AUDIO

Pradėjo Giedrius, Rugpjūtis 20, 2008, 13:58:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

ryckak

galbut kas yra keites originalu Toyotos CD grotuva ir kita grotuva (mano atveju noreciau keist i JVC) ir galetu patart kaip sujungt laidus? kur isigyt kokiu perejimu, nes fiskes neatitinka ar pan.? Mano sito darbo esme - tas JVC magas groja mp3 ir man jis tiko ir patiko. Tik klausimas ar man eis ji pajungti taip, kaip jis pasijungdavo ir kitose auto, ta prasme, jei idesiu ji vietoj originalaus Toyotos CD grotuvo tai, gal jis ir tegors CD, o ne mp3?

fennix

Gros viska jei tvarkingai sujungsi, perejimu ieskok elektronikos prekiu parduotuvese
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

arytis

Arba pjauk laidus ir junk prie reikalingos fyškės :)

mind

Citataryckak parašė:
galbut kas yra keites originalu Toyotos CD grotuva ir kita grotuva (mano atveju noreciau keist i JVC) ir galetu patart kaip sujungt laidus? kur isigyt kokiu perejimu, nes fiskes neatitinka ar pan.? Mano sito darbo esme - tas JVC magas groja mp3 ir man jis tiko ir patiko. Tik klausimas ar man eis ji pajungti taip, kaip jis pasijungdavo ir kitose auto, ta prasme, jei idesiu ji vietoj originalaus Toyotos CD grotuvo tai, gal jis ir tegors CD, o ne mp3?

Originalus, tai čia toks , kur integruotas į panelę? Jei taip, tai nežinau, jei toks paprastas, kur užrašyta TOYOTA, tai esu keitęs ir nieko ypatingo nėra, tereikia tik nusipirkti perėjimą TOYOTA>>>EURO.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

ryckak

na jis integruotas i panele, bet issima atskirai. na ka cia as aiskinu, visuose avensiuose gi toks pat.. na as perejima jau nete susiradau reikes nusipirkt ir bandyt lipdyt

zally

Perėjime gali neatitikti atminties maitinimo laidas ir reikės įkišti į kitą jungties vieta.Tačiau pirmiausia patikrink ar išlieka nustatymai atjungus akumą.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

ryckak

dekui uz patarimus. Nusipirkau perejima ir viskas tiko. Dabar bent jau kiek tikrinau viskas veikia be priekaistu, netgi tvirtinimas tinka. Labai dziaugiuos, kad nepirkau MP3 moduliatoriaus, kur per CD changer jungti jungiasi, nes kainavo kiek cia LT ieskojau apie 300lt, o nors ir butu groje mp3 kokybe butu likusi tokia pat prasta, nes pakeites grotuva isitikinau, kad originalus grotuvas nekoks (koloneles visai neblogos).

baker

Sveiki. Beieskodamas sprendimu kaip savajame Avensis turet galimybe klausyt mp3 atradau siuos adapterius http://www.eastmedia.lt/lt/car_media_adapters/toyota/ .Gal kam teko juos isbandyti? Verti demesio ir prasomu pinigu ar geriau det automagnetola vietoj kasetes leistuvo?

GALLANT

Kokybe bus kaip MP3, o tai tikrai nedziugins. As asmeniskai pasirinkau toki varianta: http://www.youtube.com/watch?v=Z-dVQ6Q61d4
Daug info galima is rusu pasisemti: http://www.avensis-club.ru/forum/viewtopic.php?t=9431

baker

Tokio garso kokybes ir aparaturos poreikio as neturiu tuo labiau finansu tam. Tiesiog vaziuojant norisi klausyt savo megiamos muzikos o ne per radijo stotis leidziamu tu paciu dainu.

McGarle

pas mane originalus avensio kasetinis magas, isimetu kasete adapteri (paprasta kasete su laidu) prijungiu prie ipuodo ir tvarkoj. kokybe kasetine bet as visada prie old school labiau buvau :D

Markelo

Radau skelbimuose originalu CD grotuva uz 250. Sake iskart ir pajungs. Tik galvoju ar nebrangu? Gal prisidejus dar 50lt isigyti si varianta http://www.eastmedia.lt/lt/car_media_adapters/toyota/?
Toyota Avensis 2001 D4D | 81 kW | Mėlyna

Animal

Gal kas ismano audio ir galetu patarti ka galima butu isideti del zemu dazniu? Esme tokia, kad nereikia, kad linktu skardos tiesiog, kad butu siek tiek zemu. Ir kad nereiktu det "griozdo" i bagazine ar yra kokios nors alternatyvos? :|:p

fennix

Galeciau patart ir nemazai, Klausimas kiek tu pasiryzes isleisti ir kiek nori pasiekt garso ir kiek garso kokybes... Del platesnes informacijos gal geriau i pm man...?
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

Toyminde

Nusipirkau MP3 moduliatorių - iš USB neskaito MP3:@, pajungiau per AUX telefono grotuvą - kokybė tragiška (traška, šniokščia, girdima ir muzika...). Kodėl neskaito iš USB?, SD kortelės dar nebandžiau... Prieš perkant aparats buvo pajungtas, išbandytas (kad ir 30Lt in Gariunai)