dega abs,trc,vsc

Pradėjo kestasima, Balandis 15, 2010, 00:20:11 AM

« ankstesnis - sekantis »

NNZ

tai kad d4d neturi dpf filtro tai ir emuliatoriaus nereikia
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Gintarazas

CitataNNZ parašė:

Kad ir kaip bebūtų keista, pasirodo 06' D4D 2l avensyje stovi DPF... arba totaliai klysta diagnostikos komputeriai :)

NNZ

CitataGintarazas parašė:
CitataNNZ parašė:

Kad ir kaip bebūtų keista, pasirodo 06' D4D 2l avensyje stovi DPF... arba totaliai klysta diagnostikos komputeriai :)

bet tada pirma D raidė turi būt žalia... bet kiek permečiau www, tai jo jau ir paprasti(kaikurie 2ltr) d4d eina su dpf
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Renis

Tai cia nuo kuriu metu pradejo DPF det i D4D?
Faceliftintuose modeliuose?
Ar ne nuo metu priklauso?
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

dtinas

pas mane tiksliai nera to dpfB)

audrius

nuo 2006 2.0 d4-d varikliuse 93Kw, tai yra naujausias toyotas dyzelinis variklis, beveik visuose yra dpf filtrai, bet yra ir keletas isimciu, kada euro 4 lygis pasiekiams ismetmu duju sudetingesniu ismegtamuju duju griztamuoju rysiu t.y sudetingesne nei vienas egr voztuvas sistema.
Koki atstuma vaziavai valydams dpf, manau ne maziau 200km reiktu.
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

Gintarazas

Citataaudrius parašė:
nuo 2006 2.0 d4-d varikliuse 93Kw, tai yra naujausias toyotas dyzelinis variklis, beveik visuose yra dpf filtrai, bet yra ir keletas isimciu, kada euro 4 lygis pasiekiams ismetmu duju sudetingesniu ismegtamuju duju griztamuoju rysiu t.y sudetingesne nei vienas egr voztuvas sistema.
Koki atstuma vaziavai valydams dpf, manau ne maziau 200km reiktu.

Kai bandžiau sukelti savaiminę DPF regeneraciją nuvažiavau apie 70 km, bet aš manau, kad ne tiek atstumas svarbus kiek didesnės apsukos, nors kiek žinau apie priverstinę regeneraciją - pats procesas trunka apie 30 min.
O šiaip būčiau nieko prieš jei to DPF pas mane irgi nebūtų ;)

Giedrius34

Pas mane irgi buvo trc, vsc ir variklio lempickes uzsidegusios. Priezasties nezinau, bet pajutau, kad nebepriima gazo. Tada pyst ir uzsiziebe lemputes.
Sustojas nuemiau klema, parukiau (~5min) ir atgal uzdejus klema sekmingai viskas susitvarke. ;)
ტოიოტას გამძლე

Naujokas

Tai ar papasakos man kas nors apie ta vairo pasukimo kampo matavimo dacika? Ar del jo gali isiziebti vsc, trc of lempos?

Gintarazas

Susitvarkiau pagaliau savo bėdą, susijusią su lempučių švytėjimą sukėlusiu DPF užsikimšimu, ne be komputerinės intervencijos, kuri truko apie pusvalandį bei po to sekusio pasivažinėjimo automagistrale. Na o po visų šių procedūrų davikliai parodė pirmapradį švarumą kataliztoriuje. Išvada - su gera mašina reikia laiks nuo laiko atokiau gyvenančius draugus aplankyti ir DPF pats išsivalys ;)

Kestutis777

Aha :) Reikia duoti varikliukams padirbeti, kitaip uzsikosija :)

Henris

Kitaip sakant apsishika, o pamperso niekas neiskrato :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Kestutis777

CitataHenris parašė:
Kitaip sakant apsishika, o pamperso niekas neiskrato :)

Suodziais apsinesa, nuo pensininku stiliaus :)

Henris

Nu kai tokios ziemos, tikiuos mano katalizas neuzsikis, nes tikrai tenka vaziuot kaip pensininkui, nepamenu, kad buvau ijunges 4 saiba :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Kestutis777

CitataHenris parašė:
Nu kai tokios ziemos, tikiuos mano katalizas neuzsikis, nes tikrai tenka vaziuot kaip pensininkui, nepamenu, kad buvau ijunges 4 saiba :)

Tai ir su 3 pavara kalima aukstomis apsukomis vaziuoti :)