Salono šildymas

Pradėjo Obuolmushis, Spalis 29, 2012, 12:58:53 PM

« ankstesnis - sekantis »

Ralfas

cia visu 2,2 varikliu beda tiek 100kW tiek 130kW nei vienam nera isimties.

nOnAmE

CitataRalfas parašė:
cia visu 2,2 varikliu beda tiek 100kW tiek 130kW nei vienam nera isimties.

O tai gamintojas keichia varikly nemokaimai y toky paty varikly su tokia pat beda ? :o O tas bajeris ishlenda kokiomis salygomis, nesvarbu kaip vazhinejant ar labiau "drozhiant" varikly ? Bandau suprast ar mano autoso varkliui gresia ta liga ar ne ir kaip jos ishvengt.

Ralfas

islenda nesvarbu kaip eskploatuosi, ateis laikas ir islys ta beda kaip ir negalima pasakyt prie kokio kilometrazo tai gali pasireiksti. Nieko tau gamintojas nekeis. Kad tai darytu manau kaip minimu turi tavo auto buti visa laika aptarnauta oficialaus atstovo servise.

Ralfas

NonAmE>> tos bedos neisvengsi tad vazinek kaip vazinejai ir nesuk galvos, bus tai bus, o gal ir nebus per ta laiko kol auto esama turesi, jeigu dabar apie tai visa laika mastysi tai tik veltui nervus gadinsies :)

nOnAmE

CitataRalfas parašė:
NonAmE>> tos bedos neisvengsi tad vazinek kaip vazinejai ir nesuk galvos, bus tai bus, o gal ir nebus per ta laiko kol auto esama turesi, jeigu dabar apie tai visa laika mastysi tai tik veltui nervus gadinsies :)

Supratau. Vaziuoji ir nesuki smegenu, kol klaida prietaisu skydelije ishmeta, o tada dazhnai jau buna per velu :)

Rober

CitatanOnAmE parašė:
Supratau. Vaziuoji ir nesuki smegenu, kol klaida prietaisu skydelije ishmeta, o tada dazhnai jau buna per velu :)
Geriau vėliau, negu niekada :D

Ralfas

klaidos tau skydelyje tikrai neismes, cia jau pats turesi pastebet, kad ausinimo skystis dingsta :)

Obuolmushis

O pakeist pakeicia sake varikli iki 180000 km. Bet su varikliu nieko negali but padaryta, lysta ar krapstyta. Ir pakeicia i jau perdaryta, istaiso broka kazkaip, bet irgi naudota varikli.
Klaidos kaip sako Ralfas nemeta, todel i savaitele kart paziurek ausinimo skysti, del ramybes.

nOnAmE

CitataObuolmushis parašė:
O pakeist pakeicia sake varikli iki 180000 km. Bet su varikliu nieko negali but padaryta, lysta ar krapstyta. Ir pakeicia i jau perdaryta, istaiso broka kazkaip, bet irgi naudota varikli.
Klaidos kaip sako Ralfas nemeta, todel i savaitele kart paziurek ausinimo skysti, del ramybes.

Tai reishkias priezhastis - brokas :D

Ralfas

Obuolmushis> kaip tau keis varikli iki tokios ridos, gal pas mane 250000km as imu atsuku atvarau ir sakau o pas mane rida tokia ir keiskit man, jie geriaqusiu atveju keistu tik tada jeigu auto visa laika butu priziurima pas juos ir fiksuojama rida, o jeigu tu atvarytum savo be jokios istorijos ju centre tai tikrai pasakytu, kad laisvas, nes rida tu bet kokia gali atsisukti.

Obuolmushis

As ta pati klausiau, sake gamintojas yra pasilikes kazkokia galimybe pasiziuret kiek is tikro prabeges variklis. Nes, kai i Autotoja paskambinau ir paklausiau pries perkant ar mato kiek atsuktas variklis, sako ne nematom.
Bet as sakau ka man sake tie kurie su tuom susidure ir yra pasitaike kad gamintojas pakeite. O kiek tiesos tai nezinau....

Ralfas

niekas tau ridos nepasakys kiek yra ar pan, tad su tuo keitimu reiktu visas salygas tiesiog issiaiskinti.

snerkalt

Pas mane 2008m Toyota 2.2 D4D 100kW, pirkau pries metus. Buvo pravaziavusi 180k, kai patikrinau istorija Tokviloje, paaiskejo, kad garantiniu metu prie 105k buvo pakeistas visas naujas variklis. Ir jau ne is pirmo tai girdziu. Negi sitie varikliai tokie blogi? Maniau, kad tik D-Cat daugiau susiduria su problemomis.

Ralfas

bedu su galvom neturi tik vienintelis variklis tai yra 2,0D4D 85kw:)

Ralfas

man dar toks klausimas pasistojo ar pas visus taip yra, kad kai tik ijungi degima tai tas variklio temperaturos indikatorius is pradziu siek tiek padega raudonai, o kai paspaudi kurti masina jis tada pasidaro melynas.