Balnojam (chipuojam) broliai auto :))

Pradėjo Kestutis777, Sausis 08, 2010, 23:30:02 PM

« ankstesnis - sekantis »

kapsis

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Rugsėjis 01, 2013, 12:39:38 PM
Nemoku lituoti ,pajuoti,esu zalias radijo elektronikoj tai nusipirksiu koki nebrangu boxsa ir isbandysiu. Jeigu ten is tikruju stovi tik varza,tai koks skirtumas ar ji pigi ar brangi. Visvien ji savo daro. Ar as teisus??? Radistai pasakykit. Ten tai prie boxsu raso,kad perskaiciuoja daznius ar dar kazka ir vienas uz kita geresnis. Ar cia lempa???
kiek teko girdeti  geriau kad boksas is kart  turetu siuo atveju   toyotines  fyskes, nes  su tom perlituotom buna problemu su kontaktais su laiku......  o viduj pas mane paprasciausias reguliatorius stovi, ji gali pasiukoti, daugiau- maziau  iki kol  prisitaikaikai savajam auto,  kad  graziai  uzsikurinetu ,   nedumintu,  ir nemetytu kaidu variklio kompas... ( tokiom smulkiom ploblemom as susiduriau kol nepazaidziau su reguliavimu ) 

kapsis

Citata iš: arytis Įrašytas Rugsėjis 01, 2013, 09:18:09 AM
kapsis, matai tas mersas turėjo  65-73 AJ, o masė virš 1600 kg. Sunku būtų iš tokio kažko tikėtis. O kad Toyota buka prie žemų apsukų, tai čia Toyotos bėda. Kiti gamintojai geriau su tuo susitvarkę.
Beje tokiam įsivaizduojamame drage kuo mažesni sūkiai bus, tuo naudingiau dyzeliui.
taip iseina kad  man boxas isprende toyota gamintoju padarytas klaidas, o ar neprisidarysiu kitu bedu del jo tik laikas parodys  :-]   o cia  tas mersas tik tarp kitko, juk 1980 metu stebuklas  :D   bet uztat koks vaziavimo komfortas....  (+)   kaip ne keista jam labai tikdavo balltarusiskas  dyzelis, zenkliai geresne trauka  budavo lyginant su lietuvisku kuru   

arytis

Na man irgi teko su agurku metus kažkada važinėti, tik variklis 3 litrų buvo. Važiavimo minkštumui ir vairo lengvumui nebuvo lygių. :)

kapsis

Citata iš: arytis Įrašytas Rugsėjis 02, 2013, 09:46:39 AM
Na man irgi teko su agurku metus kažkada važinėti, tik variklis 3 litrų buvo. Važiavimo minkštumui ir vairo lengvumui nebuvo lygių. :)
vien ko verta jo amortizuojanti  priekine sedyne su viduj enaciom primityviom  vertikaliom spyruoklem   :) milijoninis variklis ir nezumusama vaziuokle,   tik "nebeliko jau  ant ko vaziuoti" , dauguma kebulu jau supuve......   o ratu posukio kampas parkuojantis isvis pasaka ,  nezinau, gal toks pats geras  isliko ir naujuose mersuose.... 
cia tiosiog ne i tema geri prisiminimai apie vaziavimo komforta su MB:)   

Toshis

"Agurkai" naujesni buvo cia dar senesnis kiek pamenu  :)

Saulius SSS

Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

kapsis

kad ir koks variantas butu, vistiek merso zenkliuko ant kapoto priekio truksta :)

Bemsas

Tema nukrypo ne i ta puse :D O jei truksta zenkliuko ant kapoto - tai galima nusipirkti Toyotos zenkliuka (y)

Toshis

Nesuprantu tik vieno kodel ant Bentley sparnu uzlipdytas Toyota zanklas??? :-]

Bemsas

VytasNa

Visokiu yra, bet gal geriau likt prie tokio, koki uzdejo gamintojai :)

naujas32

Sveiki gal kas zino ar turi kokiu atsiliepimu apie VIMOTA siauliuose kaip jie atlieka cipavimo dardus kokybe ir panasiai aciu

GALLANT

Vimotos Siauliuose nera, nebent kas gauna softa is Vitoldo. Jei reikia kai kuriom masinom ir as darau.

naujas32

na dekui kad pasisiulei ir kiek prasytum uz 2,0l 85 kw avensi? kiek pakeltum kw? kokios garantijos?