avensis verso sankaba.

Pradėjo nerius3232, Spalis 06, 2011, 18:50:16 PM

« ankstesnis - sekantis »

Renis

Cia gal liaudis ismano, pasakys kazka daugiau del intercoolerio, as tai vaziuociau toliau ramiai jei trauka nenukencia ir nesijaucia jokiu kitu blogu pozymiu. Visgi auto nenaujas tai bala zino per kiek metu ten sukapsejo tas tepaliukas..
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Biskit

Fly with Toyota smile :)

Henris

Nu va biski buvau issokes i greitkeli, tai kaip ir viskas normaliai, jokiu neigiamu dalyku kol kas nepastebeta. Beje ar gali buti, kad del vienmasio smagracio, dabar auto uzsikuria lygiau, anksciau budavo, kuriant budavo su padrebejimu...?? ar cia man jau vaidenasi? :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Biskit

logiskai mastant gal ir gali jeigu smagratis klibantis jau buvo, turi jis svorio.

Fly with Toyota smile :)

jolitka

CitataHenris parašė:
Kaip ir tikejausi, siek tiek labiau reaguoja i gazo atleidima ijungus begi ir pradedant vaziuoti. Su plaukiojancia sankaba iskarto nesijaucia to sukabinimo, jis buna prislopinamas, o dabar iskart jauciasi, kaip sankaba ciotkai sukimba.

Pas man pakeitus irgi buvo jautru, bet brolis siek tiek pareguliavo, tik negaliu pasakyt kaip, dabar ne maziau.

aspirinhead

p.Henri parduok man ta padvesusia sankaba jei turi zinoma
b

Ralfas

Henri as juk ir sakiau,kad tinka tas smagratis tavo ir mano Avensiui butent nuo Avensis verso 85kW juk variklis ir auto ta pati tik sankabos skirtingo sudetos. As irgi po biski ruosiuosi instaliuot sankaba su vienmasiu smagraciu ir pamirsiu sita mazga visam laikui :)

Avensius

CitataRalfas parašė:
Henri as juk ir sakiau,kad tinka tas smagratis tavo ir mano Avensiui butent nuo Avensis verso 85kW juk variklis ir auto ta pati tik sankabos skirtingo sudetos. As irgi po biski ruosiuosi instaliuot sankaba su vienmasiu smagraciu ir pamirsiu sita mazga visam laikui :)
Jeigu ruosiesi keisti visiskai nauju komplektu, tai gali kreiptis i mane (vienos mases smagratis+varztai+diskatorius+sankabos diskas+isminimo guolis) kaina ~1300 Lt. Tik parasyk kebulo Nr., patikrinisu ar tikrai toks komplektas eina konkreciai tavo automobiliui. Jau keli komplektai tokie sumontuoti Toyota automobiliuose ir visi patenkinti, kol kas jokiu nusiskundimu nesulaukiau.

Modka

CitataHenris parašė:
Nu va biski buvau issokes i greitkeli, tai kaip ir viskas normaliai, jokiu neigiamu dalyku kol kas nepastebeta. Beje ar gali buti, kad del vienmasio smagracio, dabar auto uzsikuria lygiau, anksciau budavo, kuriant budavo su padrebejimu...?? ar cia man jau vaidenasi? :)
Jei gesinant auto sudrebedavo tai ir vedant turedavo sudrebeti :) nesivaidena
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

gisas

biski ne i tema, bet cia vienntele tema kuria radau apie Avensis verso. ar galima uzdet ragus avensiui verso(iki feislifto), kuris is gamyklos isriedejo be ragu? nereiks greziot skyliu bus jos ten?
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

AndriusV

Sveiki. vienas forumietis buvo užklausęs dėl  mašinos sutrukčiojimo atlieidžiant sankabos pedalą 1-2 pavaroje. Bet neradau atsakymo. Pas mane irgi ta pati bėda. Gal kas žinot dėl ko taip trukčioja?

valdasantonis

CitataAndriusV parašė:
Sveiki. vienas forumietis buvo užklausęs dėl  mašinos sutrukčiojimo atlieidžiant sankabos pedalą 1-2 pavaroje. Bet neradau atsakymo. Pas mane irgi ta pati bėda. Gal kas žinot dėl ko taip trukčioja?
Sutrukčioja kaip? Ar šokteli kelis kartus? Ar skiriasi trukčiojimai staigiau ar lėčiau atleidus sankabą? O kol kas tai galiu spėti, kad gali būti "susėdusios" smagračio spyruoklės, todėl mažiau amortizuoja sankabos (kaip čia dabar išsireiškus) smūgius ar kaip kitaip. Arba įdėtas paprastas smagratis.

NNZ

to valdasantonis pas avensis verso yra paprasta sankaba, nebuvo dedami į juos plaukiojantys smagračiai. tai bėda ne smagratyje
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

valdasantonis

CitataNNZ parašė:
to valdasantonis pas avensis verso yra paprasta sankaba, nebuvo dedami į juos plaukiojantys smagračiai. tai bėda ne smagratyje
Na nežinau, neteko susidurti. Tokiu atveju gali būti "susėdusios" diskelio spyruoklės. Maniau, kad D4D dedami plaukiojantys smagračiai.

Kalapiziukaz

O gal variklio ar greiciu dezes pagalves atgyveno savo?