Toyota Corolla Verso, 2.2 l., vienatūrio pirkimas

Pradėjo Dariuss, Vasaris 05, 2013, 14:55:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

Ralfas

kaip jau rasiau teko vairuoti RAV4 kolegos nzn kelintu ji ten metu, manau ne senesne kaip 2002m tai tiesa sakant ispudziai slogus... O ir meistriokai pas kuriuos tvarkau savo auto negyre RAV4 ir naujesnio, sake labia viskas barska ir taip toliau...

Gmc

Cia viskas gana paparasta - jei reikia 4x4 (tikrai reikia) - imi Rav, jie ne - Corolla Verso.
Del ragu is esmes nera problema, nes gali nusipirkti laikiklius tvirtinamus ant stogo :) Skambinau i viena vieta, kur ardo, tai uz ragus uzsiprase 800lt, uz tiek gali Thule laikiklius naujus nusipirkti :)
Corolla Verso salone tikrai labai daug vietos ir vidus man smagesnis :)
Be to nepamirsk, kad tie 4x4 nera tikri...galas pasijungia tik tuomet, kai prasisuka priekis. Taigi ne Subaru :)

Ralfas

Luktelk pora meteliu as savo verso pardavynesiu:)

arunaskeras

Citata iš: Ralfas Įrašytas Birželis 29, 2013, 11:33:57 AM
Luktelk pora meteliu as savo verso pardavynesiu:)
Negi pradeda atsibosti. AS tai dar vazinesiu kokius 15 metu :) kam geras masinas pardavineti, gali kas is seimos nariu vazineti.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Ralfas

Per 3-4 metus moraliskai pabosta ir reikia tiesiog kazko naujesnio :)

Ivo9

Dėkui už komentarus, kolegos. Dėl ragų-tai labai didelis privalumas man. Kadangi daug keliauju, dažnai vežuosi dviračius ir t.t. O, jei dėti iškart skersinius ant stogo "lapkės" dažnai nubraižo stogo kraštus, ko neatsitinka dedant skersinius ant ragų. Dar vienas niuansas su Corolla Verso: jei tai 7-vietis, ar jis turi atsarginį ratą bagažone, ar po dugnu išorėje, jei apskritai jį turi? Šiaip man ir 5-viečio per akis, įsivaizduoju, kad tos dvi 6-7-tos vietos yra vis tiek daugiau pseudo ir skirtos vaikams nedideliems atstumams pervežti...

Ralfas

Pas visas verso zapaske is lauko puses nesvarbu kiek vietu:) tik jeigu imsi ale 7 vietu tai bagazinej turesi maziau vietos smulkiem daiktam sudet, nes ja uzims uzlenktos sedynes:)

Ivo9

OK, ačiū už info. Turbūt belieka išbandyti tiek Corolla Verso, tiek RAV 4, kad būti tikram ir kažkurį variantą atmesti. Gal kas žinot kas nuomoja tiek vieną, tiek kitą variantą, pvz. vienai parai? :) Manau tai optimalus variantas pajusti ar auto "limpa" ar ne.

Bemsas

Tai su ragais iskart ieskok. Labai daug ju buna. Tos papildomos vietos labiau gal skirtos vaikams, bet normaliai telpa ir suauge. Aisku toli nevaziuosi, bet kokiu 30-50km pravaziuoti tai jokiu problemu :)

Ivo9

Na, tokių variantų kuriuos aš žiūrinėju su ragais nėra daug. Žiūrinėju D4-D,(ne D-CAT) faceliftą nuo 2007 pabaigos iki maždaug 9K eurų tik iš Vokietijos. Iš 20 variantų gal maximum 1-2 yra su ragais :) matyt vokiečiams tai nebuvo didelis privalumas ir jie neužsakinėjo savai komplektacijai. Lietuvoj parvarytų su ragais matosi yra daugiau, gal dėl to, kad daug jų iš FRA, BEL, NL. Bet apie pirkimą Lietuvoj, turiu savo nuomonę ir tikrai nenoriu prasidėti su vietiniais...

Ralfas

kodel butent tik is vokietijos? kodel neziuri tarkim is belgijos ar olandijos? Ieskok silpnai dauztu, geresne rida tada turesi.

Ivo9

Iš DE papraščiau, mat turiu pažįstamą kas tuo užsiima būtent ten. Plius iš DE lengviau ridą ir istoriją patikrinti per Toyota atstovus Lietuvoje. Gal ir brangiau iš DE, bet daugiau šansų, kad geriau užlaikyta bus.

Ralfas

na man pazystamas parveze ir belgijos Toyota centro tai nei su istorijom bedu, nei su islaikymu masinos nebuvo :) siaip istorijos kas susije su rida kaip ir nereikia, svarbu kad butu technines apziuros lapas ir zinosi tikra auto rida :)

Modka

Citata iš: Ivo9 Įrašytas Liepa 02, 2013, 11:06:56 AM
Na, tokių variantų kuriuos aš žiūrinėju su ragais nėra daug. Žiūrinėju D4-D,(ne D-CAT) faceliftą nuo 2007 pabaigos iki maždaug 9K eurų tik iš Vokietijos. Iš 20 variantų gal maximum 1-2 yra su ragais :) matyt vokiečiams tai nebuvo didelis privalumas ir jie neužsakinėjo savai komplektacijai. Lietuvoj parvarytų su ragais matosi yra daugiau, gal dėl to, kad daug jų iš FRA, BEL, NL. Bet apie pirkimą Lietuvoj, turiu savo nuomonę ir tikrai nenoriu prasidėti su vietiniais...
tai ragus dasipirksi veliau svarbu masina ziurek geresne o ne ragus. O kas yra blogai su vietiniais tos pacios auto is tos pacios vokietijos tik lietuvoje gali pamatyti ir patikrinti.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

arunaskeras

Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI