Balnojam (chipuojam) broliai auto :))

Pradėjo Kestutis777, Sausis 08, 2010, 23:30:02 PM

« ankstesnis - sekantis »

pinokis

o kaip cipuojasi 2.2 d4d 100kw. kaip geriausiai cipuoti?

dtinas

tamazas

sveiki gal kas jau esat i d-catus boxa ideje?

Modka

o man idomu butu ant stendo patikrinti su boxu ir be boxo gal kas tikrino?
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

AVENSIS D4D CHIP

Citatatamazas parašė:
sveiki gal kas jau esat i d-catus boxa ideje?
meistriukas iš durpiu gatves yra uzsicipaves savo d-cat,beje jis juos ir montuoja 868611086 jo nr.sake traukia nerealiai;)

tamazas

Tai gal jis duotu pabandyt boxa? Reiktu issiaiskit ar trauka geresne su juo

Bemsas

Nuvaziuoji ant stendo, pamatuoji galinguma. Tada isidedi Boxa ir vel matuoji. tik tada pamatysi nauda. O seip man rodos daugiau saves itikinimas labiau veikia, kad idejus boxa trauka zymiai geresne

AVENSIS D4D CHIP

Citatatamazas parašė:
Tai gal jis duotu pabandyt boxa? Reiktu issiaiskit ar trauka geresne su juo
jis duoda pabandyt

airis

Citatabemsas parašė:
Nuvaziuoji ant stendo, pamatuoji galinguma. Tada isidedi Boxa ir vel matuoji. tik tada pamatysi nauda. O seip man rodos daugiau saves itikinimas labiau veikia, kad idejus boxa trauka zymiai geresne

Idomu skaityti, kai zmones nebande, bet spelioja apie traukos skirtuma :) Cia ne tie chipbox'ai, kur anksciau buvo pradeti deti i VW/AUDI kai tik atsirado.

aurimas979

girdejau kad  avensis variklis nepilnai isnaudoja savo galia gal tik 60%. ar klystu? gal kas yra pasidare. sako kad per kompa galima sukelt kilovatus ir is 130kw padaryti 159kw. ar taip ymanoma?

egariukas1

Tema jau 400 postu,visi raso,kad toyota nesicipuoja(iskyrus 1,4 d4d)o tu vel i pradzia.Nesicipina programiskai,dedasi boxus zmones

GALLANT

Citataaurimas979 parašė:
girdejau kad  avensis variklis nepilnai isnaudoja savo galia gal tik 60%. ar klystu? gal kas yra pasidare. sako kad per kompa galima sukelt kilovatus ir is 130kw padaryti 159kw. ar taip ymanoma?
Jei nuskaitysi Denso ECU dumpa tai ner bedu manau padarysiu pikta softa......

zhygis

Citata iš: AVENSIS D4D CHIP Įrašytas Sausis 25, 2013, 06:14:05 AM
meistriukas iš durpiu gatves yra uzsicipaves savo d-cat,beje jis juos ir montuoja 868611086 jo nr.sake traukia nerealiai;)

Mhm daaa, 700Lt nori, sakyciau daugoka....

GALLANT

Citata iš: zhygis Įrašytas Birželis 19, 2013, 16:41:13 PM
Mhm daaa, 700Lt nori, sakyciau daugoka....
Chipuoti ir deti boxa yra skirtingi dalykai, siaip rimtai kosmosas uz dezute moket 700lt, sau nebent uz 50lt gal ir deciau del smalsumo.

gisas

Citata iš: GALLANT Įrašytas Birželis 19, 2013, 16:43:43 PM
Chipuoti ir deti boxa yra skirtingi dalykai, siaip rimtai kosmosas uz dezute moket 700lt, sau nebent uz 50lt gal ir deciau del smalsumo.
už 50 ir man viena paimk  ;D ;D
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D