe to lavono? ir kas kad 7L ryja? Kas cia per rodiklis? Coroola uztat 11 ryja mieste tai kur cia tos toyotos esme? :D

kixxoff

Citata iš: Ralfas Įrašytas Kovas 07, 2023, 11:12:50 AM
i ka vidus to ravo tavo panasus?? :D Kas ten per kluonas? Kas per plasmases? Kur garso izoliacija? Kur visa tai kas turi buti siuolaikiniame auto? Kur kokybe to lavono? ir kas kad 7L ryja? Kas cia per rodiklis? Coroola uztat 11 ryja mieste tai kur cia tos toyotos esme? :D
Vidus? - pas mane RAV4 niekas nebarška, visos sėdynės Alcantara, minkšti durų apmušalai priekyje ir gale (!), minkštas plastikas ant visų priekinės panėlės elementų. Apačioj, ties keliais visose mašinose kietas plastikas. Vasarą su kondicionieriumi ryja gal porą gramų mažiau, nes baterijos aušinimas vyksta iš salaono ir ji neperkaista - daugiau važiuoji elektra.
O 11 litrų corolla - arba paprastas benzas su tradicine CVT dėže, arba mechanika (nžn ar būna mechanika). Hibridas taupesnis būtų. Plius bomžo komplektacija matyt žemiausia, jei darbinis auto, tai ir plastmasių dišovų daugiau (spėju). Nereik varyt ant visų Toyotų  :)

Henris

Ralfui kaip suprantu pagrindinis aspektas auto pasirinkimui yra, kuo daugiau zibanciu ekranu masinoj. Tu man parodyk uz tokia pacia kaina kaip RAV4 kita auto, kurioje minksti plastikai sudeti ten kur kojos nuspardo? Vidaus apdaila as esu patenkintas, dureles visos priekine panele is eko odos, rankeneles guma, o ne kietas plastikas. Taip bagazinej tas pigus plastikas kuris braizosi ir mane uzpisa. Bet is vidaus apdailos tai tik bagazines plastikas ir erzina. Pvz spidometras pas mane kombinuotas fizines rodykles tik is sonu, per viduri spidometro normalus spalvotas 7 coliu LED ekranas. Centrine multimedia praktiskai nesinaudoju, nes ilipus i masina automatiskai prisijungia Apple Carplay, tai Toyotos 2000uju multimedios ekrana marau tik pirmas 30s kol susijungia su telefu multimedia.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Ralfas

Citata iš: kixxoff Įrašytas Kovas 07, 2023, 12:50:39 PM
Vidus? - pas mane RAV4 niekas nebarška, visos sėdynės Alcantara, minkšti durų apmušalai priekyje ir gale !! , minkštas plastikas ant visų priekinės panėlės elementų. Apačioj, ties keliais visose mašinose kietas plastikas. Vasarą su kondicionieriumi ryja gal porą gramų mažiau, nes baterijos aušinimas vyksta iš salaono ir ji neperkaista - daugiau važiuoji elektra.
O 11 litrų corolla - arba paprastas benzas su tradicine CVT dėže, arba mechanika (nžn ar būna mechanika). Hibridas taupesnis būtų. Plius bomžo komplektacija matyt žemiausia, jei darbinis auto, tai ir plastmasių dišovų daugiau (spėju). Nereik varyt ant visų Toyotų  :)
bomzo komplektacija nebent pas tamsta :D active plus ar kaip ten tos kibiru klases skirstomos :D tipo juodos lubos ir pan, cia jau pazanga toitojuj :D juokingiausia kad bagaznike led apsvietimas, o salone paprastas, nu kaip taip galima gamint kaip obliams :D

Ralfas

Citata iš: Henris Įrašytas Kovas 07, 2023, 12:51:16 PM
Ralfui kaip suprantu pagrindinis aspektas auto pasirinkimui yra, kuo daugiau zibanciu ekranu masinoj. Tu man parodyk uz tokia pacia kaina kaip RAV4 kita auto, kurioje minksti plastikai sudeti ten kur kojos nuspardo? Vidaus apdaila as esu patenkintas, dureles visos priekine panele is eko odos, rankeneles guma, o ne kietas plastikas. Taip bagazinej tas pigus plastikas kuris braizosi ir mane uzpisa. Bet is vidaus apdailos tai tik bagazines plastikas ir erzina. Pvz spidometras pas mane kombinuotas fizines rodykles tik is sonu, per viduri spidometro normalus spalvotas 7 coliu LED ekranas. Centrine multimedia praktiskai nesinaudoju, nes ilipus i masina automatiskai prisijungia Apple Carplay, tai Toyotos 2000uju multimedios ekrana marau tik pirmas 30s kol susijungia su telefu multimedia.
tai cia sakai kad normalu is sonu tos rodykles?? Pas mane tas pats ir cia yra absoliuti tragedija! Maciau jau naujuose modeliuose sugebejo idet pilnai skaitmenini skydeli!! Susiprotejo 2023 metais kad ir taip jau galima :D vaziuoji 150km/h nuzika gali garsint kiek nori vistiek girdi tik kaip laukas svilpia :D

xaudrius

Ralfai,palauk,kol praeis pilnatis.Pamatysi ir valdiška auto bus mielesnė. Argumentai mediniai,kaip tavo auto komplektacija. Active yra žemiausia įmanoma. Plius reiškia,kad kibiras ne tuščias,o jau su rankena. Gali nieko neatrašyti,nes diskusija beprasmiška.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

Ralfas

Citata iš: xaudrius Įrašytas Kovas 07, 2023, 15:42:41 PM
Ralfai,palauk,kol praeis pilnatis.Pamatysi ir valdiška auto bus mielesnė. Argumentai mediniai,kaip tavo auto komplektacija. Active yra žemiausia įmanoma. Plius reiškia,kad kibiras ne tuščias,o jau su rankena. Gali nieko neatrašyti,nes diskusija beprasmiška.
pasidomek kokie skirtumai tarp plus ir active plus :D bet ne esme markes kibiriskumo nekeicia nei plus nei ju ale ta luxury konplektacija :D

Ralfas

Citata iš: xaudrius Įrašytas Kovas 07, 2023, 15:42:41 PM
ar tu nori kazka papasakot apie afigiena toytoy naudojamos odos kokybe salone? :D :D

Logistas

O kas blogai tam dermantinui? Pas mane kazkokia ale oda tai viskas ten ok su ja 🙂
Aisku ant kokio BMW minkstesne, bet per 3 metus kazkaip kokybe neuzkliuvo odos.
Man atrodo yra daug rimtesniu problemu nei odos kokybe 😃😃