Toyota Corolla Verso, 2.2 l., vienatūrio pirkimas

Pradėjo Dariuss, Vasaris 05, 2013, 14:55:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

arunaskeras

CitataRalfas parašė:
viena yra pasikeisti purkstukus, o visai kita kai visas variklis praktiskai naujas, salonas naujas ir masina vos ne dazais dar kvepianti, uz 20k litu to nesusirinksi.
pritariu 100%
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Bemsas

As savo pigiau parduociau, uz kokiu 10t EUR :), ir naujesne ir geresnes komplektacijos, ir DPF nera :p

muncis

Įmanoma tikra rida sužinoti jeigu automobilis iš šio Prancūzijos atstovo pirktas ? Nes ir ant automobilio ir ant vietinių numerių, šio salono pavadinimas.

http://www.toyotaespace92.fr/
D-4D 2200 cm³ (2ADFTV) | 136 AG | 2006m.

Bemsas

Imanoma, jei jis buto taisytas pas atstova. Toyota is USA galiu gauti detalia info, o Europines - tik kada buvo darytas paskutinis remontas.

Ralfas

Jeigu nebuvo garantinio remonto tai neko nepasakys, tepalu keitimas nesiskaito.

Bemsas

Jo, tepalu keitimas nesiskaito. Tik garantinis remontas. Issamiausia ataskaita galima gauti tik VAG masinoms.

muncis

Štai kuo baigėsi, mano automobilio ridos istorijos paieška :)

Rida suapvalinau į didžiąją pusę.
Prancūzijoje:
2008.11 -   94000km
2010.04 - 119000km
2011.03 - 133000km
Nupirkta Lietuvoje:
2011.09 - 143000km
2013.05 - 154000km

Šaltinis http://www.matoyota.fr/ + nario bemsas pagalba :)

Ralfas

auto pirkta is prancuzu? ir kokiu budu tu per toyotos prancuzu puslapi rida suzinojai? siuntei jiems uzklausima ar kazkur tiesiai per puslapi galima pasiziuret?

Bemsas

Toyota duoda per savo puslapi paziureti tik Prancuzu ir Svedu masinas ir USA regionas.

O seip aptarnavimo istorija uzsakau pas rusus ~50lt kainuoja. Pateikia istorija beveik visoms masinu markems. Issamiausia istorija VAG grupei.

muncis

CitataRalfas parašė:
auto pirkta is prancuzu? ir kokiu budu tu per toyotos prancuzu puslapi rida suzinojai? siuntei jiems uzklausima ar kazkur tiesiai per puslapi galima pasiziuret?

Taip iš Prancūzų parvaryta buvo, aš užsiregistravau tam puslapyje su VIN numeriu ir parodė dalį ridos istorijos, o kita smulkesnė info iš bemso..

Ralfas

Ivo9

Nekuriant naujos temos ir grįžtant prie šios temos autoriaus dilemos RAV4 ar Corolla Verso, aš turiu amžiaus dilemą... Jau senai dairausi Corollos Verso. Dar nesu su ja važiavęs, tačiau iš forumiečių bei aplinkinių girdžiu, kad tai automobiliukas tai ko reikia. Gal tik vienas minusas, kad jos neturi dyzelio automato ir labai sunku rasti faceliftą su "stogo ragais". Tuo pačiu žiūrinėju ir RAV 4 III. Aišku už 2008-2009 metų Corollos Verso kainą paimčiau geriausiu atveju 2006-2007 RAV 4 su panašia rida (kalbu tik apie pirkimą iš Vokietijos). Šiaip abiejų kuro sąnaudos panašios. Renkuosi juos, dėl aukštesnės sėdėsenos nei universaluose. RAV4 praverstų žvejybai bei kaimo keliukams tėviškėje tiek vasarą, tiek žiema. Šiaip kasdieną 30 km būtų važinėjima Vilniuje + savaitgaliai po Lietuvą. Per metus nuvažiuoju 25 tūkst. km. Avensis 2004-2009 taip pat rekomenduojamas daugelio dėl kokybės, komforto ir ekonomijos, bet kažkaip jis man nesižiūri, tai apie ji galvoju mažiau. Aišku jo bagažonas - lyderis! Tačiau naujasis Avensis nuo 2009 pabaigos ir Toyota Verso geriau "limpantys" kandidatai, tik kainos kol kas kandžiojasi. Taip kad prioritetai kol kas Corollai Verso ir RAV4. Gal kažkas yra turėjęs abu šiuos modelius ir gali palyginti iš savo patirties?Ačiū.

Ralfas

Jeigu tau near butina, kad butu 4wd tai RAV4 tikrai neziurek, o jeigu butinai reikia, kad auto butu ale dzipas tuomet aisku verso tau tokio daikto neatstos. Siaip pats turiu verso, ne faceliftas (bat man dar gal ir geriau atrodo :)  ) tai del aukscio nuo zemes bedu nera, ziema vaziuoji drasiai daugumoj vietu kur tarkim su pries tai turetu avensiu jau siekdavau dugna :) Siaip kaip ir sakiai auksta sedesena irgi pliusas :)

Ivo9

Ačiū, Ralfai, už savo nuomonę. Na kaip čia pasakius, aišku AWD nepamaišytų, žinant, kad degalų naudoja panašiai kaip ir Corolla Verso, o ir žiemos pasitaiko ne tokios jau besniegės pastaraisiais metais. Tik mane neramina RAV4 bagažinės dydis ir vietos kiekis salone lyginant su Corolla Verso. O taip pat RAV 4 elgesys ilgose kelionese, nes bent kartą į mėnesį važiuojam su šeima per uošvijas Vilnius-Šiauliai-Klaipėda.