Kurimosi beda

Pradėjo GALLANT, Gruodis 22, 2009, 19:56:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

eceris

siaip tai ir man ne is puses apsisukimo uzsikuria. nors pries tai primera kurdavosi ir prie -25 is puses apsuku. cia reikia gal 2-3 kart apsisukt

Raiforas

Citata iš: eceris Įrašytas Spalis 25, 2013, 18:07:43 PM
siaip tai ir man ne is puses apsisukimo uzsikuria. nors pries tai primera kurdavosi ir prie -25 is puses apsuku. cia reikia gal 2-3 kart apsisukt
Esu turejas galybe tu senu nissanu, ir visada buvau nustebes kad kuriasi kaip be starterio tik pasukai rakteli ir variklis dirba! Tiesa ir su toyota corola dyzeliu yra buve taip 2000m dyzelis variklis 51 kw, berods jis yra pezo gamintojo, esu nustebes kaip toyota dejo pezo variklius i savo bolidus.

naujas32

ar diagnostika parodytu kad starteris neusuka tinkamai? (buvau aprases temoj kokios bedos) nepadeda tie palaukimai ryte negraziai kuriasi vistiek ( 2 auto tikrinau tokiu paciu varikliu pasmane matosi kad yra problema).

Cardio

Pas mane ka tik restauruotas naujai starteris ir vistiek ryte sunkiai kuriasi. Sakiau gal i pabaiga pakaitinimo zvakes ir nepakankamai sildo cilindra, nes pasilus masinai vedasi puikiai

naujas32

kazkokia mistika su tuom kurimusi as lauksiu salciu tada jeigu nebeuzsivesiu ir ziuresiu o jeigu kursis uzmirsiu

Bemsas

Citata iš: Cardio Įrašytas Spalis 27, 2013, 18:43:44 PM
Pas mane ka tik restauruotas naujai starteris ir vistiek ryte sunkiai kuriasi. Sakiau gal i pabaiga pakaitinimo zvakes ir nepakankamai sildo cilindra, nes pasilus masinai vedasi puikiai

Kompresija gali buti maza, del to salta sunkiai kuriasi.

egariukas1

Ir pamirskit tas zvakes tokiu oru

dzonas

nemoku ideti foto, ir istinti. sorry
15 metu su dyzeliu

bioparo

tai kas nors issprendete sia kurimosi beda? kame saknys? ar starteris, ar kompas, ar purkstukas koks numires?

naujas32

asmeniskai laukiu kol uzsals ir nebeuzsikursiu tada darysiu diegnostikas ir ziuresiu kame saknys kolkas kad ir blogai vedasi bet uzsiveda jeigu visa ziema vesis nekreipsiu demesio ir tau patarciau nekreipti nes cia DIESEL gali "milijona" investuoti ir vistiek gerai nebus. :)

bioparo

na kaip ryte reikia 10-15 kartu kurti kol uzsikuria tai nieko gero :/ starteri greit suvaryt galim, diagnostika dariau nieko neparode, tik vat purkstukas sako vienas nelabai, gali del jo beda but

naujas32

tavo aveju cia jau problema kad jau tiek kankintis reikia kol uzkuri. Gali ir del purkstuko buti vienas is variantu kada su purkstukais problema, kada atvesta oras nebenori kurtis. Jeigu diegnostika dare ir nieko nemate apart purkstuko ( ar tikrai patikimas diegnostikas?) bandyciau ta purkstuka ziureti daugiau variantu nera. Mano ismone sako, kodel gali buti purkstukas kaltas, kad nesiveda, toyotai nera papildomu siurbliu kas padetu sukelti spaudima purkstukuose dabar logiskai galvojant toyotos ir taip nera istu kurios kuriasi is "pol abaroto" todel blogas purkstukas itakoja uzsivedima as taip galvoju (as nesu meistras) gal visai klystu taip galvodamas tegul gudresni mane pataiso. :)

Bemsas

Neivienas dyzelis su CR sistema nesukuria "is puses abaroto"

bioparo

diagnostika padare normaliai, apziurejo viska, viskas gerai veikia, klaidu ner, uztat ir sake nepatinka pukstukas vienas, beto pastebejau ir apsukos ne 800, o 900 kazko tai, reiks pas kita patikrint dar

naujas32

jeigu atkapstysi kanors parasyk idomu darosi