Kompas nerodo degalu iki koloneles (range)

Pradėjo LTUaudrius, Balandis 01, 2010, 14:22:07 PM

« ankstesnis - sekantis »

Tuziukas

tai as tai ne pio litra pilu, as klausiu ar range imanoma nunulinti ta prasme kad is naujo skaiciuotu?mygtuku pagalba?

Kestutis777

Na, vaziuok kol range bus 0 :D Juk range rodo pagal bako turini ;) Turcias bakas ir range bus 0 ;)

Tuziukas

aj biski ne taip parasiau norejau paklausti apie kuro vidurki tarkim vietoje stovi su masina uzkurta tai vidurki pradeda rodyti koki 20l 100km poto kol jis vel nukrenta tai sakes..apie jy norejau paklausti ar jy imanoma nuresetinti?

Kestutis777

Kai stovi vietoje, kuras dega, todel jei stovejai vietoje su uzvestu varikliu 1h ir po to nuvaziavai 1km, tai tau kuro sudege tikrai nemazia, jei skaiciuoti sudeginta kura ir pravaziuota atstuma ;)
Nusiresetina paspaudzius laikant "trip" mygtuka ;)
Bet tu neresetink jo per daznai, nes kuo daugiau pravaziuoji, tu tiksliau rodo.

Tuziukas

joske5

Pas mane tai range irgi gryba pjauna kai bake lieka apie 10 litru. Rodo lyg ir gerai, kad galiu nuvaziuoti 180 km. O po to range vis dideja, o ne mazeja. Kai bake lieka apie 5 litrus, tai range rodo apie 600 km. Nezinau ar kam pavyko susitvarkyti su sia problema.
Žemės matavimų ekspertas
860342816

Tuziukas

nu man tas range kazkiek gal panasei rodo, bet vidurki kazkoki nelabai gera skaiciuoja..rodo 6.5 nors pagal mana skaiciavimus man rija 8.2 kazkas dyzelio..manau truputi daugoka ryja..ka jus galvojat?

joske5

Tuziukas jei vazineji daugiausiai mieste, tai tiek ir turetu panasiai imti pagal mano apskaiciavimus. Man vidurki rodo apie 6.5l.
Žemės matavimų ekspertas
860342816

Tuziukas

Citatajoske5 parašė:
Tuziukas jei vazineji daugiausiai mieste, tai tiek ir turetu panasiai imti pagal mano apskaiciavimus. Man vidurki rodo apie 6.5l.
tai man rodo 6.5 o ryja 8, tai galvoju gal galima kur parametrus pasikoreguoti kad litru daugiau rodytu..

joske5

Pas mane dabar rodo vidurki 6,3l vazinejant ir po miesta ir ilgesnius atstumus. Tai paskaiciavus kiek realiai ima kuro labai panasiai gaunasi. Gal net ir maziau.
Žemės matavimų ekspertas
860342816

Aivis

Man kai prisipilu pilna baka su užgesintu varikliu tai viskas nusimuša ir prasideda  iš naujo viska skaičiuoti.O kad kompas rodo nuli,tai dar nereiškia,kad kuro nebėr,aš viena karta dar 20 km nuvažiavau.
Gazas dugnas .......

intercom

CitataTuziukas parašė:
Citatajoske5 parašė:
tai man rodo 6.5 o ryja 8, tai galvoju gal galima kur parametrus pasikoreguoti kad litru daugiau rodytu..
o gal cia kondicionierius kaltas?

Tuziukas

Citataintercom parašė:
CitataTuziukas parašė:
Citatajoske5 parašė:
o gal cia kondicionierius kaltas?
tai kad be kondicionieriaus vazineju..biski nervuoja .. kam jis ten isvis ydetas jei rodo tik nesamones..suprantu +-0.5 bet 2litrai +- tai nlb jau cia mandru..dabar pvz rodo6.6 rija koki 8.2..

intercom

kaip tu cia vazineji kad tiek ryja? pirmu begiu varai per miesta nuo sviesoforo iki sviesoforo?

pas mane rodo tiek kiek ima. ~5.5-6

Tuziukas

Citataintercom parašė:
kaip tu cia vazineji kad tiek ryja? pirmu begiu varai per miesta nuo sviesoforo iki sviesoforo?

pas mane rodo tiek kiek ima. ~5.5-6

gal tu isivaizduoji kad tiek ima B) 3golfas 6litrus rija, o tu su tokia masina :D