Avensio pagrindinis dirzas

Pradėjo Tuziukas, Gegužė 17, 2010, 10:27:46 AM

« ankstesnis - sekantis »

drwtsn

aš taipogi nekeičiau pompos, ir dėl to man galvos nė kiek neskauda...

Tuziukas

toyotai skambinau dirzo keitimas 1400lt su viskuo.orginaliom detalem. o pompa 650orginali padielka 400, jie vandens pompa tikrina ja reikia keisti ar nereikia.taivat.garantija vieni metai.dirzas laiko 100 000km.

Tuziukas

buvau nuvaziaves pas meistriuka dirzo pakeitimas 150lt
detales itempejai viskas 370lt kainuoja(geros dalys)
o vandens pompa 380 :(
dabar net nezinau ka su ja daryti..keisti ar ne?tas meistras sako vienas keitesi viska isskyrus vandens pompa, tai bevaziuojant usikirto vandens pompa nutrauke dirza, ismale viska kas ymanoma.kazin ka daryti..kaip jus manote?:(

Pulkininkas

CitataTuziukas parašė:
buvau nuvaziaves pas meistriuka dirzo pakeitimas 150lt
detales itempejai viskas 370lt kainuoja(geros dalys)
o vandens pompa 380 :(
dabar net nezinau ka su ja daryti..keisti ar ne?tas meistras sako vienas keitesi viska isskyrus vandens pompa, tai bevaziuojant usikirto vandens pompa nutrauke dirza, ismale viska kas ymanoma.kazin ka daryti..kaip jus manote?:(
Manau, kad jeigu jau išardai, tai reikia pakeisti viską kas priklauso. Deja, brangu, bet saugiau. Aš prieš keletą mwtų keičiau Tanagroje Audi držus. Pakeitė viską ką reikėjo, įskaitant pompą, bet neturėjo generatoriaus dirželio įtempiklio. Patys sumeistravo, perkniedijo guolį, atrodė viskas gerai. Po kokių trijų metų tas guolis užsikirto. Dūmai tik parūko, dirželis sudegė. Gerai, kad ne pagrindinis, bet vistiek kelionė buvo baigta pačiu netinkamiausiu metu.

Tuziukas

hm..vakar keiciausi viska vandens pompa, itempejus generatoriaus guolius perfrezavo, visus tris dirzelius. padare ganetinai gerai, tvarkiausi servize. viskas gavosi apie 1300lt. jei kam ydomu prie viaduko keiciausi servize. p.s. Siauliai:)

wikcia

Sveiki,
gal kas gali protingai paaiskinti del vandens pompos ir hidraulinio itempejo keitimo, variklis d4d 81 kW. Toyotos atstovybese sneka taip, kad hidraulinis  itempejas ir pompa keiciami pagal poreiki: pompa jei leidzia, o itempejas sake isvis retai keiciamas, mazdaug is simto masinu vienai. Atstovybej kaina musa iskart tik uz pagr dirza ir du guolius, bei darba. As pirma karta keiciau visus guoliukus, hidraulini itempeja, tik pompos nekeiciau. dabar arteja antras keitimas.
 tarp kitko autotojoj 20% nuolaida keitmui: dirzas, du guoliai ir darbas 750Lt.

Henris

As irgi viska keiciau, isskyrus pompa, bet kai paklausai, ka ji gali pridirbt nepakeista, su sekanciu keitimu tikrai keisiu, geriau papildomai ikist 400, negu paskuj per skupuma moket 5 kartus daugiau uz variklio remonta...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

NNZ

nu kaip sakoma, gi tik nusiėmus matysi ar ta pompa gera ar ne, bet tu gi iki kito karto važiuoji 80-100k km, tai visko gali būt, tai jei nekeitiai prieš tai tai dabar reiktų ppakeist, aš irgi nekeičiau, bet sekančiam keitimui jau paskirsiu ir tą dalyką pasikeist.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Tuziukas

man ta pompa rimta dejo servize 260 kazkas buvo man atrodo, jei pompos nekeicia neduoda garantijos..manau tikrai geriau viska keisti.. ikisau 1300 bet db ramus vaziuoju sau..;)

Memelis

Lietuva - stebuklų kraštas! Kodėl? Artėja laikas, kai reikės keisti pagrindinį diržą. Nusiunčiau užklausimus į Klaipėdos ir Kauno Toyotos atstovybes. Klaipėdoje Solorinoje pagrindinio diržo keitimas su detalėmis 1350 lt, Kaune Autotojoje 700 lt. Tiesa, Autotojoje dabar darbams ir detalems yra taikoma 20 proc nuolaida senesniems nei 5 metu automobiliams. Tačiau vis tiek keista, kad tarp atstovybių taip gali kainos skirtis.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

NNZ

CitataMemelis parašė:
Lietuva - stebuklų kraštas! Kodėl? Artėja laikas, kai reikės keisti pagrindinį diržą. Nusiunčiau užklausimus į Klaipėdos ir Kauno Toyotos atstovybes. Klaipėdoje Solorinoje pagrindinio diržo keitimas su detalėmis 1350 lt, Kaune Autotojoje 700 lt. Tiesa, Autotojoje dabar darbams ir detalems yra taikoma 20 proc nuolaida senesniems nei 5 metu automobiliams. Tačiau vis tiek keista, kad tarp atstovybių taip gali kainos skirtis.

o tu paklausiai kokios detalės bus keičiamos, nes dažnai būna, kad kainą pasako vieną, o paskui va dar tą reikia, dar tą reikia ir gaunas tas pats ar netgi brangiau...

FUX

As uz 800lt pasikeiciau dirzus, vandens pompa, filtrus (kuro, tepalo), riebokslius.
Tvarke pazystamas, tai uz detales sumokejau 420lt ir kita puse darbai
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

GALLANT

Man 700Lt kainavo viskas, tik pompos nekeiciau, nes kaip paaiskino vivacite, kad geriau vazinek su sena nei dekis nauja kitaiska.

NNZ

CitataGALLANT parašė:
Man 700Lt kainavo viskas, tik pompos nekeiciau, nes kaip paaiskino vivacite, kad geriau vazinek su sena nei dekis nauja kitaiska.
o parazitinį guolį keitė?

GALLANT

Viska iskyrus pompa, ta prasme as pats susipirkau dalis is vivacito uz 500lt ir uz pakeitima sumokejau 200lt.