Toyota Corolla Verso, 2.2 l., vienatūrio pirkimas

Pradėjo Dariuss, Vasaris 05, 2013, 14:55:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

Ralfas

o man vienas oblius per atostogas padare pirma ilenkima :( dabar tik eini pro sali ir iskarto ziuri I ta vieta... reiks kazkada kai uzknis nuvaryt kad atitiesintu be dazymu, gerai, kad ilenke su plasmasine detale tai nors ibrezimo ant dazu near :)

Modka

Citata iš: Ralfas Įrašytas Liepa 11, 2013, 22:21:48 PM
na tu juk Bandai irodyti, kad geriau pirkti auto su 200k ar daugiau, bet uz pigiau negu auto su 50k ar pan, bet uz brangiau
pats parode skelbima kur 55k rida uz 11k eur asmeniskai tikrai nepirkciau nes galima su 140 - 170k leituvoje uz 6 - 7 pk eur nupirktiis atstovo su garantija. 5k eur tikrai nesimeto o ir skirtumo nematau didelio
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Modka

Citata iš: Gmc Įrašytas Liepa 11, 2013, 22:22:35 PM
As dar ir valytuvus 2x keiciau ir tepalus keliskart. Bet zinai jei rasant apie Toyotos gedimus tokiu dalyku neminesi tai isvis nebus ka rasyt :D
Modka>as realiai perku ne rida, o bukle. Ir visada esu pasiryzes uz ja sumoketi daugiau, todel sunku issirinkti masina  :) jei normali bukle ir kaina - 200k manau neproblema.
Ralfas>praeitais metais poliravau masina - tai blizgejo kaip nauja :D
gmc sutinku su tavimi ta ir bandau ralfui irodyti bet jis labai uzsispyres :)
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Modka

Citata iš: Modka Įrašytas Liepa 11, 2013, 22:18:47 PM
na o gmc auto nepirktum uz 6k eur? su 200k?
cia ralfo klausiau :) ar uz 11k eur su 55k rida ir belenkaip vazinejusio :)

Ralfas

skelbima ta parodziau,sakau desimta karta, tik tam kad parodyt jog yra auto ir senesniu su mazom ridom, nesiuliau ziuret I kaina. man mano auto atsistojo nepilnus 8000k eur ir nesuprantu is kur jie imas ten tokias kainas, taip kad sutaupyt 1000 eur ir turret tokia rida kaip tu sakai, tikrai nematau jokio logisko paaiskinimo tam.

Gmc

As sutinku, kad maza rida yra gerai (ir manau niekas nepriestarauja :D ), tiesiog tai nereiskia, kad didesne jau bus blogai. Be to bent as masina turiu 2-3metus (cia ilgiausiai :) ), per kuriuos nuvaziuociau 50-60k, tai kaip ir jokio skirtumo matyt ar pradeti nuo 50 ar 150...

Ralfas

as siaip akcentavau ridas kurios yra virs 250k km, o ne po 150k km :) bet sakau jeigu kainos skirtumas 1000 ar 2000 eur tikrai apziurejes dvi auto, viena su rida virs 150k km kita tarkim iki ne daugiau kaip 70k km ir jeigu jos isoriskai is esmes nesiskirtu visados imciau ta kurios rida mazesne, cia imam, kad jos abi buvo eksploatuotos tinkamai :)

Modka

Citata iš: Ralfas Įrašytas Liepa 11, 2013, 22:27:45 PM
skelbima ta parodziau,sakau desimta karta, tik tam kad parodyt jog yra auto ir senesniu su mazom ridom, nesiuliau ziuret I kaina. man mano auto atsistojo nepilnus 8000k eur ir nesuprantu is kur jie imas ten tokias kainas, taip kad sutaupyt 1000 eur ir turret tokia rida kaip tu sakai, tikrai nematau jokio logisko paaiskinimo tam.
tai o kokia rida tamstos?

Ralfas

Citata iš: Modka Įrašytas Liepa 11, 2013, 22:33:13 PM
tai o kokia rida tamstos?
dabar 55k km, kai parsivariau buvo 47249k km. gali tik nepradet aiskint, kad netikra ar pan, turiu aibe negincijamu to yrodymu, o antra viskas matosi is bukles automobilio ir to kokie duomenys buvo gauti atliekant apziura pries perkant :)

Gmc

Nu va, viskas aisku :) Beje as uz savo mokejau 36000 Lt. Lapkricio men bus 3metai kaip turiu.

Modka

Citata iš: Ralfas Įrašytas Liepa 11, 2013, 22:33:57 PM
dabar 55k km, kai parsivariau buvo 47249k km.
ir nedauzta, neperdazyta nieko? nzn nebuna tokiu auto mano manymu :)

Ralfas

as sakau ja dauzta pirkau, pats tvarkiausi, va kokia buvo kai ja gavau. paimta belgijoj is Toyota dilerio, visi aptarnavimai daryti tik ten, ji po avarijos tam paciam dyleriui buvo ir atiduota, turiu ir tech apziuros popierius belgiskos, kai ja parsivariau ji dar buvo galiojanti iki 2012-11-03, kai praeidineta apziura lape rida uzfiksuota 33000km. Nuvariau vovai pries perkant nes jis man sake, kad ir veza pazystamas vistiek apipis, nes nebuna tokiu auto, deja savo nuomone pakeite apziurejes...

Modka

Ralfas

uz tokia kokia foto mokejau 7200eur, remontas su visom dalim gavosi apie 2500lt. nieko nelyginau, visas detales keiciau kitom. plius komplektacija tokia kuria vargiai ar rasi skelbimuose... girtis man nera prasmes tik jeigu netiki man nesunku nei papasakot kaip yra nei parody realiai... sakau, netureciau patirties savo kailiu as cia nesiplesyciau del tu ridu ir kainu :)  vienintele auto kuri man nekele problem esant ridai virs 240k km tai buvo A4 1,9TDI :)  pries perkant sita Toyota matavau as su tuo specialiu skaitmeniniu prietaisu dazu stori ir pan viskas ok, spakliu tikrai niekur near :)

Modka

Citata iš: Ralfas Įrašytas Liepa 11, 2013, 22:41:12 PM
uz tokia kokia foto mokejau 7200eur, remontas su visom dalim gavosi apie 2500lt. nieko nelyginau, visas detales keiciau kitom. plius komplektacija tokia kuria vargiai ar rasi skelbimuose... girtis man nera prasmes tik jeigu netiki man nesunku nei papasakot kaip yra nei parody realiai... sakau, netureciau patirties savo kailiu as cia nesiplesyciau del tu ridu ir kainu :)  vienintele auto kuri man nekele problem esant ridai virs 240k km tai buvo A4 1,9TDI :)
na matai cia tau gal pasiseke nupirkti o tarkim surask man dabar autu su 50k rida tokia kaip pastp tave. kokia kaina bus ?