leidzia vandeni i salona

Pradėjo tadusia, Rugpjūtis 18, 2010, 09:30:53 AM

« ankstesnis - sekantis »

tadusia

sveiki visi,beda naujokui, isigijau corolla amerikona, na visai esu ja patenkintas,tik va viena beda pas ja,kada prasideda liuciu sezonai, pradeda man rinktis vanduo i salona,tai buna kad keleivio pusej tiek prieky tiek gale tiek vandens prisirenka kad drasiai karpius galima veist :( parvaryta masina buvo dauztu priekiu,tiksliau priekinis desininis sparnas buvo skaudziai nukentejes,ir patys pardavejai man ja sutvarke. ir dabar nezinau ar tai ju cia kalte,ar gali but kad per apacia vandeni i salona meta,ar cia kur pro virsu tas vanduo man teka? gal kas susiduret su tokia problema,gal koki patarima kaip sita beda pasalint? dekui

modeliuka

kiek mano patirtis leidžia pasakyt, tai pirmaisia pats bandyk pilti vandenį ir ieškoti pro kur įbėga į saloną. mano auto važiuodavo vanduo į bagažinę. tai gal 5 kartus buvau viską nulupus lauk kol užkišau 90 proc. skylių. bet vistiek galiausiai teko varyt pas kėbulistus, kurie rado skylę kažkur prie stogo ties bagažinės dangčiu.
gal tau kur pro stiklą, durelių šoną. reikia ilgai ir nuobodžiai ieškoti.  
Modeliuka

azart

Matyt blogai padaryas kebulo remontas. Jau taip buna po tu autoivykiu..Mes po tokio analogisko susidurimo kiek nesistengem buvusi nissana atrestauruoti, vistiek plovykloje ar per lietu visas salonas buvo slapias. Na o jei pacia vandens pralaidumo vieta nori surasti - vaziuok i autoplovykla ir stebek, pro kur vanduo bega, gal tiesiog vandens nulasejimo kanalai uzsikimse, ar kokia guma aplink duris pamirso uzdeti.
festina lente

tadusia

jooo...buvau as pas tuos pacius nuvaziaves kur ta masina pirkau, buvo prisizadejo jie man nemokamai tvarkyt servize jei ka,tai ir pritepe kazkokios smalos salone po kojom ir viskas,va tau ir nemokamas tvarkymas :D bet kaip leido man ta vandeni taip sekmingai toliau leidzia...
aiskus tada..teks tada varyt masiniuka pas rimtus kebulistus,a to pas pardavejus jau nebeturiu jau noro varyt o masina pudyt ir nesinori

mind

Citatamodeliuka parašė:
prie stogo ties bagažinės dangčiu.
gal tau kur pro stiklą, durelių šoną. reikia ilgai ir nuobodžiai ieškoti.  

Pro liuką, jei yra toks, ventiliacinė sistema, jei kreivom rankom darė, stogas virš "stiokės", jei buvo nuo smūgio trūkęs, gal suvirino blogai.
Pats sunkiausias, bet efektyviausias variantas, tai "nurengt"  iš vidaus visą dešinę priekio dalį ir pilt vandenį ir žiūrėt pro kur teka vanduo, kaip pats sakai didelis vandens kiekis susikaupia,tai turėtum greitai pastebėti tekėjimą.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

tadusia

aisku tik tiek kad vargiai man ta skyle paciam pasiseks surast,reiks pas meistrus vest savo karve o kai rasiu beda brukstelsiu :) ir dekui visiems uz patarimus ;)

tadusia

aj dar viena klausymas,gal kas Klaipedoj zino kebulista gera ir nebrangininka? :)

Liutas111

Keliones metu veikiant kondiškei pradėjo bėgti (vavrvėti) vanduo nuo panelės vidurio ant keleivio kilimėlio, ilgiau pavažiavus su kondiške pasidaro bala, kur problema? kaip sprest kelionės metu (apart važiavimo be kondiškes.

Bemsas

Arba uzsikimso drenazine zarnele, arba jos visai nera. Gal kas surinkinejo salona ir pamirso ja sumontuoti.

Liutas111

Ar gali būti, kad darant antikorozinį užkimšo? nes iki to tokio cirko nebuvo, o žieme nereikėjo. PS ar viska atsiardyti, ar be pakėlėjo nieko nepadarysi?

Bemsas

Praeita vasara tvarkoj viskas buvo ?

Liutas111

Taip rudeni dariau  antikorozini, bėgti pradėjo tik kelionės metu kai intensyviai dirbo kondiške

rimaksas

geriausia pradžiai iš apačios pažiūrėt kas per situacija su kondensato nutekėjimo vamzdeliu. Nereik skubėt draskyt panelę. Tereikia užvarius ant duobės ar pakėlėjo surast niekur neprijungtą šlangiuką išeinantį iš ugniasienės.

mindkuzm

Pritepiau lempų tarpines silikonu, užveržiau. Atrodė sausa. Iki pirmo gero lietaus  :D

Pradėjau atidžiau žiūrėt, tai pastebėjau kad atlenkus trečią eilę (Corolla Verso) - sviečia kiaurai dugnas.
Neturėtų ten būt koks kamštis ar pan? Būtų keista jei per ten nepritaškytų.

Kitas dalykas, kad bagažinės šonuose yra tokios kišenės, tai jos irgi pilnos vandens. Biški abejoju ar per tą vieną
skylę dugne iki jų daeitų tiek vandens. Speju reiks dar ragus tyrinet ar tas pačias lempas per nauja testuot  :E
Dar kažkokios ventiliacinės grotelės po bamperiu yra, per ten gal dar patenka kažkaip?

Bemsas

Manau per zibintus varo. Ten juk visas vanduo bega per zibintu tarpines.