Išdegė žibintų reflektoriai

Pradėjo Vilmantas, Rugpjūtis 11, 2009, 20:18:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

Ilgasis

Susiduriau ir as su sia problema. :( Planuoju taip pat atnaujinti zibintus Vilniuje. Butu idomu sulyginti jau atnaujintus ir dar ne xenonus. Gal kas is Klaipedos ar vakarines lietuvos dalies nuretu sudalyvauti siame eksperimente?! :) Sekmadieni busiu Vilniuje, galetu vakare taip pat ismeginti...

Saulius SSS

pirmam turejau xenonus.radijas necirske, bet racija neimanoma normaliai naudotis.budavo jungdavau priesrukines sviesas vietoj xenonu,kad veiktu normaliai.netgi prasilenkian su kitu "xenonistu" racija sucirskia (nors mano isjungti xenon).
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

MnDs

as pries savaite siunciau faras i xenonai.lt, skirtumas tikrai jauciasi atnaujinus, net diena privaziavus kur prie sienos :) tik tamsoje dar nelabai teko vaziuoti po atnaujinimo :D

Kestutis777

2006 metu avensis d-cat buvo originalus xenonai. Niekas niekur necirske, budavo trumpas triuksmas kaip ilgasias xenon, neoriginalias, ijungdavau, bet ir tai tik paciu ijungimo momentu. Tad atkreipkite demesi i blokelius ir ju kokybe. Pigus triuksmauja, geresnes kokybes tyli. Tokia mano nuomone.

gisas

žodžiu reiks purtyti pinigine ir dėti kokius nors brangesnius, ir dėsiu kokiam alte, o ne pats, kur išsiderėsiu sąlyga, jog jeigu čirkš patys išsiims lauk ir gražins pinigus arba pakeis kitais :D
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Ilgasis

:) Skirtumas po atnaujinimo akivaizdus!!!

simsasas

sveiki, galite patarti, turiu likusi xenon komplekta su H1 lemputem, mano avensis 2004, jei i ilgasias idesiu viskas ok bus? nes ilgosios H1 maciau.  aciu

AVENSIS D4D CHIP

Citatasimsasas parašė:
sveiki, galite patarti, turiu likusi xenon komplekta su H1 lemputem, mano avensis 2004, jei i ilgasias idesiu viskas ok bus? nes ilgosios H1 maciau.  aciu
zinoma kad gerai o kas turetu buti blogai:)

simsasas

tai ok tada, siaip del viso pikto pasitikrinau ar  ten nebus neatitikimu kokiu del sroviu ir pan :D

Tuziukas

CitataMnDs parašė:
as pries savaite siunciau faras i xenonai.lt, skirtumas tikrai jauciasi atnaujinus, net diena privaziavus kur prie sienos :) tik tamsoje dar nelabai teko vaziuoti po atnaujinimo :D
xenonines restauravai?

MnDs

CitataTuziukas parašė:
CitataMnDs parašė:
xenonines restauravai?

taip, nes buvo isdeges reflektorius :)

Tuziukas

tai xenonam visdelto irgi isdega. kiek nuplese?a jie stikla pakeic, nes lb baisus pas mane..

VaIsInIs

550, stikla nusipoliruot galima ir atsinaujins.

MnDs

jo 550, stikla jie nupoliruoja, bet telefonu sake kad yra stiklai siektiek pabluke nuo saules, nes auto is siltu krastu (Ispanijos) :)

Tuziukas

na pas mane stiklas tai juodai isblukes, is vidaus uzsitraukes kazkokiais s