Yaris'02 klausimas apie dureles

Pradėjo boruzele_be_taskeliu, Rugpjūtis 04, 2012, 12:02:54 PM

« ankstesnis - sekantis »

boruzele_be_taskeliu

Sveiki,

įsigijau prieš savaitėle Yariuką 1.4 d4d 2002 metų. Mašinytė smagi, tik va durelės vairuotojo pusės man per lengvai atsidaro lyginant su visom kitom. Gal ten ką nors būtų galima paveržti ar pakeisti kad normaliai atsidarinėtų, nes dbr reik laikyt kai atidarinėji, baisu kada kad apdaužysiu jas.

Gal esate kas susidūręs su šia problema? ;)
Murrrrr....

pinokis

o tu paziurek ar yra tarp dureliu ir remo toks metalinis stripelis ir ar jis prisuktas. jai buvo imtįos durys  galejo jo ir neprisukti

ketvirtasis

Citatapinokis parašė:
o tu paziurek ar yra tarp dureliu ir remo toks metalinis stripelis ir ar jis prisuktas. jai buvo imtįos durys  galejo jo ir neprisukti
Tas strypelis (nelabai jis panašus į strypelį) greičiau traukė, prilaikanti duris tam kad jos neatsidarinėtų per smarkiai. Ta pati bėda ir pas manę (II Yaris) tik niekaip neprisiruošiu to susitvarkyti. Nors jis ir yra, bet pagrindinės funkcijos jau nebeatlieka. Reikės pradžiai  susirasti "donorą" ir truputuką laiko, o durų ardymas labai lengva procedūra.

boruzele_be_taskeliu

Pažiūrėjau visas 4 dureles viskas vienodai, visur yra strypeliai. O durų laisvumą reguliuoja tie "strypeliai"? Nes man pasirodė, kad gal per vyrius per laisvai vaikšto (jei tai įmanoma), lyginant su galinėmis durelėmis.
Murrrrr....

boruzele_be_taskeliu

Parodysiu kaip atrodo mano boruzele, tik jai iki tikros grazuoles dar reikia auskines spalvos ratu, noreciau nusizemint (bet reik sudeliot visus taip ir ne i savo vietas):
Murrrrr....

pinokis

per vyrius turi laisvai vaikscioti. reguliuoja duru traukes.

boruzele_be_taskeliu

Tai reiškia traukės vargo daug mačiusios... reiks kažką galvot
Murrrrr....

Venza

Tai ne traukes,o duru ribotuvai.Galiu paieskot jeigu po kokiu 20lt nebus perbrangu :)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

boruzele_be_taskeliu

Murrrrr....