Corolla E12 TRC off mygtukas

Pradėjo Mustang, Gruodis 23, 2011, 20:13:52 PM

« ankstesnis - sekantis »

Mustang

Sveiki, važinėju su 2006m Corolla, automobilį turiu jau arti dviejų metų, nusprendžiau pagaliau išsiaiškinti kokią funkciją atlieka TRC off mygtukas?  Kad turėtų išjungti traukos kontrolę aš suprantu, tačiau mano automobilyje jis nieko nedaro. Kokia jo paskirtis? Gal komplektacija nepakankama? (nors lyg ir viskas yra, tiek VSC, tiek pats TRC veikia, yra lietaus daviklis, priešrūkiniai žibintai, automatinis kondicionierius ir kt). Ar gali būti jog mygtukas atjungtas? :(

Bemsas

TRC antibuksavimo sistema. Ja isjungus turi skydelyje degti lempute. O is vietos pajundant davus daugiau gazo, ratai turi buksuoti. geriausia isbandyti ant zvyro kur ar zoles.

zally

Kaip tai nieko nedar-jis atjungia traukos kontroles sistema.Ar mygtuka paspaudus displejuje uzsidega TRC OFF? Geriausiai TRC veikima atspindi vietje besisukantys ratai.Su ijugtu TRC jie ilga neprasikas.Jei indikatorius nedega-reika patikrint saugikli.Sistema specialiai nera prasmes atjunginet, nes ja atjungia mygtukas.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Mustang

Vyrai, nesam juk mes durni ir turbūt visi žinom ką daro TRC kontrolė :) Bet mano problema tame ir slypi - nuspaudus TRC off mygtuką niekas neįvyksta (nors automobilyje yra tiek VSC tiek TRC, ir ratus prasukant ji tikrai dirba). Lemputė neužsidega, atrodo tarsi tas mygtukas net nepajungtas, bet laidai į jį ateina, ir apsišviečia jis taip pat kaip ir visa likusi skydelio dalis. Kur gali slypėti problema?

Mustang

Išsiaiškinau, pasirodo buvo perdegusi spidometro lemputė, kuri užsidega išjungus TRC. Sistema veikia, tiesiog lemputė to nerodo :) Kartais viskas slypi netikėčiausiose vietose :)

Jurga Remiga Krukauskai

Sveiki.  Noriu pasikeisti trc davikli. Gal zinot kurioj vietoj jo ieskoti.?

MindaugasB

TRC yra sistema, o ne daviklis. Arba as kazko nesuprantu?...  :think:
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis