Išdegė žibintų reflektoriai

Pradėjo Vilmantas, Rugpjūtis 11, 2009, 20:18:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

barmenas1

CitataAivis parašė:
Aš sakiau,kad yra pirkti pigiu faru,bet jos su plasmasiniu reflektoriumi:(,o apie kitu idėjima aš nieko nesakiau:@

kokios lempos yra Avensyje 2004 metų

GALLANT

Trumpos H7, ilgos H1, gabaritai T10.

VaIsInIs

O priesrukines kaip vadinasi ? 2004 metu avensio, nes ten ziuriu su remeliu net pati lempa.

GALLANT

ten kazkas is 9005, 9006 ar kokios jos ten buna.

VaIsInIs

va radau 9006, o sita klausimas, yra ju visokiu atspalviu, kad ne geltonai o bent baltai sviestu ar kazka tokio padaryt ? nes kai xenon ijungti ir tas geltonas isijungti tai mazumele slyksciai atrodo :D

adrenaLinas

o as is kazkur buvau istraukes kad 150lt uz zibinta restauravimas.... pasirodo nerprasoviau darydamas pats :)
catch me

GALLANT

CitataVaIsInIs parašė:
va radau 9006, o sita klausimas, yra ju visokiu atspalviu, kad ne geltonai o bent baltai sviestu ar kazka tokio padaryt ? nes kai xenon ijungti ir tas geltonas isijungti tai mazumele slyksciai atrodo :D

http://www.autolamps-online.com/categories/Car-Headlamps/

vitiok

O KLP nezinot kartais kur tvarko tokius reikalus?
Ir gal kas dejot DRL KLP galit pasakyt?

VaIsInIs

Klp nlb kas restauruoja, ir db klp irgi ieskau drl, bet nlb ka randu, nes arba 3x uzkelta arba be deklaracijos arba tik e4 parasyta ir mazu vatu tik. Tai jei ka rasi idomaus tai duok zinot

Venza

Yra zmogus Kretingoje kuris uzsiima sviesos reikalais,bandykit kreiptis i ji ;)
http://www.ollohid.lt/lt/
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

vitiok

CitataVenza parašė:
Yra zmogus Kretingoje kuris uzsiima sviesos reikalais,bandykit kreiptis i ji ;)
http://www.ollohid.lt/lt/
Dekoj uz nuoroda,reiks pasiskambint.
CitataKlp nlb kas restauruoja, ir db klp irgi ieskau drl, bet nlb ka randu, nes arba 3x uzkelta arba be deklaracijos arba tik e4 parasyta ir mazu vatu tik. Tai jei ka rasi idomaus tai duok zinot
Apie kokia deklaracija kalbi ir kas per E4? Ir kiek realiai galima palikt uz DRL idejima (tik darbas) be lempu?

VaIsInIs

nu tipo turi tos dienos sviesos lempos atitikti europos standartus ir turi buti zymimos drl arba e4 ir tureti kazkokius tai lapukus kad galima, nes is ciurku pirktos neturi tokiu dalyku. O uz darba nezinau, galvoju gal pats bandysiu detis, arba max 50lt duociau elektrikui kad sujungtu laidus

GALLANT

Jei pats isidesi, tai ir 50lt nereiks vien uz laidu jungima, nes man didziausia beda kai reikia graziai ideti, o laidai jau dzin.

vitiok

CitataGALLANT parašė:
Jei pats isidesi, tai ir 50lt nereiks vien uz laidu jungima, nes man didziausia beda kai reikia graziai ideti, o laidai jau dzin.
Tai tas svarbiausia kad graziai idetu kad paskui nebutu prie ko prikibt,o pats nelabai nei laiko nei galimybiu neturiu krustis prie daugiabucio rudeni :) det DRL
kitas dalykas dar nenoriu list prie laidu nes bijau kazka sugadint.
Verciau sumoket zmogui kas dejo jau ir turi patirties siame reikale :)

Tuziukas

nekuriant naujos temos, norejau paklausti gal zinote ar parduoda kas naujus stiklus lempu avensio 2004m.? turiu 2 lempas, galvoju is dvieju kazka susirinkti, taciau abieju stiklai labai pavarge.. galvoju butu gerai nauja uzdeti.. arba gal galite parekomenduoti kas atsviezina lempas nopoliruoja gerai Siauliuose, girdejau zokniuose garaziukuose ir akropoli kad neblogai gal kazkas kazkoki patarima?