Klimato kontroles keitimas

Pradėjo AndriusV, Vasaris 24, 2012, 21:09:11 PM

« ankstesnis - sekantis »

AndriusV

Sveiki, gal kas esat keite mechanine klimato kontrole i automatine? Ar labai sudetinga procedura? B)

Venza

Patikek,tikrai labai sudetinga.Paprastam kondicijonieriui sklendes valdo troseliai nuo rankeneliu,o klimatroniko ant kiekvienos sklendes stovi po varikliuka.Taigi tektu pakeist vis peciuka,kas nera paprasta.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

ketvirtasis

CitataAndriusV parašė:
Sveiki, gal kas esat keite mechanine klimato kontrole i automatine? Ar labai sudetinga procedura? B)
Reikia turėti "donorą" pačiam jį išardyti ir poto perstatyti. Pati procedūra nėra sunki tik darbas truks ilgai, nes čia nepriskubėsi.

AndriusV

supratau. dekui uz info bet jauciu, kad uzteks ir paprastos :)

gytis13

O ar verta? Pas mane yra ta klimato kontrolė, tai nesužavėtas jos veikimu. Kol variklis šaltas, o jis per šalčius šyla kokius 7 km, ventiliatoriai kaukia kaip pasiutę, bando prišildyt saloną kai šilumos nėra. Aš jos net nejungiu, jungiu šildymą mažiausiu greičiu ir laukiu kai variklio temperatura pasieks normą, tuomet perjungi į automatinį palaikymą ir viskas tvarkoj. O nebūtų to automatinio palaikymo, nelabai pasigesčiau. Per šalčius šildymui neužtekdavo galingumo, tad ventiliatoriai dirba vos ne visą laiką kol važiuoji, nors temperatura nustatyta vos ne mažiausia kokią gali palaikyti. Va tokiu oru tai dar pusė velnio viskas veikia. Kažkada kai visi giminės ieškojo mašinų tai klimato kontrolė buvo vos ne svarbiausias klausimas perkant automobilį, atseit kaip gerai. Tad mano nuomone gerai ir be tos kontrolės, svarbu šildymas veikia, kas svarbiausia

Naujokas

Nesutinku su tavim. Niekad nenaudoju AUTO (isvis nereikalingas daiktas), viskas ten puikiai syla, nieks nebaubia ir uz paprasta zymiai geriau ypac vasara kai karsta.

zuviss

CitataNaujokas parašė:
Nesutinku su tavim. Niekad nenaudoju AUTO (isvis nereikalingas daiktas), viskas ten puikiai syla, nieks nebaubia ir uz paprasta zymiai geriau ypac vasara kai karsta.
Palaikau 100 procentu.

mmersass

CitataNaujokas parašė:
As tai auto naudoju kai jau isyla ir kad nepustu stirpiai, pastatau AUTO ir jis pats reguliuoja kur pusti.
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

gegute

visada galvojau, kad su AUTO funkcija klimato kontrole isijungia tik tada, kai jau variklis pakankamai isiles..? tiesa sakant ir ant senosios mitsubisi, ir ant naujo auri visad jungiu auto irtr nesuku sau galvos- kai po kokiu 3-5km prisyla variklis, vejelis pats pasididina nuo nulines-pirmos iki kokios trecios-ketvirtos padalos ir prisildo salona, o prisilus iki nustatytos temperaturos- vejelis susimazina vel iki 1-2 padalos. man tai klimato kontrole super dalykas, paprasta kondiske turbut net nemokeciau naudotis :))

UfO

Pas mane su įjungtu AUTO taip pat salonas pradedamas šildyti tik kai variklis sušyla. Kol šaltas niekas nieko nepučia ir nešildo. Gal pas kolegas kažkas sugedę/neveikia arba šnekam ne apie tą patį...

Memelis

Pas mane visada auto stovi ir nesuku galvos. Kartais tik per lietu ar siaip priekinis stikla traukiant i ji nustatau. Auto yra auto...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

naujas32

nekuriant naujos temos kaip pas kolegas t25 avensi veikia klima nustacius ant AUTO? pas mane paspaudus auto rodykle ( peciuko putimo kryptis) visada yra i kojas tik gerokai pavaziavus ir isilus varikliui pradeda pusti ir i langus/kojos ir t.t.  Kazkoks nelogiskas dalykas noretusi kad auto pirmiausiai pradetu pusti i langus ko labiausiai reikia o ne i kojas. Gal imanoma kazkaip nustatyti?

vitiok

Citata iš: naujas32 Įrašytas Lapkritis 06, 2013, 17:58:26 PM
nekuriant naujos temos kaip pas kolegas t25 avensi veikia klima nustacius ant AUTO? pas mane paspaudus auto rodykle ( peciuko putimo kryptis) visada yra i kojas tik gerokai pavaziavus ir isilus varikliui pradeda pusti ir i langus/kojos ir t.t.  Kazkoks nelogiskas dalykas noretusi kad auto pirmiausiai pradetu pusti i langus ko labiausiai reikia o ne i kojas. Gal imanoma kazkaip nustatyti?
Uzprogramuota gamykliskai kad pustu nuo apacios link virsaus :)

naujas32

nu tik ciurka taip sugalvoti galejo :D

Toshis

Nu kaip suprantu, jeigu cia tu esi, pats vazineji kaip tu isireiskei su tu "ciurku" sukurta auto, siaip viskas ok su tuo peciuku ar klima