Toyota Corolla Verso, 2.2 l., vienatūrio pirkimas

Pradėjo Dariuss, Vasaris 05, 2013, 14:55:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

Ralfas

kiek pirkau per skelbimus, tai po kazkiek laiko islysdavo uzmaskuoti defektai kuriu pirkimo metu nebuvo imanoma nusipirkti, jeigu pirkt auto tik per pazystama arba paciam vaziuot ir veztis is uzsienio, o tikrai geros auto i skelbimus nepapuola...

Gmc

Citatatadusia parašė:
man idomu ar yra kas nusipirkes gera masina is autopliuso? man toks ispudis susidaro kad tvarkinga masina dar Lietuvos nepasiekus jau turi seimininka, o visa kita i autopliusus.
Esu pardaves per ji dyzeline Corsa su 34k realia rida.
O siaip nesvarbu ar skelbimuose ar turguj pirksi, bet kazkokiu defektu dazniausiai vistiek islenda.

Bemsas

CitataGmc parašė:

O siaip nesvarbu ar skelbimuose ar turguj pirksi, bet kazkokiu defektu dazniausiai vistiek islenda.

Lygtais 2 dure turejai? Is salono pirkai.

Gincius

Citatatadusia parašė:
man idomu ar yra kas nusipirkes gera masina is autopliuso? man toks ispudis susidaro kad tvarkinga masina dar Lietuvos nepasiekus jau turi seimininka, o visa kita i autopliusus.

Savo mašiną pirkau ją pamatęs autopliuse. Tas pats miestas. Nuvažiavom, apžiūrėjom, išsiklausinėjom. Tikra rida 43 tūkst. km. Buvo nedaug muštu priekiu, jau sutvarkyta. Didžiausias jos "trūkumas" - benzininė. Turiu treti metai, šalinsiu pirmą "gedimą" - keisiu numerio apšvietimo lemputę.:) Tiesa, dar keičiau Webastos distancinio pultelio batareiką.
[mail][/mail]

Gmc

Citatabemsas parašė:
CitataGmc parašė:

Lygtais 2 dure turejai? Is salono pirkai.
5 duru juoda. Pirkta nauja is salono.

Venza

Tikrai buna geru masinu.... pavyzdziui kai as savo pardavineju :D .Is tikruju masinas sau ir seimai keiciu kas 1.5 - 2 metai.Perku dauztas su maza rida,sutvarkau,kol vazineju dar pasalinu visus defektus kurie islenda ir parduodu tikrai geras auto.Kartais ir garantija suteikiu ;) .
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Bemsas

Kad dazniausia kai pradeda masina byreti - eina i autopliusa. Aisku buna ir tikrai geru variantu, nes zmogui atsiboto sena masina, ir jis paeme nauja is salono, o sena priziureta pas atstovus jau nebereikalinga ir atiduoda uz kapeikas, kad tik kieme vietos neuzimtu.

Ralfas

na is mano parduotu 5 berods masinu trys buvo tikrai ispederastintos, isgaudyti visi defektai ir pan, tiesiog buvo noras keisti masina ir viskas, o dvi pardaviau del to, kad tiesiog atsibodo kisti pinigus...

Gmc

Nepaslaptis, kad daugelis masinas parduoda kai pradeda byreti/yra defektu. Tiesiog keista, kad kai kurie mano, kad tik lietuviai tokie protingi, o vokieciai, prancuzai ir kiti ne :D

Ralfas

uzsieni galima sakyt yra taip, jeigu automobili parduoda nedauzta tai 90proc bus pasleptas defektas...

arunaskeras

Duok zmonem pasipuikuoti tai galo nebus. Visi tik perka geras ir parduoda dar geresnes:). Turejau  mazdaug 10 masinu tik dvi paskutines papuole normalios, nes turbut jau dabar zinau kaip rinktis. Visos kitos buvo su dideliais defektais. O parduodu tik tada kai jau nuvazineju beveik iki galo, arba kai nupirkdavau ir suprasdavau, kad neapsimoka taisyti.:( Nesuprantu kam parduoti gera daikta.:)
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Bemsas

CitataRalfas parašė:
uzsieni galima sakyt yra taip, jeigu automobili parduoda nedauzta tai 90proc bus pasleptas defektas...

90proc bus nepasleptas defektas, kuri 100% pasleps perekupas :D

Ralfas

na su tuo sutinku :D pats vokietis tikrai ten nieko nemaskuos:D Kas pasistato i aiksteles jie jau ir chimicina viska...

Gmc

Citataarunaskeras parašė:
Duok zmonem pasipuikuoti tai galo nebus. Visi tik perka geras ir parduoda dar geresnes:). Turejau  mazdaug 10 masinu tik dvi paskutines papuole normalios, nes turbut jau dabar zinau kaip rinktis. Visos kitos buvo su dideliais defektais. O parduodu tik tada kai jau nuvazineju beveik iki galo, arba kai nupirkdavau ir suprasdavau, kad neapsimoka taisyti.:( Nesuprantu kam parduoti gera daikta.:)
O as zinok visas geras pardaviau :) Nebent didesnes kuro sanaudos  arba matomos rudys yra defektas. As viska susitvarkau sau, masina priziuriu, o tada.. uzsinoriu kitos :D