Del Akumuliatoriaus.

Pradėjo Naujokelis, Gegužė 25, 2012, 21:37:22 PM

« ankstesnis - sekantis »

Naujokelis

Ar nieko elektronikai neatsitik jei isimsiu akumuliatoriu? Girdejau,kad jeigu istrauki ir toyotos akumuliatoriu reikia perpruogramuot elektronika. Ar tai tiesa?

Renis

Nieko neatsitiks ir nieko nereikes daryt. Ramiai lupk. Pirma minusa atjunk paskui pliusa.
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Bemsas

Jeigu istrauksi akuma is uzkurtos masinos, tai aisku bus problemu :) O seip po akumo atjungimo programuoti reikes tik mago stotys ir laikrodi :)

AVENSIS D4D CHIP

Citatabemsas parašė:
Jeigu istrauksi akuma is uzkurtos masinos, tai aisku bus problemu :) O seip po akumo atjungimo programuoti reikes tik mago stotys ir laikrodi :)
langus dar primirsai;)

JM

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
Citatabemsas parašė:
langus dar primirsai;)
o kas su langais? pas mane  buvo kazkada neveikusi Auto f-ja, bet paskui kazkaip stebuklingai vel atsirado :)

AVENSIS D4D CHIP

CitataJM parašė:
Citatabemsas parašė:
langus dar primirsai;)
o kas su langais? pas mane  buvo kazkada neveikusi Auto f-ja, bet paskui kazkaip stebuklingai vel atsirado :)
atjungus akuma ilgesniam laikui arba jam išsikrovus išsiprogramuoja auto funkcija,tai gal koks naminukas suprogramavo:)

egariukas1

Pakeles palaikai nuspausta knopke ir atsistato auto funkcija

egariukas1

Beje pas mane uzdarant langa jis vel atsidaro,turbut kazkas jau baiginejasi

Hausas

Citataegariukas1 parašė:
Beje pas mane uzdarant langa jis vel atsidaro,turbut kazkas jau baiginejasi

Kažkur kliūna stiklas ir suveikia apsauginė funkcija. Tikriausiai patas stiklas bus pasikreipęs. Nusiardyk durų apdailą ir pamatysi kas ir kaip.
Turtingas ne tas, kuris daug uždirba, o tas, kuris mažai išleidžia...

Rober

langus dar primirsai;)
Gal galėtumėte paaiškinti ką ir kaip reikėtų daryti, kad langai veiktų normaliai po akumuliatoriaus atjungimo? Ačiū.

AVENSIS D4D CHIP

CitataRober parašė:
langus dar primirsai;)
Gal galėtumėte paaiškinti ką ir kaip reikėtų daryti, kad langai veiktų normaliai po akumuliatoriaus atjungimo? Ačiū.
nuleidi stikla iki galo netleisdamas mygtuko ji dar palaikai 5sek.poto pakeli iki galo vel palaikai 5sek neatleisdamas mygtuko,auto funkcija turetu veikti

Rober

Supratau, tikiuosi tiks ir mano versiukui :)

Shelby-

Sveiki, norėjau paklausti, galima krauti akumuliatorių su pakrovėju ("deca SM 1236", jis pilnai automatinis) neatjungus nuo automobilio? Ar geriau atjungus? Ačiū.:)
02 IS300 10XE 3.0 2JZ
04 Avensis T250 2.0 1CD
08 Auris E150 1.8 2ZR
17 Avensis T270 2.0 3ZR

Venza

Gali kraut ir neatjungus,bet nejunginek degimo ir kitu el. prietaisu.Aisku geriau nors viena klema nuimt.Tas tikrai nera sunku :)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

arunaskeras

CitataVenza parašė:
 Gali kraut ir neatjungus,bet nejunginek degimo ir kitu el. prietaisu.Aisku geriau nors viena klema nuimt.Tas tikrai nera sunku :)
Dar truputi papildysiu. Kai atjungineju pakroveja pirmiausia ji isjungiu is razetes, kad netycia nesukibirksciuotu atjungiant nuo klemu.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI