D4D engine preheater. Kaip veikia?

Pradėjo drwtsn, Spalis 20, 2009, 12:29:08 PM

« ankstesnis - sekantis »

GALLANT

Cia webasto, o ne elektrinis sildytuvas. Man jau tokia mintis, gal isimtos tos webasto......o mes cia kazko ieskom....

AVENSIS D4D CHIP

CitataGALLANT parašė:
Cia webasto, o ne elektrinis sildytuvas. Man jau tokia mintis, gal isimtos tos webasto......o mes cia kazko ieskom....
nebandiai pastatyti klima max hot,ijungti A/C mygtuka,ijungti pasyldimo mygtuka ir ijungti ventiliatoriu nors ant 1 padalos?:)

GALLANT

AVENSIS D4D CHIP

na jeigu pas tave pasyldimas kur kondiske sildo,tai nieko ipatingo ir nebus;)o kaip freono slegis?

GALLANT

Slegis tai geras, o kaip zinoti koks pasildymas pas mane. Man atrodo, kad taip ir bus arba webasto ideta arba kondiskinis pasildymas, pastarasis kazkaip nedziugina.....

AVENSIS D4D CHIP

CitataGALLANT parašė:
Slegis tai geras, o kaip zinoti koks pasildymas pas mane. Man atrodo, kad taip ir bus arba webasto ideta arba kondiskinis pasildymas, pastarasis kazkaip nedziugina.....
jeigu kondiskes psildymas,tai atsidares kapota prie desinio "stakano" ant kondiskes vamzdelio turi stoveti mazos stiklines dydzio balvanke aliuminine:)

capris

Pas mane yra keleivio puseje, bet as bandziau su kondyske tai efekto jokio nors vasara salti vasara pucia gerai.

gytis13

Kažin ar čia viskas taip sudėtinga, kas čia išiminės tuos šildytuvus, nebent auksiniai būtų. Nuorodose, kur anksčiau įmečiau yra elektrinė schema, ten parodytas tiek dyzelinis tiek elektrinis pašildytojas. Elektriniame pašildytojuje yra toks paslaptingas blokas "PTC heater". maitinamas per dvi reles. Paieškokite internete žodžių "PTC heater Toyota". Gana įdomu. Tarp kitko, aš capriui įmečiau manualo gabalą, ten irgi pradžioje tas PTC heater minimas. Paieškokit, man Avensiui 1 jokios mistikos nėra kai gerai paknisau, nebus ir jums.

gytis13

http://www.2shared.com/photo/zpKqAxB2/PTC_heater.html

Vienu žodžiu, šildymo elementai įmontuoti į pečiuko radiatorių. Jiems nusibaigus, keičiamas radiatorius

GALLANT

Na siandien suzinojau tokia naujiena, kad tas paslaptingas mygtukas ijungia karterio tepalo pasildyma, pamatavau ten esanti tena, tai rode praktiskai trumpa, vadinasi tenas geras, reiks ieskoti bedos kitur.

continuity

CitataGALLANT parašė:
Na siandien suzinojau tokia naujiena, kad tas paslaptingas mygtukas ijungia karterio tepalo pasildyma, pamatavau ten esanti tena, tai rode praktiskai trumpa, vadinasi tenas geras, reiks ieskoti bedos kitur.
Tai tipo neateina elektra i ta tena?
Avensis T22 2001 wagon, 1CD-FTV.

GALLANT

capris

CitataGALLANT parašė:
Siandien vakare suzinosiu.

Butinai pranesk

gytis13

Aš tai savo variklio pašildymą pataisysiu progai pasitaikius, su kitais remonto darbais. Kad ir be jo kažkaip neblogai šyla, per šalčius 5-6km ir ima šilti, o važinėju nemažais atstumais tai nesiskundžiu, nors galutinai variklis įšildavo po kokių 10km