Balnojam (chipuojam) broliai auto :))

Pradėjo Kestutis777, Sausis 08, 2010, 23:30:02 PM

« ankstesnis - sekantis »

airis

dekit gera chip box'a ir nesukit smegenu :)

Bemsas

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
o prie ko čia šitie Š i prikurke ir Š ant šlangeliu prie boxu?:)

Neo Socket padidina automobilio galią iki 1,2 – 1,6 karto. Padidėjusi degimo galia bei našumas su Neo Socket padidins nuvažiuojamą atstumą. Tyrymo metu buvo naudojamas bandomasis automobilis neturintis turbinos, tačiau mokslininkai teigia, jog automobils su turbina gali pasiekti dar geresnių rezultatų. Ir sumazina kuro sanaudas iki 30% :D

Power box bus tokspats efektas, tik zymiai brangiau. :D

Zinau, kad yra originalus Landcruzerio boxas, kuris padidina galia. Bet jis jungiasi prie variklio ECU, o ne slegio daviklio.
Su kuro slegio padidinimu tik apkrauni kuro siurbli. Zinau atveju rusijoje, kaip po tokiu boxu siurblyje atsirado metaliniu drozliu

Kodel rimtos cipavimo firmos nestato powerboxu?

AVENSIS D4D CHIP

Citatabemsas parašė:
o prie ko čia šitie Š i prikurke ir Š ant šlangeliu prie boxu?:)

Neo Socket padidina automobilio galią iki 1,2 – 1,6 karto. Padidėjusi degimo galia bei našumas su Neo Socket padidins nuvažiuojamą atstumą. Tyrymo metu buvo naudojamas bandomasis automobilis neturintis turbinos, tačiau mokslininkai teigia, jog automobils su turbina gali pasiekti dar geresnių rezultatų. Ir sumazina kuro sanaudas iki 30% :D

Power box bus tokspats efektas, tik zymiai brangiau. :D

Zinau, kad yra originalus Landcruzerio boxas, kuris padidina galia. Bet jis jungiasi prie variklio ECU, o ne slegio daviklio.
Su kuro slegio padidinimu tik apkrauni kuro siurbli. Zinau atveju rusijoje, kaip po tokiu boxu siurblyje atsirado metaliniu drozliu

Kodel rimtos cipavimo firmos nestato powerboxu?
tai kad čia lachatronas su tom nesamonem i prikurke ir ant kuro slangu,efekto=0,na o boxas duoda efekta ir nebloga(cia as apie galia bet ne apie kuro taupyma),beje ant LC boxas taip pat kelia kuro slegi tik dar papildomai dar ir turbalo slegi sukelia atitinkamai kuro padidinimui,taip kad principas jo toks pats beveik

Bemsas

tai kad čia lachatronas su tom nesamonem i prikurke ir ant kuro slangu,efekto=0,na o boxas duoda efekta ir nebloga(cia as apie galia bet ne apie kuro taupyma),beje ant LC boxas taip pat kelia kuro slegi tik dar papildomai dar ir turbalo slegi sukelia atitinkamai kuro padidinimui,taip kad principas jo toks pats beveik[/quote]

Cia kalba eina apie tuos boxus, kur viduj varza stovi ir mazina kuro slegio signala? B)

Arturas

Gal yra daugiau forumieciu vazinejanciais su boxasi? idomu butu suzinoti ju nuomone. Noretusi tikrai isimest kazka panasaus uz protinga kaina, nes masina didele, o galios noretusi bent siektiek.  Gal kas nori isnuomoti ar paskolinti pabandymui? ziauriai noreciau pameginti.
Foto bus veliau :)

AVENSIS D4D CHIP

Citatabemsas parašė:
tai kad čia lachatronas su tom nesamonem i prikurke ir ant kuro slangu,efekto=0,na o boxas duoda efekta ir nebloga(cia as apie galia bet ne apie kuro taupyma),beje ant LC boxas taip pat kelia kuro slegi tik dar papildomai dar ir turbalo slegi sukelia atitinkamai kuro padidinimui,taip kad principas jo toks pats beveik

Cia kalba eina apie tuos boxus, kur viduj varza stovi ir mazina kuro slegio signala? B)[/quote]tai kad tu kur varza ilituota jau gal ir nera prekyboje,dabar su mikroschemom,su keliom programom ir galios reguliavimu,turejau pries tai kitaiska tai ten atsukus dezute nieko ir nesimate viskas uzlieta plastmase buvo,turbut ta vienintele varza ir palaidota plastmaseje buvo:D

Saulius SSS

perskaiciau  viska. taip niekur ir neradadau konkretaus atsakymo ar SUMAZEJA sunaudojamo kuro kiekis vaziuojant normaliu rezimu.kad trauka padideja tai aisku. nusiziurejau toki uz 400 pinigu  http://www.chipexpress.com/products/2172/
tik neaisku ar atsipirks investicija. man aktualu kuro ekonomija.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

