dega abs,trc,vsc

Pradėjo kestasima, Balandis 15, 2010, 00:20:11 AM

« ankstesnis - sekantis »

kestasima

mygtukas reiskia ,kad gali meniu valdyti balsu

Tuziukas

gal biski placiau apie tai galima?

NerijusP

CitataKestutis777 parašė:
Citatakestasima parašė:
sveiki,turiu broblemele,vaziuojant arba kartais net uzsivedus uzsidega abs,trc ir vsc lemputes.kartais uztenka uzgesint motora ir vel uzvedus dingsta,o kartais ir ne.zodziu dega nepastoviai.skyscio yra,kaladeles dar geros.gal kos laidelis kur nors gerai nekontaktuoja.aciu uz atsakymus ir idejas

Daug priezasciu gali buti. Kaip suprantu, visos tos lemputes gali uzsidegti kai variklis isijungia i avarini rezima. Pas mane jos uzsidege vaziuojan -27 saltyje. Nuskaicius klaida pasirode, kad dege del to, kad EGR voztuvas buvo uzsikises......

Sveiki,
turejau ir as analogiska problema , vienu metu uzsidege abs, trc ir vsc lemputes. Nuvykus i Tovila ir atlikus diagnostika paaiskejo, kad del savaitgali tampytos priekab0os su netvarkinga el. instaliacija perdege saugiklis (tisliai nepasakysiu kuris). Pakeite saugikli ir baigesi visos bedos.
Sveiki visi

intercom

CitataNerijusP parašė:
CitataKestutis777 parašė:
Citatakestasima parašė:
sveiki,turiu broblemele,vaziuojant arba kartais net uzsivedus uzsidega abs,trc ir vsc lemputes.kartais uztenka uzgesint motora ir vel uzvedus dingsta,o kartais ir ne.zodziu dega nepastoviai.skyscio yra,kaladeles dar geros.gal kos laidelis kur nors gerai nekontaktuoja.aciu uz atsakymus ir idejas

Daug priezasciu gali buti. Kaip suprantu, visos tos lemputes gali uzsidegti kai variklis isijungia i avarini rezima. Pas mane jos uzsidege vaziuojan -27 saltyje. Nuskaicius klaida pasirode, kad dege del to, kad EGR voztuvas buvo uzsikises......

Sveiki,
turejau ir as analogiska problema , vienu metu uzsidege abs, trc ir vsc lemputes. Nuvykus i Tovila ir atlikus diagnostika paaiskejo, kad del savaitgali tampytos priekab0os su netvarkinga el. instaliacija perdege saugiklis (tisliai nepasakysiu kuris). Pakeite saugikli ir baigesi visos bedos.
kai ta nesamone dega,tai ten gali buti bet kas. man dege kai abs daviklis suslubavo. nustate problema nemokamai ir uzsirasiau remontui. istryne ta klaida ir vaziavau toliau...vel uzsidege ir uzgeso...po to nebebuvo jokiu bedu. gerai, kad nusprendziau nevaryt remontuot, o tai jauciu butu prirase remonto uz nemaziau 3000.

kestasima

del tu prakeiktu lempuciu.uzsirasiau i servisa kad prie kompo prijunktu.o jos visos eme ir uzgeso ir nebedega.pakelbejau su meistrais servize sake kad kazkas kazkur greiciausiai nekontaktavo gerai ir tiek.sake kad nesukciau sau kiausiu ir toliau ramiai vazineciau

Naujokas

Pas visus uzsidega 3 lempos abs, vsc, trc, o pas mane beveik kas diena uzsidega vsc ir trc tik viena karta buvo uzsidegus lempa kurioje pavaizduotas vingiuotas keliukas ir masina. Uzgesinus motora ir uzvedus viskas uzgesta , pavaziavus uzsidega.
Tai ar yra siu lempu degimo priezasties issprendimas koks?

