AUDIO

Pradėjo Giedrius, Rugpjūtis 20, 2008, 13:58:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

tadasd

Ji paprasciausiai atsilenkia...

lioska

reiskia pas mane arba prisalo, arba kazka jau pridirbau, kad nejuda is vietos...
Buvo 2001 Avensis T22 2.0 D D4D 81kW
Dabar 2006 Corolla Verso 1.8 B 95kW

InfernalH

Sveiki,

norėjau kurią dieną prijungti mp3 grotuvą mašinoj paklausyt, tai įkišau į kasetniką adapterį, bet kad nieks nevyksta :| Kad ir ką spausčiau, groja arba CD arba radijas.

Gal žinot kame bėda arba kokią kombinaciją suspaust, kad imtų kasetę?

continuity

Pasidariau linijini iejima i kaseciu grotuva pagal http://kiv.69.at.tut.by/mp3.htm.
Linijinis iejimas veikia paspaudus TAPE.  B)
Avensis T22 2001 wagon, 1CD-FTV.

Mantas87

Sveiki,

Norėčiau išgirsti atsiliepimus apie Xcar link adapterį? Ar yra skirtumas tarp Xcar link, E-Traveller DMC ir Yatour? Ar su visais kokybė vienoda? Ar dainų pavadinimus visi rodo?

Angelinio

turiu Yatour, pirkau uz 180 lt, garso kokybe tikrai nesiskundziu, su radija nesulyginsi, dainu pavadinimu is usb nerodo ir kas man nepatiko labiausia kad negalima sukant ratuka mages greit pereit per keliolika dainu, reik permetinet po viena.

shveicaras

Sveiki noreciau pasikeisti koloneles, nes garsas tragiskas, taipat ir maga, gal zinot kokio diamero koloneles tiktu 98metu avensiui?

olo

Aš pas save įmečiau 165mm diametro Helix Dark Blue 62.1. Reikėjo pasigamint distanserius iš 18mm storio MDF plokštės.

shveicaras

o be tu distanseriu nieko nesigautu? kad pagal originalu dydi idet?

Bemsas

Maciau deda ant seno garsiakalbio ziedo. Aisku garsekalbi teks sulauzyti ir palikti tik zieda, o prie jo sukti nauja.

VaIsInIs

CitataAngelinio parašė:
turiu Yatour, pirkau uz 180 lt, garso kokybe tikrai nesiskundziu, su radija nesulyginsi, dainu pavadinimu is usb nerodo ir kas man nepatiko labiausia kad negalima sukant ratuka mages greit pereit per keliolika dainu, reik permetinet po viena.

TXT paspausk ir rodys dainu pavadinimus (ne visus dainu, bet daugumos)

ketvirtasis

CitataVaIsInIs parašė:
TXT paspausk ir rodys dainu pavadinimus (ne visus dainu, bet daugumos)
Nepadeda, bandžiau.

VaIsInIs

Nu nusipirkau tapati, rodo, bet ne visas aisku.

Artūras Alytus

Citataolo parašė:
Aš pas save įmečiau 165mm diametro Helix Dark Blue 62.1. Reikėjo pasigamint distanserius iš 18mm storio MDF plokštės.
Ir pilnai užtenka gamyklinio mago ? Kokio galingumo kalonėles reikia dėti, kad garsas būtų normalus. Nenoriu atkreipti aplinkinų demesio, tiesiog norisi , kad pačiam gražiai grotų. Pas mane 2001 Avensis.

shveicaras

pas mane originalus magas sony 4x35 tai  puse garso nustatau ir jau traska viskas :(  tai net nezinau ar magas kaltas ar koloneles :(