GALLANT

Su taip vadinamu POWER-BOX apie ekonomija gali uzmirsti, pagalvok logiskai BOXai daro trauka vien tik is kuro, o programinis chipavimas, dar reguliuoja degima ir turbinos slegi. Va kai sukeliamas turbinos slegis, tada ir reikia maziau kuro tai paciai galiai isgauti, tada ramiai vaziuojant gaunasi ekonomija. Is asmenines patirties T4 2000m pries su baku nuvaziuodavo 960km, po 1170km. abiem atvejais vaziuodavo tas pats zmogus, tais paciais marsrutais. Chipavimas buvo daromas programiskai.
Jei ka domina TDI chipavimas kreipkites padesiu.

vincass

CitataGALLANT parašė:
Su taip vadinamu POWER-BOX apie ekonomija gali uzmirsti, pagalvok logiskai BOXai daro trauka vien tik is kuro, o programinis chipavimas, dar reguliuoja degima ir turbinos slegi. Va kai sukeliamas turbinos slegis, tada ir reikia maziau kuro tai paciai galiai isgauti, tada ramiai vaziuojant gaunasi ekonomija. Is asmenines patirties T4 2000m pries su baku nuvaziuodavo 960km, po 1170km. abiem atvejais vaziuodavo tas pats zmogus, tais paciais marsrutais. Chipavimas buvo daromas programiskai.
Jei ka domina TDI chipavimas kreipkites padesiu.
Aš jau antri metai važinėju su power-boxu. Važinėju ramiai. Jaučiu , kad šiek tiek kuro mažiau ima, bet tikrai ne daugiau, nors logiškai turėtų. Paprastai su baku nuvažiuoju 950-1000 km. Momentines kuro sąnaudas tai tikrai rodo mažesnes su boxu, kažkur <0,2 - 0,3 litro/100 km.

AVENSIS D4D CHIP

CitataSaulius SSS parašė:
perskaiciau  viska. taip niekur ir neradadau konkretaus atsakymo ar SUMAZEJA sunaudojamo kuro kiekis vaziuojant normaliu rezimu.kad trauka padideja tai aisku. nusiziurejau toki uz 400 pinigu  http://www.chipexpress.com/products/2172/
SUMAZEJA apie 0,3ltr,tai ekonomija nesuperine:)nebent taksistu dirbi ir prisuki tukstancius km tai gal ir greit atsipirks;)

Saulius SSS

i darba kasdien 88mylios X 1.6=140 km. man traukos 93kw uztenka.vaziuoju ant piloto tai draskytis nereikia. tai ir skaiciuoju ar verta investuoti 400 svaru, kad taupyti "apie" 20%pagal popierius (realiai maziau).ar uz tuos pinigus pilt salerka. kaip man aiskino tai butent sitie boxsai pakeitus masina tu paciu pardaveju perprogramuojami kitam modeliui.
jei kas galetu patvirtinti, kad mano vaziavimu taupytu 0,5 litro, tai manau,kad gal ir galima rizikuoti. cia ne LT,  kad masinai reikia forsazo traukos.cia keliai platus lenkimu daryt nereikia.gyvenciau LT tai net nesukciau kiausiu.deciau del traukos, o cia visai kitas poreikis-taupymas.

AVENSIS D4D CHIP

i darba kasdien 88mylios X 1.6=140 km. man traukos 93kw uztenka.vaziuoju ant piloto tai draskytis nereikia. tai ir skaiciuoju ar verta investuoti 400 svaru, kad taupyti "apie" 20%pagal popierius (realiai maziau).ar uz tuos pinigus pilt salerka. kaip man aiskino tai butent sitie boxsai pakeitus masina tu paciu pardaveju perprogramuojami kitam modeliui.
jei kas galetu patvirtinti, kad mano vaziavimu taupytu 0,5 litro, tai manau,kad gal ir galima rizikuoti. cia ne LT,  kad masinai reikia forsazo traukos.cia keliai platus lenkimu daryt nereikia.gyvenciau LT tai net nesukciau kiausiu.deciau del traukos, o cia visai kitas poreikis-taupymas.
tai kad 400lt o ne svaru kainuoja uzsikele kazkaip:)senai tokiu kainu uz boxa nera;)

Saulius SSS

tai tu ziurek nuoroda http://www.chipexpress.com/products/2172/ .tai gal sakau cia rimtesnis daiktas uz tuos kur 70 svaru kainuoja.

vincass

SUMAZEJA apie 0,3ltr,tai ekonomija nesuperine:)nebent taksistu dirbi ir prisuki tukstancius km tai gal ir greit atsipirks;)
Na tas momentinis kuro sumažėjimas apie 0.3 litr. man ne esminis. Jaučiasi ,kad galios truputį dasidėjo prie mažesnių apsukų. Buvo 85 kw - dabar kazkiek daugiau .. bet kad smagiau traukia, tai faktas. Þinoma, norint kad atsipirktų-reikia daug km. prasukti :)

AVENSIS D4D CHIP

tai tu ziurek nuoroda http://www.chipexpress.com/products/2172/ .tai gal sakau cia rimtesnis daiktas uz tuos kur 70 svaru kainuoja.
abejoju,2 turejau jokio skirtumo ar uz 100 euru ar uz 200euru:)