Kodėl būtent visureigis, juk kiti modeliai irgi važiuoja?

Pradėjo mind, Gegužė 08, 2008, 12:37:38 PM

« ankstesnis - sekantis »

TCL

Vo matai kaip:-) o as pamaniau kad x6 kaip dzipukas o pasirodo ne.  

horn

Citatagytman parašė:
Nieko neturiu prieš Carina :D Tai kokiu metu dažniausiai ji važiuoja mieste? Spėju į darbą ir iš darbo. kiek vidutiniškai keleivių važiuoja piko metu viename troleibuse? Tą skaičių dalini iš 17 ir randi kiek kartu troleibusas ekologiškesnis už Carina ;)

Nuo min 60 iki max 450 km per darbo dieną-čia realiai, dažniausiai 120km ;) Pas mane troleibusai nevažinėja :(

horn

CitataTCL parašė:
Kalban apie ekologiskuma idomu ar tiesa sako. Kriksto tevas vairuoja TLC ir neseniai isigijo bmw x6 tai uzmete kad x6 valgo maziau uz mano yariuka:-) kiek suprantu tas x6 ir dziperiu klasej priklauso? Nes didesnis pasirode uz TLC o kaip yra cia is tiesu.

Man atrodo lazdavoja tave, X6 9-13 vidurkis dyzelio. O TLC yra gerokai didesnis ir erdvesnis, x6 toks labiau pūstas, bet viduj ne kas.

gisas

Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

gytman

Na Toyotos ženkliuką man atrodo tas pardavėjas pats prisabačino. O šiaip ko galima tikėtis iš automobilio, pavadinimu Gowno ir su 1,9 itališku dyzeliuku prie 2t automobilio masės? :@
Lexus LX470 2000m išeiginis
Chrysler Town&Country 3,8 2002m kasdieninis
Toyota Yaris Sedan 1,5 2008m žmonos

gisas

kokia proga čia du akumuliatoriai? ar visiem land cruiseriam po du stovi :o čia 24v sistema ar čia po 6v akumuliatoriai?
Avensis '04 2.0D-4D

previs

du akumuliatoriai statosi jaigu reikia gervintis. Nes jai vienas akumas bus gali neuztekti galios kuria naudos gerve. Ar kazkas tokio. Gal as ir klystu...

o sistemas 12V tik kad du akuma, daugiau galios gali atiduoti tuo momentu kai reikia
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai

gisas

bet jeigu du akumuliatoriai sujungti nuosekliai, bus ne 12V o 24, nebent čia akumuliatoriai po 6V
Avensis '04 2.0D-4D

previs

gisas

Citataprevis parašė:
tai junk lygiagreciai ir bus 12V tik daugiau Ah
jei lygiagrečiai sujungta tai sutinku
Avensis '04 2.0D-4D

mind

Citatagisas parašė:
Citataprevis parašė:
tai junk lygiagreciai ir bus 12V tik daugiau Ah
jei lygiagrečiai sujungta tai sutinku
Tai ten ir matosi, kad lygiagrečiai sujungta- + ir + ant vieno laido.
Gal muzoną stiprų susimetęs :).
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

previs

Gal dar koks autonominis sildymas orginalus yra, gal tam dalykui skirtas. Bet cia orginaliai matosi deta. nes jai pats pjungsi dar viena akuma tai generatorius tikrai neuzkraus abieju. As kai gyvenu siuo metu anglijoj tai cia daug kas vazineja su Defenderiai, Diskaveriais, tai i juos patys vairuotojai istato po antra akuma (aisku kas sugeba ir kas nori) tai pagrinde tam kad lebiodke nenusodintu. o siaip tai del prikolo. Na gal uzvesti lengviau. Esu mates Defenderi kurio gale keturi amortizatoriai. Siaip zmogus isidejo, jam patiko, ale tiunigas toks...

gisas

kalbėjau su tėvu tai sakė pas juos darbe visi ford tranzitai gamykliškai su dviem akumuliatoriais, dėl kokios priežasties nežino :)
Avensis '04 2.0D-4D

Memelis

Kad man atrodo pas visus Land Cruiser yra gamykliškai padaryta vieta antram akumuliatoriui. O ar jisai stovi, tai čia jau komplektacijos ir vairuotojo poreikių dalykas.    
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport