Kurimosi beda

Pradėjo GALLANT, Gruodis 22, 2009, 19:56:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

Renis

Man tai sunkiau kuriasi jei 2-3 paras pastovi nejudinama masina prie kokiu -15 laipsniu. Cia buvo kazkada ;] Su akumu nera susije nes naujas jis.
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

AVENSIS D4D CHIP

Citatavytska parašė:
Na pasitaiko, kuriems gerai vedasi, nieko nepadarysi buna isimciu:D. Man irgi kazkaip pradejo vestis be gazo po zvakes pakeitimo ir kazkokio kompo upgreido t.y kompo programos atnaujinimo. Tiesa neaisku  prie -20 ar zemiau kaip ten vesis, bet prie -10 tai viskas susitvarke, nes anksciau tai jau prie 0 laipsniu jau reikedavo pasukti gerokai.
tai dabar wesis ir prie 25 jeigu atnaujinta programa įputė;)

D4D

Tai kas cia per programos atnaujinimas? Tai gal ir man cia ta beda, patarkit kur kreiptis ir ka ten sakyt?Ar cia visiems ja reikia atnaujint ar kaip nelabai suprantu ji tipo pasensta isiderina ar pan?Kiek tas reikalas kainuoja?

vytska

Na kai man pradejo blogai kurtis masina per salcius, nuvariau i Mototoja. Sakau ieskokit kame saknys, tai jei padare kompiuterine diagnostika ir surado, kad viena pakaitinimo zvake reikia keist ir tipo sako yra nauja Toyotos isleista kompo programa salto klimato salims (taip supratau kad kazkoks programos atnaujinimas palengvinantis masinos kurimasi esant saltam orui). Sako galim idet ta atnaujinta programa. Na ir atnaujino, bent jau taip sake. Su diagnostika, zvakes pakeitimu gavosi 240lt (diagnostika 100lt, zvake 100lt, zvakes pakeitimas 40lt), o kiek tas atnaujinimas kainuotu tai nezinau. Vis tiek manau jie siulys is pradziu diagnostika daryt. O tie programu atnaujinimai tai ka as zinau, jau kai tikrinau savo masina Mototojoj pries pirkima tai pardavejas sako, kad pagal masinos VIN priklauso kazkoks kompo programos atnaujinimas, tai kai nusipirkau, nuvariau i Mototoja ir perprogramavo nemokamai. Cia gal kazkas susije su ju tais automobiliu atsaukimais kai kazka taiso nemokamai.
vytska

D4D

Dekui uz info.Pas mane irgi reikia keist viena zvake.Bet kad ja pakeist tai reikai ismest apie 1000 lt.Nes jos pakaitinimo dalis prikepus ir nuluzus savo lizde:) O kad ja isimt reikia kelt galva nu zodziu.Bet nepaisant to ir su visom keturiom zvakem neispudingai kurdavosi prie salciu.tai idomu kaip tas atnaujinimas ar padetu, reiks pasiskambint i autotoja ka jie ten siulys

vytska

Aisku, jei nuvarysi su nulauzta zvake, tai turbut jie tau pasiulys tvarkyt nulauzta zvake, o paskui daryt diagnostika ir po to jau spres kame saknys, gal irgi pasiulys programa atnaujint. Nes kai as paskambinau i Mototoja ir papasakojau, kad masina nesikuria, tai tiek ir pasake, kad atvaryk masina darysim diagnostika ir tada ziuresim. Gal Autotoja ka nors gudriau sugalvos. Sekmes sprendziant problema.
vytska

AVENSIS D4D CHIP

CitataD4D parašė:
Tai kas cia per programos atnaujinimas? Tai gal ir man cia ta beda, patarkit kur kreiptis ir ka ten sakyt?Ar cia visiems ja reikia atnaujint ar kaip nelabai suprantu ji tipo pasensta isiderina ar pan?Kiek tas reikalas kainuoja?
2.0 85kw neperasomos,tik 2,2 varikliams ir 2.0 94kw

D4D

Renis

Be to sitas softo atnaujinimas kiek as suprantu susijes su tokia kurimosi problema: uzsiveda variklis ir po sekundes ar greiciau uzgesta. Bent jau man taip buvo ir kazkam dar is forumieciu..
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

D4D

http://www.youtube.com/watch?v=koghDoROFko
Radau kaip keicia nuluzusia pakaitinimo zvake, bet cia ji nuluzusi beveik per puse, tai dar neblogiausias variantas.O mano pats galas,kur kaista apie kokie 3cm.Nu zodziu galvosukis geras.

vytska

Bent jau man atnaujino programa kai per salcius masina tik po 7-10 sekundziu sukimo  uzsivesdavo, o kai jau uzsivesdavo tai jau negesdavo. Bet galbut softo atnaujinimas padeda ir kitais atvejais.
vytska

AVENSIS D4D CHIP

Citatavytska parašė:
Bent jau man atnaujino programa kai per salcius masina tik po 7-10 sekundziu sukimo  uzsivesdavo, o kai jau uzsivesdavo tai jau negesdavo. Bet galbut softo atnaujinimas padeda ir kitais atvejais.
tai uz ka 240lt paeme?;)

vytska

(diagnostika 100lt, zvake 100lt, zvakes pakeitimas 40lt)
vytska

AVENSIS D4D CHIP

Citatavytska parašė:
(diagnostika 100lt, zvake 100lt, zvakes pakeitimas 40lt)
babkes numelze bet sukti 10sek vistiek reikia,nu mototoja savam stiliui;)

vytska

Kai Mototoja padare diagnostika, pakeite zvake, atnaujino softa - vedasi jau gerai.
vytska