Toyota gaminama anglijoje, Vin kodai

Pradėjo Tiutis, Liepa 16, 2013, 11:25:18 AM

« ankstesnis - sekantis »

Tiutis

Sveiki, ieikite i www.autobaza.pl ir suveskite savo avensiu VIN kodus ir patikrinkite, kur jusu automobilis pagamintas. Manasis is Vokietijos yra visi vokiski dokumentai... Bet patikrinus per si tinklapi raso kad pagaminta anglijoje... O gal is tikruju Toyotas gamina ir Anglijoje??

Ralfas

pievas ten raso, rodo, kad mano auto 110kW :)  idomu ka rodytu toj info kuria galima uz 3,5 euro nusipirkti :)

Bemsas

Man atrodo kad Avensiai gaminami anglijoje. Europoje pagrindines Toyota gamyklos yra UK ir turkijoje. O jei tavo masinos dokumentai vokiski - tai nereiskia, kad jinai ten pagaminta. Jei nusiperki lietuvoje salone nauja masina su LT dokumentais - tai ka, jinai cia pagaminta?

Tiutis

vitiok

gisas

Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

egariukas1

Taip pat ir t22,turbut ir t27.Azijoj rinkti t22 vadinosi Corona

ozalass

maniske parvaryta is olandu, surinkta UK :)
Toyota Avensis 2.0 D4D 93kW 2008m. sedanas

Bemsas

Corolla sedanai e12 turkiski, hetcbekai angliski.

gisas

o kas japonijoj renkami? anksčiau lyg ir land cruiseriai?
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Venza

Japonijoj surinktos tos masinos,kuriu kebulo numeris prasideda raide J .Pav.,Yariai is Amerikos ir sedanai,ir checbekai renkami Japonijoj,o europietiski renkami Prancuzijoj.Toyota Corolla skirta Amerikos rinkai gaminama net trijose salyse: skaiciumi 1 prasidedantis kebulas gaminama JAV,skaiciumi 2 prasidedantis kebulas,gaminama Kanadoj ir J raide prasidedantis kebulas,gaminama Japonijoj.Siaip visu masinu pagaminimo vieta galima nustatyt pagal kebulo pirmasias raides ar skaicius.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Saulius SSS

:-] pirmieji auriai, esu mates ,prancuzijoj buvo renkami. AYGO cekijoj.
o as,kaip rusai perka vietines ladas,as pirkau vietini avensi  :) .taip,kad toyota greiciau tik prekinis zenklas kiles is japonijos.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Modka

idomu butu gyvaipanagrineti surinkimo skirtumus tos pacios auto japonijos anglijos prancuzijos. kazkaip manau skirtumas turetu buti nemazas.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

arunaskeras

Mano irgi raso 110 kw bet ant dokumentu yra 100. O kur pagaminta neraso is vis
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Ralfas

jo pagaminimo ir man neraso tik tiek, kad 110kw nors dokuose 100kw :)