sankaba*

Pradėjo andriuzz, Spalis 31, 2010, 19:53:21 PM

« ankstesnis - sekantis »

audriukas777

ryte kai salta masina, tik uzvedus varikli esant laisvam begiui iminus sankabos pedala masina sujuda i prieki. speju nieko gero :)

beje, taip ir nesupratau kur pilasi sankabos skystis. pas mane dar ir cypia sankaba maigant.

horn

Citataaudriukas777 parašė:
ryte kai salta masina, tik uzvedus varikli esant laisvam begiui iminus sankabos pedala masina sujuda i prieki. speju nieko gero :)

beje, taip ir nesupratau kur pilasi sankabos skystis. pas mane dar ir cypia sankaba maigant.
Cypia ne pati sankab, o jos viena iš dalių-išminamasis guolis. Jis pradeda  cypti kai perkaista ir toliau cypia tik  daugiau. Ant bėgių nepatariu automobilio palikti, kad ir laisvų, nes nuneš traukinys vieną kartą ;)

audriukas777

isminamasis guolis yra viduje? sutepti butu imanoma? kiek klausiausi, tai cypimas, girgzdejimas eina is vidaus, pakelus kapota girdisi.

NNZ

isminamasis guolis yra viduje? sutepti butu imanoma? kiek klausiausi, tai cypimas, girgzdejimas eina is vidaus, pakelus kapota girdisi.

sutept įmanom, bet kai tiek išardai jau geriau pakeist Kaip tik pasitikrinsi kokiam stovį sankaba.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

audriukas777

o kaip sveikiau mechanizmams užvedant įspausti sankaba, ar ne? įspaudus lengviau sukti varikli, o kaip sveikiau sankabai, smagračiui?

Modka

o kaip sveikiau mechanizmams užvedant įspausti sankaba, ar ne? įspaudus lengviau sukti varikli, o kaip sveikiau sankabai, smagračiui?
Tu pats atsakei kad lengviau sukti varikli, o beto daugelio auto neuzvesi neimines sankabos, nors cia daugiau del saugumo turbut. Smagraciui geriau kai iminta tiek uzvedant tiek gesinant.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

zydrunasv

isimi plaukiojancia ir dedi paprasta.isemiau,beliko ideti paprasta:)

FUX

Nusibaige ir mano smagratis, ant laisvu ir gaunant apkrova bilda.
Ar imanoma keisti tik smagrati ar reikia visa komplekta deti?
Kokios firmos imti? Kokie dar patarimai butu?
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

alonzzo

labas.jeiidomu yra paprastas smagratis 500.lt

katana7

CitataFUX parašė:
Nusibaige ir mano smagratis, ant laisvu ir gaunant apkrova bilda.
Ar imanoma keisti tik smagrati ar reikia visa komplekta deti?
Kokios firmos imti? Kokie dar patarimai butu?

jeigu smagratį keisi pats ir sankaba tvarkoje, tai kam ją keisti? Jei servize tai ekonomiškai pigiau pasikeisti visą komplektą(nebent sankaba labai geram stovyje), vistiek vienas išrinkimas-surinkimas.

FUX

Kokios firmos geriausia deti? Beje, ar vienos mases smagratis kokiu nors trukumu neturi? Nes jie lyg ir pigesni ir ilgiau tarnauja.
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

Renis

Prikeliu tema.
Vakar lekiant trasoj supratau kad nusimato islaidos. 5 pavara uzmynus stipriai pedala (siekiant aplenkti) apsukos sukilo staiga iki 3600+- RPM ir po biski leidos kol sukibo. Pirma mintis: 'pradejo buksuot sankaba'. Cia realiai sudiles sankabos diskas bus ar kokiu nors variantu kitokiu yra? Kas nors laisva ka nors paverzt gal imanoma ar tiesiog naujas komplektas nusimato? :) Isbandziau ir 4 pavara stipriai uzmint nuo 2000 rpm - tas pats.
Tikejausi kad neteks susidurt paciam, nes pakankamai saugau sankaba, bet laikas parode kad su auto buvo smagiai pasivazineta pries tai :]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

pinokis

pareguliuot, paverst nieko nebeiseis, teks turbut keisti.

Artūras Alytus

Ir aš taip galvojau. Stipriai nespausiu nereiks keisti, nepajusiu buksavimo ir nekeisiu. Bet po kiek laiko jau ir aplenkt neįmanoma pasidarė. Teko keisti visą komplektą.

eceris

pensijiniu rezimu galima ilgai vaziuot su buksuojancia sankaba:)