Toyota Corolla Verso, 2.2 l., vienatūrio pirkimas

Pradėjo Dariuss, Vasaris 05, 2013, 14:55:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Prancuzai ir Italai patys suka ridas. Kai kurie suka rida tam, kad prasitesti masinos garantija :)

Pvz Rusijoje labai populiaru sukti rida i prieki. Stato specialius aparatus, kurie suka kilometraza, kad paskui kura nurasyti :D Ten gali nuspirkti masina, kurios reali rida 30t , o odometras rodo 100t :D

Ralfas

man svarbu, kad as zinau jog pas mane rida tikra ir nesukta nei i viena nei i kita puse :) O is skelbimu siaip auto tikrai niekada daugiau nebepirksiu :)

dtinas

mano ex avensis 2007 metu laidos buvo. pirkau 2009 su 140 t.km. rida. Po dvieju metu pardaviau per tokvila suzinojes , kad reali rida buvo apie 350 t.km. Per pora metu as ju ja pramyniau 50 t.km. tai sumoje 400 t.km. Ir masina dar visai normaliai atrode ir puikiai vaziavo. Bet jau buvo keiciami guoliai, generatoriaus itempejai, barskejo kondiskes kompresorius. Dabartini verso parsivariau pats is vokieijos, pirkau is toyota salono. Gavosi kaina mazesne kiap tuo metu kainavo analogai solorinoje. Perkant rida buvo 90 .km. Pravaziavau per pusantru metu 45 t.km ir tik tepalai keiciami. Nes vokieciu salonas buvo padares pilna aptarnavima, naujos stabdziu kaladeles visos, nauji filtrai, tepalai, naujos visiskai padangos ir visa kita. Tokia ta mano istorija. :)

Ralfas

Pas mane praktiskai identiskas variantas kaip pas dtina :) Parvaryta is Belgijos Toyota centro, atiduota i ji masina, nes buvo nestipriai stuktelta :) Rida buvo 47239km :) Naujos visos kalades, diskai, pakeisti buvo tepalai, visi filtrai ir pan :) Bet tepalus parsivares vistiek pasikeiciau, filtrus meistriokas apziurejo, pasake, kad nera prasmes keisti, nes jie nauji :)

tadusia

as galvoju cia daugiau psichologinis dalykas kaip ir su 99 ct, nenori zmones matyt to lito, kaip ir nenori matyt tos dideles ridos, daznam net nesvarbu jei ji atsukta :D
o isimciu yra daug, pats gyvenu Vokietijoj, zinau kelis vokiecius kurie su savo dyzeliukais iki 15tukst per metus nuvaziuoja. na o su valdiskom masinom jau kita istorija :) bet irgi galvoju 200 tukstanciu autobanu yra geriau, nei 20 tukst musu provincijos keliukais uzsipylus rusiskais degalais :)

Venza

CitataRalfas parašė:
Pas mane praktiskai identiskas variantas kaip pas dtina :) Parvaryta is Belgijos Toyota centro, atiduota i ji masina, nes buvo nestipriai stuktelta :) Rida buvo 47239km :) Naujos visos kalades, diskai, pakeisti buvo tepalai, visi filtrai ir pan :) Bet tepalus parsivares vistiek pasikeiciau, filtrus meistriokas apziurejo, pasake, kad nera prasmes keisti, nes jie nauji :)
Stabdziu diskai po 47 000km tikrai nesikeicia,net ir Vokietijoj :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Ralfas

tfu blec parasiau stabdziu diskai :) Kalades keistos, diskai tie patys :)

Gmc

As pasikeiciau pries pora menesiu pr. kaladeles ir stabdziu diskus. Galines irgi tuoj keisiu. Rida 194k. Pats su Toyota prasukau ~37 000km per 2metus.

Ralfas

As kai per metus pravaziuoju ne daugiau 15000km, tai kai pardavinesiu manau rida turetu buti apie 100t km:) Pasistengsiu pasaugot auto, kad nebutu niekas sutrynta ir nutrynta gal tada ir parsiduos paprasciau :) turiu padares visas foto, kaip atrode kai parsivariau, yra visas kalnas dokumentu kurie patvirtina rida, nors jis aiskiai matosi pagal bukle visos masinos :) Aisku tik per tuos metus nuo musu keliu ja paveiks korozija :) Turiu omenyje variklio skyriu ir pakabos detales :)

Bemsas

Ralfas

Bemsas

Tai gal tada geriau paimti http://auto.plius.lt/skelbimai/toyota-corolla-verso-2-2-l-vienaturis-2006-dyzelinas-2740430.html uz likusius 20t galima ir NAUJA ORIGINALIA sankaba pastatyti, pakeisti VISUS purkstukus is Tokvilos, perrinkti visa pakaba ir dar liks :)

Ralfas

viena yra pasikeisti purkstukus, o visai kita kai visas variklis praktiskai naujas, salonas naujas ir masina vos ne dazais dar kvepianti, uz 20k litu to nesusirinksi.