Kurimosi beda

Pradėjo GALLANT, Gruodis 22, 2009, 19:56:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

AVENSIS D4D CHIP

Citatavytska parašė:
Bent jau man atnaujino programa kai per salcius masina tik po 7-10 sekundziu sukimo  uzsivesdavo, o kai jau uzsivesdavo tai jau negesdavo. Bet galbut softo atnaujinimas padeda ir kitais atvejais.
jei 10 sek sukti reikia po softo pakeitimo na nežinau ar tai gerai:|

vytska

Alio chebra: kai Mototoja padare diagnostika, pakeite zvake, atnaujino softa - vedasi jau gerai.Nebereikia jau sukti jokiu 10 sek. - vedasi iskart.;)
vytska

MindeJ

CitataD4D parašė:
http://www.youtube.com/watch?v=koghDoROFko
Radau kaip keicia nuluzusia pakaitinimo zvake, bet cia ji nuluzusi beveik per puse, tai dar neblogiausias variantas.O mano pats galas,kur kaista apie kokie 3cm.Nu zodziu galvosukis geras.

Man buvo lygiai pas pats. Keiciant zvake nuluzo pas galiukas. Autotoja pasake, 3-4val darbo, bet tikimybe, kad istrauksim 50% ant 50%. Deja, man reikejo imti galva...

AVENSIS D4D CHIP

Citatavytska parašė:
Alio chebra: kai Mototoja padare diagnostika, pakeite zvake, atnaujino softa - vedasi jau gerai.Nebereikia jau sukti jokiu 10 sek. - vedasi iskart.;)
na dabar truputeli aiskiau parasytaB)

vytska

Gal daug berasinedamas kazkur priveliau, pasistengsiu kita karta trumpiau ir aiskiau parasyt.;)
vytska

Renis

Nu va, prasidejo ir vel..
Tik uzvedus varikli, iskart arba po kokios 1 s nukrenta apsukos ir uzgesta variklis. Ir taip kartojasi kelis kartus is eiles. Jei uzvedus iskart spusteli gaza ir palaikai viskas susitvarko ir nebegesta.

Sita beda turejau praeita rudeni, kuria man issprende Tokvila kai atnaujino kompo programine iranga ir buvo viskas ciki (esu aprases anksciau sioje temoje).

Ir stai pries kelias dienas bunant pajury vel prasidejo sitie dalykai. Tiesa buvo uzejus labai stipri liutis ir prapyle visa naktele su vejuku.
Ir kita ryta kai uzvedziau iskart uzgeso. Nelabai isivaizduoju ar gali cia but susije kazkuo su ta liutim/vandeniu ar cia tik sutapimas..

Teks ko gero vel kreiptis i tokvila, tik kazi ar jie kazkokia garantija atliktiem darbam duoda?.
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

mantas123

Pas mane irgi sita beda yra... Paskutiniai gesinejimai buvo pavasario pradzioj, paskui, kaip ir kiekviena kart, savaime susitvarke, o dabar ir vel prasidejo. Jau antras sezonas taip, nepadejo ir tie softo perrasinejimai... Esu girdejes, kad ne pas viena cia sita beda yra. Taigi jei kas atras sios anomalijos priezasti, labai prasau pasidalinti informacija!

Renis

Kazkaip nemaciau kad forumieciu daug skustusi, buvo kokie 3-4 su mumis kartu ;]
Bet kai man perrase softa praeita rudeny tai va net iki sios vasaros vedesi idealiai kol vel pasireiske simptomai. Ziuresiu kas toliau bus, ar gesines ji ar susitvarkys.
O ka tu, mantas123, uzvedes spusteli gaza kad neuzdustu?

mantas123

Ne tik pas forumiecius maciau, yra ir pazystamu susidurianciu su tokiu gesimu ;) Taip, vienintelis vaistas - trumpam palaikyti gaza... Erzinantis dalykas, nes vis lenda mintys, kad gazo palaikymas kita kart ir nepades, na bet jau pusantru metu taip, tai tfu, tfu, tfu :)

Giedrius34

Blyn, geda klaust, bet ar tikrai pagal instrukcija kurinat dyz. nereikia spaust akseleratoriaus paminos???

Pas maniske corolla (D4D), po nakties toks melsvas debesiukas vis is uodegos isauna ir tas pirmas kurimas buna toks vangus.

Bet vakar pabandziau kurdamas gaziuko paspaus ir lyg to dumo neuzmaciau...

Idomu cia sutapimas kokis ar visgi yra kokia logika???  
ტოიოტას გამძლე

Henris

Gaziukas taigi be troso, kol neuzkurta masina gali ji spaust kiek nori, naudos nebus. Beje pries vedant atsidaryk kapota ir prie kuro filtro yra pompike rankine (toks guminis mygtukas) spustelk kelis kartus jei mygtukas spaudosi lengvai reiskia kuro filtre nera kuro, gal del to uzkurus ji gesta, nes nespeja pripumpuot kuro. Bet cia tik viena is versiju. Jei pries kuriant auto tas mygtukas spaudziasi kietai, reiskia su kuro padavimu kaip ir OK, tada kazkur kitru beda...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Renis

Esme ta kad cia mistika kazkokia, daba jau 3 diena kiek uzkuriu jokiu gesimu nebera :] Dirba tolygiai ir nekrenta jokios apsukos ir gazo spaust nebereik kol kas..
Gal cia tikrai dregme po liuties ka nors pridare arba kaip mantas123 sake, cia sezonais kaip uzeina ta beda taip pati ir dingsta..

Kalapiziukaz

Na pas mane si beda buvo pernai rudeni ir ziema, variau Tokvilon, Autotojon niekas nieko nerado. Atsilo orai problema dingo. Ziuresim kaip si rudeni bus :)

astaras

Man šalta ir nesikurdavo, reikdavo ilgai starterį sukt. Paskaiciau , kad reik ilgiau palaukt kai užgesta pakaitinimo lemputė ir tik tada vest. Dabar užsiveda iš karto.

Ralfas

kokiu bedu pedsakas gali buti, kad tik uzkurus ismeta labai minimaliai melsvo dumelio? Vazinejant ar pan jo niekada nebuna.