AUDIO

Pradėjo Giedrius, Rugpjūtis 20, 2008, 13:58:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

MAIKIS

o ko tu tikiesi uz 30Lt :D
Toyota Higlander
Toyota Prius
Toyota yaris Verso x2vnt
Toyota yaris
Lexus is200
Lexus Gs300
Honda crx Del sol
ZAZ 968M
www.latransa.lt

Toyminde

CitataMAIKIS parašė:
o ko tu tikiesi uz 30Lt :D
Bet moteriškė, prieš perkant, prie manęs tikrino tą moduliatorių, pajungė dukros USB - grojo... Gal kažkoks nesuderinamumas su Toyota yra ar trukdžiai :( Nes man USB svarbiauia kad veiktų.
 Gal reikėtų man tuo priedu pasidomėti, kur prie orginalios CD magės jungiasi - kokios dabar jų kainos?

Henris

Vienareiksmiskai xcar link, tai usb blokelis kuris jungiasi prie originalaus mago cd-changer jungties ir gali visa valdyma nuo vairo naudoti, valdydamas kaip CD. Tas blokelis labai graziai isideda i bardacioka. Draugelis turi, man ziauriai patiko. Tik va naujas kainuoja 200-300lt. O pas mane pastaruoju metu yra svarbesniu dalyku kur investuot, kad ir toje pacioje auto :) Bet tikrai neatmetu galimybes isigyti.
Galima pasiziuret ebay.co.uk ir net yra ju oficialus puslapis is kurio galima uzsisakyt, pagal originalios magnetolos modeli. O tie moduliatoriai, tai turejau, nahren FM bangomis kokybes tikrai negausi, dar kartais megdavo nusimusinet, tai kaip sakant ner ko noret nusipirkus moduliatoriu uz 50lt :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Toyminde

Bet jei tas moduliatorius atliktų savo f-ją (skaitytų USB) - ne taip pikta būtų... Henri, jei siųstumeisi - duok žinot, gal kartu užsakytum.

Henris

tai greit neivyks :) o gal tas tavo modulatorius groja is usb, tiesiog banga FM nesuderint ir nieko negirdi...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Toyminde

CitataHenris parašė:
tai greit neivyks :) o gal tas tavo modulatorius groja is usb, tiesiog banga FM nesuderint ir nieko negirdi...
Tikiuosim kad nesu toks žioplas :D Jei nustatyta ant abiejų aparatų tas pats dažnis - turi grajint ;)

fennix

dar galima pamegint daznius pakaitaliot... yra tikimybe kad tuo dazniu kur nustatyta- kazkas transliuojama, pvz M-1 ir is to snipstas gaunasi nes realiai antena jau gaudo abi stotis, tik nieko suprast neina... dar galima pagaudyt aplink ta dazni, nes nebutinai tai ka raso aparatas yra teisybe :)
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

Toyminde

Citatafennix parašė:
dar galima pamegint daznius pakaitaliot... yra tikimybe kad tuo dazniu kur nustatyta- kazkas transliuojama, pvz M-1 ir is to snipstas gaunasi nes realiai antena jau gaudo abi stotis, tik nieko suprast neina... dar galima pagaudyt aplink ta dazni, nes nebutinai tai ka raso aparatas yra teisybe :)
Jau bandžiau, veikia tik AUX jungtis kai ką pajungiu, o iš USB nesskaito nors tu ką.

vincass

CitataToyminde parašė:
Citatafennix parašė:
Jau bandžiau, veikia tik AUX jungtis kai ką pajungiu, o iš USB nesskaito nors tu ką.

Pabandyk pakeisti USB fliašą į kitą.. Yra USB fliašų, kuriose kontaktai padaryti plastmasiniame korpuse. Man irgi iš USB negrojo, bet pakeičiau i minėtą USB ir groja. O metaliniame korpuse, matyt netinka kažkas.

Toyminde

Tikriausiai netinkamas audio failo formatas ir tas trandalietas neatkuria, nors kompas ir groja... Turiu ir kitu fliasu, pabandysiu. O xcar-link Lietuvoje yra prekyboje?

Toyminde

Toyminde

Išsiaiškinau bėdą, kodėl neskaitė MP3 iš USB - buvau suformatavęs NTFS formatu (didesniems nei 1G failams), performatavau FAT - ir viskas groja. Bet kokybė... :( Visvien Xcar linka\ą teks pirkt :|

Toyminde

Vakar nusipirkau xcar linką, įsidėjau - veikia SUPER, kokybė gera. Tik netiko man pigesnis variantas už 250 LT, teko pirkti 320 Lt.

fennix

kaip kokybe matavai? kokie iskraipymai?
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

Toyminde

Citatafennix parašė:
kaip kokybe matavai? kokie iskraipymai?
Jei sakyt teisybę - nemoku net testeriais naudotis :o ir neturiu. Bet nėra jiokių pašalinių trukdžių ar šnypštimų (kaip su FM moduliatoriumi buvo). Jei domins pažiūrėti kaip jis atrodo natūroje, patestuoti - susisiek per privatą, suderinsim...