sunkiai jungiasi begiai po pakeitimo sankabos

Pradėjo kaciokas, Gegužė 08, 2011, 17:35:25 PM

« ankstesnis - sekantis »

kaciokas

sveiki pasikeiciau viska i paprasta sankaba su smakraciu ir po pakeitimo man begiai sunkiai junginejesi gal buvo kam taip atsitike?dekui uz atsakymus.

Henris

arba blogai surinko arba visgi sankabos komplektas nekoks... Dar gali buti, kad po keitimo nenuorino sankabos, del to ji pilnai neissimina, o isjungus motora gerai begiai jungiasi? Jei ir uzgesinus blogai, tai jau nesankaboje bus beda matyt...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

kaciokas

nu jo neorino ti niekas nu liktai lengvai begiai jungiasi kaip uzgesinta masina.

Luna

O kaip ten jie orinasi, gal panašiai kaip ir stabdžiai. Tikrai būtų įdomu sužinoti šią procedūrą.

AVENSIS D4D CHIP

surinko kazka blogai arba sankaba chrenova,kam ja orinti cilindriuko juk neardai,o orinasi taip pat kaip ir stabdziai:)

kaciokas

tai ka siulote daryti ziureti ka?tai orinimas nukrenta? nu sankaba liktai ir gerai viska surinko mas kas su begiais mas ka palenke ar ka.

Henris

ne pirma karta girdziu, kad blogai surenka sankaba. Tai reiskia imanoma blogai surinkt, arba gal kokia deze sukant suskersavo per pora milimetru ar dar ka. Bet aisku tokio dalyko negalima palikt, nes tau sankaba devesis zymiai greiciau nei priklauso, isminimo guolis blogai sukabina diska su diskatorium, tai nelygiai devesis ir pan. Kazkur net buvau rades puslapi lietuviska apie sankabas, kokie simptomai ka reiskia ir koks reikalingas remontas. Ten irgi buvo parasyta vienas is simptomu ir paskui gedimu, kad buvo neteisingai surinkta sankaba, arba sankabos dalis pries ja dedant, numesta ant zemes ir pan.
Dar vienas dalykas, ar keite visa komplekta i nauja, isminom guoli, diska diskatoriu, smagrati? Gal pataupe ir paliko kazkuria dali, kurie jiem pasirode normali??? Pvz isminimo guoli?

previs

man atrodo sankaba turetu pati nusiorinti, pamaigius pedala. bent man taip buvo tik kad audinei tvarkiau, cilindriukus keiciau, tai pamaigai, pamaigai, po biski dapili skyscio bakelin ir vsio. toyotai neteko dar tvarkyt
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai

kaciokas

jo keite visa komplektacija ne viska idejau naujai maciau pats kaip viska dejo,o isminamo guolio sakute tiesi nebelabai pamenu mas sakau sumaise man puses jai islinkus ne i ta puse mas nedasispaudzia sankaba iki galo,nervuoja mane tokie mehanikai:@ jai kas zinot koki puslapi apie sankabas pasiskaityti parasykite.dekui.

Henris

siaip kiek ta sankaba bekainuotu, vistiek visas naujas komplektas yra visas naujas komplektas. Kiti keicia tik viena dali kuri labiausiai pasidevejus arba subirus, o nepagalvoja, kad sena sankabos dalis su nauja gali ir nelabai noret draugaut, va ir sumoka skupus dvigubai, tada vel deze numinek, vel babkes mesk i ora vien uz darba. O siaip po sankabos keitimo prie meistru reikia pralekt ir pajunginet saibas ir jei kas netaip grazint atgal ir tegul tvarko kaip turi buti...

AVENSIS D4D CHIP

nesuprantu kokios cia problemos nuwariai atgal ir tegul twarko sawo klaidas

gogas

kaip sunkiai jungiasi is 1 i 2 ar is 2 i 1 ar is 4 i 3 begi tai gal gamintojas koks lievas detaliu o gal kas nors su greiciu deze vien beda ne beda.:|

kaciokas

is 3 i 4 kartais pirmas sunkiai jungiasi ivairiai,a man pasake typo del to kad viska kita taip ir turetu buti sunkiai begiai junkti typo prasivaisciot turetu sankaba.kaip tik idejo man viska negalejau ijunkti begiu net po to po biski bo biski pradejo geriau junkti bet vistiek sunkiai,pastebejau dar kaip masina biski rieda i 1 labai lengva ijunkti o is vietos sunku,gal ir lievos dalys uz viska sumokejau 300e

Henris

manau visgi neissimina normaliai sankaba
o pats pedalas lengvesnis tapo negu anskciau ar ne?

NNZ

jei 300e tai galvočiau apie gamintoją, kad jis kažką netaip paskaičiavo ypač, kad tai buvo swap iš duol į single smagratį.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)