AUDIO

Pradėjo Giedrius, Rugpjūtis 20, 2008, 13:58:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

mvideolt

Ne, nelabai kas ir skirias, mosfet serija kiek jaučias, bet iškraipymai savo duoda.

mind

Tep, įsidėjau magę KENWOOD, tik viena bėda išjungus degimą visi nustatymai velniop:(. Kokius ten laidukus reik pajunginėt, kad taip nebūtų? Su sena mage taip nebuvo.

Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

zally

Jei sujungsi Kenwood raudona su geltonu , maitinima turesi nepriklausomai ar ijungtas degimas ar ne  ir nustatymai  nedings.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Saulius SSS

zally teisus.taip.raudonas yra +, o geltonas "atminties"+.sujungi juos i kruva ir jungi prie pagrindinio (ateinancio)+.  sekmes  ;)
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

mind

Ačių, kadangi pagal tai, kaip jūs nurodėt jau buvo ir sujungta,tai teko sujungt pagal pirmą poziciją antrame paveikslėlyje- geltonas su geltonu, raudonas su raudonu. Geltono laido kažkodėl nebuvo visai, tai teko pajungt kitą- baltą (tik toks po ranka pasitaikė:D). Viskas "pracue".:)
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Homer

nekuriant naujos temos... Niekas nesidomejot ar imanoma butu vietoj cd changerio prijungti paprasta mp3 grotuva?

zally

Per tą jungtį ir yra jungiamas mp3 grotuvas per Toyota adapterį.

tadasd

Sveiki,truputi ne i tema, bet noriu paklausti. Pasikeiciau savo kasetini maga i CD originala, taciau kartu teko keisti ir ekrana su valdymu, nes kitaip neveike cd-rasydavo error3. Tai dabar matyt nesutampa kompo gaunami parodynmai ir pagal ji mano kuro sanaudos neislipa zemaiu 15l... Gal kas zino ar galima ji kaip nors perprogramuoti?Matyt jis stovejo benze, o pas mane dyzelis. Laukiu nuomoniu.

Vidas1983

Gal kas patars. Pas mane durelėse groja tik priekinė kairinė ir galinė dešininė kolonėlės, o kitos dvi tyli. Išardžiau dureles nieko nepamačiau kolonėlės prikniedytos originalios. Gal kas buvo susidūręs?

Pretendent

Pirmiausia patikrink ar prie mages viskas tvarkingai prijungta, paziurek gal pacioj magej nureguliuota taip, o veliau jau tikrink laidus, koloneles, pabandyk sukeist vietom keloneliu laikus, gal ka atrasi.

mmersass

Sveiki,

Norėjau paklaust, Avensyje nuo 2003m. pas visus magas normaliai groja dainas iš CD-RW, nes man kažko traška ir garsas nešvarus, o įdėjus CR-R viskas normaliai.
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Homer

gal diskas lievas kokios acmes, pamegink geresni nusipirkt. as irgi anksciau bandziau taupyt persirasinedamas muzika i cd-rw, bet pamaciau kad rasyt i cd-r labiau apsimoka, nes labai jau greit susiraizo tie diskai masinoj.

ketvirtasis

Ne, viskas OK pas mane irgi nepriima visokių nesamoningų diskų. Tai gariūnuose nusipirkau MP3 moduliatorių. Sumokėjau 30lt. paeinu toliau, žiu už tokį pat prašo 80.

zally

Pas mane groja visus, kurie įrašyti mažu greičiu.

audrius

na ir kaip tas mp3 moduliatorius, siulo dabar visokiu ar verta pirkt
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima