Pagrindinis meniu

GPS navigacija

Pradėjo varske, Liepa 20, 2008, 22:12:58 PM

« ankstesnis - sekantis »

varske

Turiu maza klausimeli. Gal pas ka nors yra naujesnis DVD Navigation Map EUROPE? Mano Prius 2005 tai 2004-2005 Ver.2 (86271-64012). Cia http://www.toyota-mapupdates.eu/, kiek suprantu, yra ir naujesne versija, Rusija jau lyg ir itraukta, taciau Pabaltijo nesimato, kad apimtu. Idomu ar nezada Toyota nauju ES saliu itraukti :|
Prius2- beveik troleibusas be sleiku...

kubilas

AS naudojuos GPS TOMTOM 7versija.yra beveik viskas,ko mums reik,gal tik CRO apie 49%.puik veik LT PL GER FR B UK ESP. bet neintegruota,nors man to ir nereik.tarp kitko nereik nieko perjungt vykstant i rytus.nebandziau,bet sako ,kad dengia Sankt Peterburg ir Maskva.kadangi pask metu retai vaziuju i sengena,isnuomosiu uz simbol kaina  Toyota Club nariams.;)

ToyotaClub

Kubilas:) kokia ta simboline kaina m?:) Toyota Club Nariam:)
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

kubilas

Manau,kad geriau lai zmogus vaziuoja ir nepameta kelio del takelio. o simboline kaina-koks nors suvenyras,ar geras butelis nacionalines kurybos:)

ToyotaClub

kubilas

na ir dar norejau pridurti,jei matot mano avatar,tai gali buti kazkas panasaus vietiniame alaus bare,besidalijant ispudziais apie kelione:D

ToyotaClub

ne bereikalo butum kubilas:)

kubilas

Taip kad nesidrovekit,manau kaina neisgasdino;)

ToyotaClub

Kubilas namines gamybos tinka?:)

kubilas

Bet kokia valiuta:):p

kaktusas

Na jei jau yra GPS uz tokią priimtiną kainą, reikia galvot, kur čia dabar nuvažiuoti :)

varske

Cia, kiek mano senos smegenys suprato, kalba pasisuko apie alu :p TomTom ir Garmin as pats N95-tame turiu ir naudojuosi, taciau domina konkreciai integruota masinoj GPS navigacija. Nieko, ryt varau i Autotoja- pasiaiskinsiu ;)

nezinovas

Jo, TOM TOM-geras dalykėlis.:D

kubilas

AR neatbaide Autotoja del GPS?B)

varske

Dar "rytoj" neisauso :)