atsilupusiu duru juostu klijavimas

Pradėjo jurkas, Lapkritis 15, 2010, 09:09:04 AM

« ankstesnis - sekantis »

jurkas

turiu dar viena man opia beda, kuri labai bado akis, kiekviena kart praejus keleivio puse. Tai atsilupusios duru moldingo juosteles.

Jos yra pakankamai kietos, todel nemanau, kad lengvai eis priklijuoti. Gal kasnors galite patarti kokius klijus naudoti, kad laikytu ir greitai priklijuotu. Nesinori man kniedemis varyti.
Tikslas be plano yra tik noras.

gisas

as klijavau su plastikiniu langu paketu klijais, palaikiau per nakti lenta iremes i duris(kita gala is tala) ir glucha :D tos gumos vienintelis minusas tas kad poto jau nieko nebenuimsi;)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

zally

Pagal visa technologija yra klijuojama su dvipuse lipnia juosta pries tai moldinga pasildzius fenu.Lipni juosta turi buti speciali.Manau tiktu skirta veidrodziams kabinti.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

gisas

Citatazally parašė:
Pagal visa technologija yra klijuojama su dvipuse lipnia juosta pries tai moldinga pasildzius fenu.Lipni juosta turi buti speciali.Manau tiktu skirta veidrodziams kabinti.
tai kad karinos moldingas labai kietas, praktiskai nelankstus, tai tos dvipuses juostos visai tam netinka(mano atveju islaike viena nakti garaze ir vel atsilupo), tiesa as nesildziau, bet abejoju ar tai pagelbetu
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

horn

aš priklijavau su paprasčiausiai skaidriais klijais. Kas sako, kad ta juosta nelanksti, tam galiu įmesti nuotrauką, kokiais kringeliais susisukus ta juosta pas mane garaže numesta guli :p

fennix

Blogiausiu atveju- kniede+ spaklius+ nagu lakas, o siaip jau epoksidine derva neturetu pavest :D
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

NNZ

tai tu priklijeviąs ta moldingą, prispasuk tą moldingą, kad per naktį palaikyk, kad neatsiluptų, aš pvz. priklijavęs, dar papildomai priklijavau su lipnia juosta visą moldingą statmenom juostom ir per naktį laikėsi, kol prisklijuos. Plius tas vietas kur dabar atplyšę, tai nuo dyrų nuvalyk benzinu arba skiedikliu tuos senus klijus.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

horn

Taip, prispaudus palaikyti reikia, bet bent jau aš laikiau neilgai, gal 0,5val., tiesiog riebiai klijų užvariau ir tiek. Kiek teko matyti juostų, čia anglų gamybos chalturkė, nes japonų surinkimo carinos visos su tvarkingom juostom važinėja.

guminis

Klijai moldingams turi būti elastingi, neatšokti nuo bet kokio mažo netyčinio trinktelėjimo, jei domina tokie pasakyčiau kur ieškot, priremt/prispaust žinoma reiks bent valandai kitai, priklauso nuo aplinkos temperatūros, nuimt, jei bus poreikis, taip pat įmanoma. Kaina ~ 20 lt ;)

NNZ

juokaujat 20lt už klijus, mano momentu priklijuoti, 1,5 metus laiko, bet reikia ne tuo iš mažų tūbelių, o tuo kur tirštesnis....
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

jurkas

Citataguminis parašė:
Klijai moldingams turi būti elastingi, neatšokti nuo bet kokio mažo netyčinio trinktelėjimo, jei domina tokie pasakyčiau kur ieškot, priremt/prispaust žinoma reiks bent valandai kitai, priklauso nuo aplinkos temperatūros, nuimt, jei bus poreikis, taip pat įmanoma. Kaina ~ 20 lt ;)

domina, nes problema noriu isspresti ir kaina tinkama
Tikslas be plano yra tik noras.