RamBalt

Sveiki,

mes irgi turejom ta pacia problema su  abs, vsc, trc, bent 4 diagnotikas daraiau ir su  uzsidegusiom lemputem ir be ju ir vistiek nieko nerasdavo, kol vienoj diagnostikoj praplove auksto slegio voztuvu reguliatoriu kuriame buvo nesvarumu, ir kolkas visos bedos baigesi...
TODAY . TOMMOROW .  TOYOTA

Naujokas

gal gali placiau, kur tas daiktas yra, kuriam servise plove ir kiek kastavo ?

zibalas

uzsidege abs  lempute ir dega pastovei .gal kas zino atsakima
gold

NNZ

o pats ABS veikia? Jei neveikia i6kart eik prie daciku ir ziurek kuris neveikia.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Grigarasas

Pas mane uzsidega VSC ir TRC ir ABS tokiu atveju kai pervaziuoji per gilesne pusni ir ratai prasisuka. variklis pradeda gesti ir dingsta trauka. Speju kad vaziuojant per pusni kazkuris is ABS davikliu nugrybauja ir to pasekoje uzsidega visos sitos lemputes. Masina pastovi kuri laika ir vel viskas buna gerai. Kaip siulote spresti sia beda? Per pusnis tenka vaziuoti ne savu noru, tiesiog tokios ziemos pas mus :) Bet kai masina uzgesta ir nevaziuoja o kieme salta ir reikia vaziuoti tai jau problema.:@

darcaa

Sveiki. Pas mane taip pat buvo keleta kartu uzsidege VSC, TRC, chek engine. Isjungi varikli, uzvedi ir vaziuoji toliau tik avariniu rezimu. Masina vaziuoja normaliai, bet tada neveikia traukos kontrole, pvz vaziuojant posukyje kompas nekontroliuoja slydimo, nepypsi dacikai ir t.t. Problema issprendziu nuemes nuo akumo klema ir palaukus 5 min. Uzgesta lemputes ir veikia slydimo kontrole, isbandziau. Del ABS nezinau, nedege si lempute. Siaip reiktu su kompu nuskaityt kokias klaidas meta kai tos lemputes uzsidega ir pasalint problema visam laikui. ;)
Avensis II 2003

Kestutis777

Citatadarcaa parašė:
Sveiki. Pas mane taip pat buvo keleta kartu uzsidege VSC, TRC, chek engine. Isjungi varikli, uzvedi ir vaziuoji toliau tik avariniu rezimu. Masina vaziuoja normaliai, bet tada neveikia traukos kontrole, pvz vaziuojant posukyje kompas nekontroliuoja slydimo, nepypsi dacikai ir t.t. Problema issprendziu nuemes nuo akumo klema ir palaukus 5 min. Uzgesta lemputes ir veikia slydimo kontrole, isbandziau. Del ABS nezinau, nedege si lempute. Siaip reiktu su kompu nuskaityt kokias klaidas meta kai tos lemputes uzsidega ir pasalint problema visam laikui. ;)

Tai pasidodo cia VSC pypsi :)

Renis

Tas pats man buvo, uzsidege lemputes TC OFF, VSC, check engine ir ABS bet buvo po to kai nepavyko per 2 kartus uzvesti auto prie -15. Bala zino,,, uzkuriau sunkiai, pavaziavau 500 metru ir uzsidege. nuvariau i darba, pravazinejau visa diena, i vakara uzgeso visos lemputes ir problemos dingo. Tik dar dabar pasitaiko: jei auto pastovi para ar daugiau prie -15 - uzsikuria is trecio karto (lyg tais jau uzkabina ir atrodo kad uzsivede ir momentalaiai uzgesta). ir taip kelis kartus kol pavyksta. Itariu kuro filtra laikas keist...

Jei kas turit kokiu ideju del sunkaus vedimosi saltuoju metu ir po ilgesnio pastovejimo, mielai isklausyciau ;]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Grigarasas

Na pas mane salta irgi sunkokai kuriasi, ypac jei pastovi ilgesni laika. Kuro filtras keistas pries 5000 km, tad manu beda ne cia. As tiesiog pakaitinu zvakes kokis 5 kartus ir truputi numinu gazo pedala kurdamas, kazkaip pastebejau kad greiciau griebia tada ir nereikia tiek laiko sukti starteri.