Cypia stabdžiai

Pradėjo Ingrida, Gegužė 20, 2010, 14:58:07 PM

« ankstesnis - sekantis »

Edvatronas

Jo pradekit tepalu tepti kaladeles... :D tikrai necyps, bet ir stabdziu nebebus... ;)

lawyer

CitataIngrida parašė:
O man vakar autoservise sakė, kad nieko nepagelbės tas brake cleaner ar kaip jis ten vadinasi, sakė reikia kažkokiu variu ar dar ten kažkuom supurktši ir tada viskas gerai bus :)

o as autoservise neklausiau, tiesiog papurskiau ir problemos nera :)

Ingrida

Na, bandysiu papurškaliot kokiais skysčiais, bet kuriuo atveju kuris nors padės :)

Edvatronas

CitataIngrida parašė:
Na, bandysiu papurškaliot kokiais skysčiais, bet kuriuo atveju kuris nors padės :)
skaitei mano posta??? :D

Ingrida

Edvatronas

CitataIngrida parašė:
Skaičiau :)))
Tai ziurek... neprisidaryk nesamoniu... ;)

lawyer

CitataEdvatronas parašė:
Jo pradekit tepalu tepti kaladeles... :D tikrai necyps, bet ir stabdziu nebebus... ;)

geriau pamokyk zmona kaip sriuba virti :)

Eduardas

Ingrida ne bandyk purksti jokiu purskalu ant stabdziu.Tas ne tik ne pades,bet ir padidins pavoju,kad stabdant tu ne sulauksi stabdymo efekto.Tai paprasciau sakant yra pavojinga givybei ir aplinkinems.
Pas mano tokia pat problema su mano Avensis D4D.Isidejau naujas kaladeles TRW vokiskos firmos(nera blogos,bet deja ne geriausias) pries 2000 km ir pasikeiciau stabdziu skysti.Disko nusidevejimo ne pastebeta. Viskas gerai.Stabdo kuo puikiausia.Bet retkarciais girdesi cipimas.Ir man tai labai ne patinka.
Jusu atveju as patarciau vizualiai (nusiaemus ratus)pasiziuret kaladziu ir disku stovi.Tai pat patikrinti suportus ir cilindrus(kaip veikia?)Jeigu viskas tvarkoi ir ne laikas leisti pinigus dabar,tada vazinekit ir ne kreipkit demesiu i sita cipima.
O kai turesit galimybe,tai idekit visos kaladeles geriausios kokybes.Dar geriau yra nusipirkti originales detales pas oficialu dileri(Toyotos atstovus).Kaina bus tikrai ne maza,bet iskart pajusit komforta ir sauguma.Tarp kitko originales detales ilgaamzies.
Sekmes ir ne pamirskit patikrinti savo stabdziu sistema.
Eduardas

fennix

Taip, pritariu- jokiu purskalu. Is ju jokios naudos nebus.Taciau niekada nesutiksiu kad geriausios kokybes- pas oficialu atstova. Tai vidutine kokybe kuri ir yra skirta vidutinei klasei. Ir ji niekada neprilygs performance tipui. Nesakau kad orginalai blogi, tiesiog ju kainos ir kokybes santykis tikrai zemas... Komforta pajusi tada kai turesi tvarkinga, suderinta ir subalansuota stabdziu sistema, o ne oficialaus atstovo kaladeles...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

lawyer

nauda yra, cypimas dingo, stabdziu efektyvumas nesumazejo, nes brake cleaner nera riebus, jis isgaruoja (acetono pagrindu). todel nebandziusiems, bet pezantiems nesamones siulau nepezeti.

Edvatronas

Citatalawyer parašė:
nauda yra, cypimas dingo, stabdziu efektyvumas nesumazejo, nes brake cleaner nera riebus, jis isgaruoja (acetono pagrindu). todel nebandziusiems, bet pezantiems nesamones siulau nepezeti.
As atsakinejau i posta, jog purksti vario tepalu... Negalima. Jis purskaisi, bet kitoj vietoj - ant kreipianciuju...

lawyer

o as replikavau fennix ir eduardui, o ne edvatronui.

vaikas666

buvo ir pas mane pradeje stabdziai cypti, bet nepastoviai o tik kartais. Gan garsiai. Nieko nedariau savaime po poros dienu praejo. Nezinau gal sutapimas bet cypti pradejo kai karsta buvo, kai atveso nustojo :)

Edvatronas

Baikit jus apie tuos stabdzius... amzinu varikliu nera... uztat amzinu stabdziu pilna.... net per miesta neina normaliai pervaziuot..
tureciau laiko - visiems skysti nuleisciau, kad nestabdytu eismo geleziniam...

lawyer

nebaigsim, nes si tema butent tam ir pradeta.