D4D engine preheater. Kaip veikia?

Pradėjo drwtsn, Spalis 20, 2009, 12:29:08 PM

« ankstesnis - sekantis »

capris

As taip bandziau, ijungiau a/c, paspaudziau ta mygtuka, padariau max temp., pasivazinejau labai didelio skirtumo nepajutau, bet kai uzgesinau masina tai iskart visus langus uztrauke, po to tik vejeli paprastai naudojau be jokiu a/c, ir t.t. ir viskas gerai nebeuzrasoja langai, ar cia gal pas mane tiktai?  

mmersass

Pas mane vakar lb rasojo langai kai uzgesindavau varikli, ateinu i masina langai visi balti :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

AVENSIS D4D CHIP

rasoja langai del:neijungto A/C dregnu oru,del pasikimšusio salono filtro,arba del ijungtos salono vidines recirkuliacijos

mmersass

A/C ijungtas, filtras svarus, ijungtas normalus putimas, kol vaziuoju viskas normaliai, tik masina pastovi 10min, ateinu, visi langai aprasoje

AVENSIS D4D CHIP

mmersass

AVENSIS D4D CHIP

na keista tada,pas mane ant Auto 22,5 su A/C stovi tai truputi gal duru langai parasoja ir tiek,na o jeigu pradedi rankiniu budu reguliuoti tada tai jo,pradeda uztraukinet

mmersass

kol masina uzvesta langai nerasoja, kai masina uzgesinta ir buni isejes, po kokiu 10min langai visi aprasoje

arytis

Gal siaip dregmes masinoj prisirinke ant kilimeliu ir panasiai. Praita ziema buvau nusipirkes tokius dregnes surinkejus, popieriniai maiseliai su kazkokiom granulem viduje. Tai likau visai patenkintas.

mmersass

Citataarytis parašė:
Gal siaip dregmes masinoj prisirinke ant kilimeliu ir panasiai. Praita ziema buvau nusipirkes tokius dregnes surinkejus, popieriniai maiseliai su kazkokiom granulem viduje. Tai likau visai patenkintas.
Nemaciau tokiu prekyboje, ziema nieko, bet va dabar kai lauke apie 0, pradeda rasot.

kajima

Tas pats ir pas mane palieki masina 10-15 min , langai balti isvidaus, labai dregna isejus is masinos kazkodel tai. Kai nakti pastovi niekad tokio nebuna. Bet as nenaudoju A/C, visalaik isjungineju pats, maniau tik vasara ji galima naudot, suprantu kad sausina ora , bet gi salta pucia.

GALLANT

Pabandykit pries uzdarydami visas duris pravedinti salona, pradaryti dvi duris kelim minutem ir pamatysit nerasos.

AVENSIS D4D CHIP

Citatakajima parašė:
Tas pats ir pas mane palieki masina 10-15 min , langai balti isvidaus, labai dregna isejus is masinos kazkodel tai. Kai nakti pastovi niekad tokio nebuna. Bet as nenaudoju A/C, visalaik isjungineju pats, maniau tik vasara ji galima naudot, suprantu kad sausina ora , bet gi salta pucia.
jeigu nustatysi 22 laipsnius tai tiek ir pus,jokio salto oro(cia as apie ziema);)

mmersass

as vedindavau pries nakti, kai buvo dideli salciai, nes budavo kad apsernoja langai is vidaus, paskuj kol nusyla

audriukas777

2001 m avensyje irgi Eberspacher Hydronic D5WZ