Sugedo centrinis uzraktas*

Pradėjo vaikas666, Vasaris 03, 2012, 10:19:16 AM

« ankstesnis - sekantis »

vaikas666

Rakinant su pulteliu, ar su mygtuku kur ant dureliu, uzsidaro(atsidaro) tik bagazine, nei vienu dureliu nerakina. Mazai tiketina kad visi 4 uzraktai dureliu vienu metu sugedo. Vienas meistrelis paziurejo, tai sako gal uzsalo ar sugedo rele, reik palaukt kol atsils ar masina kur siltai palaikit gal susitvarkys. Kur randasi ta rele gal pats pakeisiu? :)

vytska

Na pas mane dabar per salcius kairiu galiniu dureliu centrinis neatidaro, praeita ziema per salcius kartais budavo kad galiniu kairiu neatidaro, po keliu dienu ziuriu jau desiniu neatidaro, kartais abieju galiniu neatidarydavo, gerai isildzius salona atsigaudavo, bet po nakties ziurek vel kuriu nors dureliu neatidaro. Gal tau nepasiseke ir uzsalo visos keturios. O gal kas ir rimciau atsitiko tau.
vytska

Rober

CitataKur randasi ta rele gal pats pakeisiu?
Jeigu ji dar neatsiradusi, tai ieškok neieškojęs, tuščias reikalas.
Nepyk, juokas prailgina gyvenimą.... :)

vaikas666

CitataRober parašė:
CitataKur randasi ta rele gal pats pakeisiu?
Jeigu ji dar neatsiradusi, tai ieškok neieškojęs, tuščias reikalas.
Nepyk, juokas prailgina gyvenimą.... :)

Cia ziurint koks juokas, nes kartais sutrumpina ;)

Raiforas

Gali ir visos 4 uzsalusios, palauk kol atsils arba nuvaryk i garaza ir viskas veiks, Na jei kuro negaila tai gali dar valandziuka pavazinet ijunges max salono siluma, man padedavo, bet kai atsaldavo vel neveikdavo.

mind

Užkniso jau trečia žiema tas pats, o vasarą vis pamirštu išsiardyt ir pažiūrėt. Jau pabodo laipiot per keleivio pusę, tai ryte normaliai įlipi,o vakare jau kabariojiesi per kitą pusę.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

S_Kulikauskas

O nebandet sustoja iskart duru neuzdaryti, bet praverti visas duris kokiai minutei, kad atvestu automobilis ?
 Su kai kuriom masinom padeda.

vytska

Na as visad stengiuos pravedint, bet labiau ta darau,kad langai is vidaus nepasidengtu serksnu. Dureles bent vienos galines vistiek neatsidaro (ta prasme centrinis neatidaro).
vytska

vaikas666

Deja nera garazo kur galima butu pastatyt kad atsiltu. Matyt teks palaukt siltesniu oru o tada paaiskes ar del salcio, ar ne

trulikas

garažo ir nereikia. nuvažiuoji į panoramą ir palieki pusdieniui
Automobilių remonto paslaugos - automobilių švaros paslaugos - automobilių nuoma
8sesi8550833

vaikas666

Vakar pradejo veikt desinei pusei, galiniu dureliu uzraktas :)

mmersass

Gali but del dregmes, pas mane sia ziema su galinem irgi beda, tai abi neatsidaro, tai kuri nors viena.
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

muncis

Pas mane tai galinis dangtis neatsidaro, uzsalo...
D-4D 2200 cm³ (2ADFTV) | 136 AG | 2006m.

vaikas666

Del dregmes buvo uzsale, atsilus orams, jau kokia savaite viskas ok :)

baker

Sveiki klubieciai
Istiko tokia beda, kad neveikia bagazines uzraktas rakinant centriniu, visos dureles atsirakina ir uzsirakina be problemu. Uzrakto varikliuka tikrinau pajugdamas prie itampos tai veikia ir i viena ir i kita puse. Gal kam teko susidurti su tokia problema ir ja isspresti, nes bagazines rakinejimas rakteliu jau erzina.