Stogo bagazine

Pradėjo Edvardas76, Sausis 11, 2014, 17:04:50 PM

« ankstesnis - sekantis »

Edvardas76

Sveiki. Nupirkau masina Toyota Corolla Verso 2004 be stogo bagazines. Tai ar galima sumontuot stogo bagazine?

Venza

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

vitiok

kada man suteiks galimybe trint tokias temas ir ivest taisykles del forumo naujoku kas yra privaloma ir ko geriau nedaryt???  :-{

TYRAN

Citata iš: vitiok Įrašytas Sausis 11, 2014, 18:56:05 PM
kada man suteiks galimybe trint tokias temas ir ivest taisykles del forumo naujoku kas yra privaloma ir ko geriau nedaryt???  :-{

Norėtum :)

vitiok

Citata iš: TYRAN Įrašytas Sausis 11, 2014, 19:23:26 PM
Norėtum :)
kodel cia nera taisykliu paprasciausiu kaip kitur?
prisiregistruoja burunduks belekoks ir davai temas kurt nepaieskojes o tiesiog kuria ir taip uzkisa foruma
nx cia man ieskot jei durneliai atsakys vistiek,

TYRAN

Nes vistiek Toyotų vairuotojai muset skiriasi nuo tarkim BMW ar VW. Vat ten tai be taisyklių turbūt būtų rengiami ne minimytai ar maksimytai, o "razborkės" :)

Rober

Citata iš: vitiok Įrašytas Sausis 11, 2014, 18:56:05 PM
Tu geriau pirmiau išsitrink  tą sovietinį kokybės ženklą. Gėdą darai  tojotoms su tokiais sovietiniais simboliais. Gerai pamenam ant kokio mėšlo būdavo  dedamas šis penkiakampis.
Jauti nostalgiją  sovietams?

TYRAN

Citata iš: Rober Įrašytas Sausis 11, 2014, 22:10:16 PM
Tu geriau pirmiau išsitrink  tą sovietinį kokybės ženklą. Gėdą darai  tojotoms su tokiais sovietiniais simboliais. Gerai pamenam ant kokio mėšlo būdavo  dedamas šis penkiakampis.

Ša, kolega, nesuprantantis šaržų. Tolerancijos turėk, sako tau mano avataras! Gi pats pasakei "kokybės ženklas" - ta visi, gyvenę anais laikais atsimena, o "sovietinį" reiškė raidės "CCCP" reiškusios "Союз Совецких Социалистических Республик", ženkle pakeistas į užrašą "Toyota". Taigi ką turim? Kokybės ženklą ir Toyotą. Manyčiau, kad šio avataro deklaruotojas turėjo omeny, kad Toyota yra gretinamas su kokybiškos produkcijos gamyba.

Saulius SSS

Rober,nebuk megztaberetis ar landsberginis. Uztenka cia tamstos kalbos valandeliu. Nepradek cia politikuot...Cia ne tam susirinkome.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

vitiok

Citata iš: Rober Įrašytas Sausis 11, 2014, 22:10:16 PM
konfliktu ieskai patriote?rasi zinok jei ieskosi ar kapstysi kur tavo nosiai ne vieta

TYRAN

Vaikai, gyvenkime draugiškai :) Juk Toyota's vairuojame :)

vitiok

Citata iš: TYRAN Įrašytas Sausis 11, 2014, 22:21:25 PM
Vaikai, gyvenkime draugiškai :) Juk Toyota's vairuojame :)
Nex... pamokslaut,geriau zmona barscius pamokintu virt :D

TYRAN

vitiok

:oldman: cia anam tiktu toks avataras  :D

Vladas55

Nekreipkit demesio