Išdegė žibintų reflektoriai

Pradėjo Vilmantas, Rugpjūtis 11, 2009, 20:18:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

AVENSIS D4D CHIP

CitataMarux7 parašė:
o jungtis artimom sviesom nereikia ju perdarinet ir lytuot is naujo?
nieko nereikia perdarineti viskas taip pat,visos fiskes tokios pacios,tai gal lemputes kitaiskas perki tai metus ir laiko

Marux7

kitaiskas istaciau uz 30lt/vnt tai padega gal apie 1 min uzgesta tipo pacios brangiausios is kinu, o originalios "osram" nieko nesidaro tik kad sviecia kaip gabaritai
[small][/small]

Marux7

todel ir svarstau ar restauruot ar paprastas det:|
[small][/small]

AVENSIS D4D CHIP

CitataMarux7 parašė:
todel ir svarstau ar restauruot ar paprastas det:|
jeigu paprastus halogeninius zibintus sudesi tai kaip su zvakem vaziuosi;)

Marux7

tai xenonai geriau??? nes 12 metu su paprastais zibintais atvazinejau o tu xenonu neteke paturet tai ir neturiu su kuom sulygint
[small][/small]

AVENSIS D4D CHIP

CitataMarux7 parašė:
tai xenonai geriau??? nes 12 metu su paprastais zibintais atvazinejau o tu xenonu neteke paturet tai ir neturiu su kuom sulygint
na negu halogenine lempute sviecia tai tikrai geriau,kadangi teko man vazineti daug tamsiu paros metu tai buvau susidejes kitaiskus xenon komplekta 35w 6000k zinoma po halogenu apsvietimas pagerejo po 1,5 metu sudege,tai kita komplekta sugrudau 55w 4300k apsviestumas dar pagerejo ir akys nepavargsta kaip su 6000k:)atvazinejau vel apie pusantru metu perdege:Dkadangi greitai TA tai teko susideti paprastas lemputes kad praleistu;)praeisiu TA vel pirksiu 55w xenon lemputes ir idesiu:)

Marux7

[small][/small]

MnDs

tai ir 4300k geriau už 6000k ? :) nes kaip supratau nuo 6000k akys labiau pavargsta? :)

AVENSIS D4D CHIP

CitataMnDs parašė:
tai ir 4300k geriau už 6000k ? :) nes kaip supratau nuo 6000k akys labiau pavargsta? :)
zinoma geriau,nes 4300k artimesne saules sviesai del to akiai geriau:)

gisas

šiandien girdėjau tokį ganda, jog sudėjus xenonus pradeda čirkšti radijas(pasakojo antro avensio savininkas), čia teisybė ar pas jį kažkas netvarkoj?
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

GALLANT

Na bent jau pas mane niekas necirskia.

MnDs

cirskia del nekokybisku aukstos itampos blokeliu :)

gisas

CitataMnDs parašė:
taip ir galvojau, kad del taiwanio kaltes :D kaip žinot kad kompletas geras? pagal kainą? gamintoją?
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

AVENSIS D4D CHIP

Citatagisas parašė:
CitataMnDs parašė:
taip ir galvojau, kad del taiwanio kaltes :D kaip žinot kad kompletas geras? pagal kainą? gamintoją?
turejau du komplektus vertex su storais blokeliais,ijungus xenon radija traukdavo geriau-necirksdavo,su plonais traukia ijungus xenon sudiniau- necirskia,taip kad taiwan lieka taiwan;)

GALLANT

Pas mane OLLO slimai, nejauciu jokio skirtumo.